Doberman başkadır Aşktır..

kedi35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2011
6.759
360
0
31
İngiltere
Biliyorsunuz hayvan asla ayırmam severim hepsini. Herkez bilir burda beni ama Doberman başakdır besledğimdende çok seviyroum bebeğim o benim netten buldugum bir iki güzel kareler

Buyur bişimi vardı

bukadarmı tatlı olunurrr

REsident evil Ordaki hayvanalr hastalanıyor evreim geçiriyordu o bile yakışmış (şaka )

Buyur gel evime gir gir çekinme koç !

Çok seviyorum köpekleri çok seviyorum butun hayvanları ama köpek dostlarımız başakadır.. Sevgi duyyorsunuz sevgi görüryorsunuz.. Sevgi gösteriyor size bazen insanların göstermediği ilgiyi sevgiyi.

:104::104::104::104::104::104::104::104:

bir şey anlatayım sana.

bir akrabam ile yağmurlu havada yürüyoruz ve bir köpekcik var bir kenarda öylesıne duruyor
ben dedim ki: yazık canım yaa yerım seni, kimsesiz yapayalnız kalmış . dedim ve üzüldüm

akrabam: ıyyy nesine yazık yaa
ben: neden öyle dedın ki? sevmez misin hayvanları?

akrabam: hiç sevmem ve korkarım
ben : korkmak ayrı, sevmemek ayrı bir şey. bence ınsanlardan korkmalısın, zavallı , savunmasız bir hayvandan değil.

akrabam birşey demedi ve bende fazla üstelemedim, zorla sevdirecek değildim ya savunmasız bır canlıyı

o günden sonra gıcık oldum o abrabama, ne yapsa gözüme batar oldu.

Son düzenleme:
köpekleri seviyorum ama çokda korkuyorum :18::18::18:yolda görsem yolumu değiştiririm,köpekler kendi halinde takılıyor aslında ama gelde bana sor acayip tırsıyorum.
küçükken bizimde köpeğimiz vardı nerden bu korku oluştu hiç anlamadım

şimdi daha çok korkuyorum :18::18::18:

Hasi ya o akraban adına üzldüm. kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama karşındaki hayvan keşke başka adları olsada hayva bile demesek. ama onlar başka sevgi dolu canlılar.. KEşke o sevgi azıcıkta ondan olsaymış
BEnde beslemeden önce korkardım ama severdim takiiiiiiiiiii kedi beslemeye başaldım kedilere alıştım alexim geldi yanıma Nerde köpek görsem üstüne koşuyorum annem bile dur kzıım öldürtcenmi ekndini der köpeği severim annemde şaşa kalır

Şu aralar soguktan ve açlıktan bi çogu kala kalmışlar yerleinde yatıyorlar.. çok üzülğyorum. evde kalan yemekleri akşam koşuya çıkmadan önce Kaba koyup az az dagıtıyorum herpsine ekmek alıyorum bakladan akşamkileri 2-yada 3 tane onalra veriyorum.

Allah razı olsun canım ne güzel yemeğini atmak yerine onlara vermen.kar yağdığı zaman kedi maması taşıyordum yanımda,kedi köpek görünce veriyordum tabi köpeklerin yanına yaklaşamıyordum uzaktan vermeye çalışıyorum.evde bulguru biraz suda ıslatıp yan apartmanın kapıcısına veriyorduk oda kuşlara veriyordu.

onlar bizim gibi şanslı değiller yemekte anne bugün aynı yemekmi var demiyorlar ne bulurlarsa dışarıda yemeye ayakta kalmaya ölmemeye çalışıyorlar.
bizimde vicdanımız sınanıyor Allah yardımcımız olsun:26:

doberman eats baby - YouTube bu hayvan çenesi bir seferde 3TON basıyor tuttugu yeri ısırıp bırakmıyor etkisiz hale gelenee kadar Bırakmaz! Ve bu hayvan bir atzı kadar hızlı koşar pitbull, rotwider, tazı köpekelr ve i k9 köpek leri olmak üzere 15 köpek birleşimi özleiği taşıyan bir köpek bu köpek bu yüzden özel Rodwider kadar güçlü tazı kaadar Hızlı Çenesi herşey kadar kuvetli ve bu köpek Bu kız çocuguyla oynayışına bakındoberman still playing with the kitten - YouTube şuna bakın ya lütfenn

Dangerous Doberman. Or? - YouTube

sen de çok duyarlısın ne güzel keşke herkez buakar duyarlı olsa..

Hayvanları severim ama bazılarından korkarım.Korktuklarımdan sevimli bulduklarımıda uzaktan şirin sözlerle severim.Kışın onların aç kalmasına üşümesine üzülürüm yemek ihtiyaçlarını kapımın önünde iseler camdan atarak ikramla gidermeye çalışırım.Amaaaaaaaaaaaaaaaa nedense bu cins köpeklerden duyduğum okuduğum gördüğüm haber görüntü şubudan dolayı ürküyorum sevimsiz geliyor.Allah yaratmış elbet korkunç geliyor ne bileyim.Deminde tarantula besleyen arkadaşın sayfasına baktım bana ürkütücü geldi seviyor ama ben sevevmem.Göreceli sevgilerden biri bu sevgilerde:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…