Çok seviyorum köpekleri çok seviyorum butun hayvanları ama köpek dostlarımız başakadır.. Sevgi duyyorsunuz sevgi görüryorsunuz.. Sevgi gösteriyor size bazen insanların göstermediği ilgiyi sevgiyi.
Ne güzel hayvan sevmeyen insan da sevemez..Bizde seviyoruz hayvanları
Ne güzel hayvan sevmeyen insan da sevemez..
Şu sayfada böyle birşeye cürret daha edemez heraldeŞimdi kesin biri çıkar ''niye sevilmesin, sevilir'' der kesin
Şu sayfada böyle birşeye cürret daha edemez heralde
Şu sayfada böyle birşeye cürret daha edemez heralde
Hayvan sevmeyen Herkezkim edemez......................
Hayvan sevmeyen HerkezCesaret edemez heralde burda ki hayvan sevmeyen varmı ya..
:104::104::104::104::104::104::104::104:hayvanları sevmeyenler insan olamaz ki zaten
:104::104::104::104::104::104::104::104:
Hasi ya o akraban adına üzldüm. kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama karşındaki hayvan keşke başka adları olsada hayva bile demesek. ama onlar başka sevgi dolu canlılar.. KEşke o sevgi azıcıkta ondan olsaymışbir şey anlatayım sana.
bir akrabam ile yağmurlu havada yürüyoruz ve bir köpekcik var bir kenarda öylesıne duruyor
ben dedim ki: yazık canım yaa yerım seni, kimsesiz yapayalnız kalmış . dedim ve üzüldüm
akrabam: ıyyy nesine yazık yaa
ben: neden öyle dedın ki? sevmez misin hayvanları?
akrabam: hiç sevmem ve korkarım
ben : korkmak ayrı, sevmemek ayrı bir şey. bence ınsanlardan korkmalısın, zavallı , savunmasız bir hayvandan değil.
akrabam birşey demedi ve bende fazla üstelemedim, zorla sevdirecek değildim ya savunmasız bır canlıyı
o günden sonra gıcık oldum o abrabama, ne yapsa gözüme batar oldu.
BEnde beslemeden önce korkardım ama severdim takiiiiiiiiiii kedi beslemeye başaldım kedilere alıştım alexim geldi yanıma Nerde köpek görsem üstüne koşuyorum annem bile dur kzıım öldürtcenmi ekndini der köpeği severim annemde şaşa kalırköpekleri seviyorum ama çokda korkuyorum :18::18::18:yolda görsem yolumu değiştiririm,köpekler kendi halinde takılıyor aslında ama gelde bana sor acayip tırsıyorum.
küçükken bizimde köpeğimiz vardı nerden bu korku oluştu hiç anlamadım
şimdi daha çok korkuyorum :18::18::18:
Hasi ya o akraban adına üzldüm. kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama karşındaki hayvan keşke başka adları olsada hayva bile demesek. ama onlar başka sevgi dolu canlılar.. KEşke o sevgi azıcıkta ondan olsaymış
kişiyle alakalı bir durum işte.hayvalar sevilmez mi
Hasi ya o akraban adına üzldüm. kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama karşındaki hayvan keşke başka adları olsada hayva bile demesek. ama onlar başka sevgi dolu canlılar.. KEşke o sevgi azıcıkta ondan olsaymış
BEnde beslemeden önce korkardım ama severdim takiiiiiiiiiii kedi beslemeye başaldım kedilere alıştım alexim geldi yanıma Nerde köpek görsem üstüne koşuyorum annem bile dur kzıım öldürtcenmi ekndini der köpeği severim annemde şaşa kalır
Şu aralar soguktan ve açlıktan bi çogu kala kalmışlar yerleinde yatıyorlar.. çok üzülğyorum. evde kalan yemekleri akşam koşuya çıkmadan önce Kaba koyup az az dagıtıyorum herpsine ekmek alıyorum bakladan akşamkileri 2-yada 3 tane onalra veriyorum.
Allah razı olsun canım ne güzel yemeğini atmak yerine onlara vermen.kar yağdığı zaman kedi maması taşıyordum yanımda,kedi köpek görünce veriyordum tabi köpeklerin yanına yaklaşamıyordumuzaktan vermeye çalışıyorum.evde bulguru biraz suda ıslatıp yan apartmanın kapıcısına veriyorduk oda kuşlara veriyordu.
onlar bizim gibi şanslı değiller yemekte anne bugün aynı yemekmi var demiyorlar ne bulurlarsa dışarıda yemeye ayakta kalmaya ölmemeye çalışıyorlar.
bizimde vicdanımız sınanıyor Allah yardımcımız olsun:26:
hayvanları sevmeyenler insan olamaz ki zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?