Doç. Dr Arda Küçükgüven;yüz ve boyun germe, Liplift ve Brow lift ameliyatlarım

Sharingisnice

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2019
2
2
86
49
Arda Hoca'ya instagramda denk düşmüştüm 57 yaşındayıdm. Haliyle kendimi iyi hissetmek için yüzümde birkaç müdahaleye gerek duyuyordum. Kendisiyle online görüşmemiz
oldu. Doktor Bey neredeyse bir saate yakın her soruma cevap verdi ve işlemleri ayrıntısıyla aktardı. Güven veriyordu,kararım kesinleşti ve Aralık 2024 sonu ameliyat oldum. Sonuç mu? Allaha şükrediyorum. İşinde uzman ve aynı zamanda iyi ruha sahip bir Doktoru karşıma çıkardığı için. 2 ay sonra ameliyat izlerim geçti. 3,5 ay sonunda ise iyileşme kimsenin işlemi anlamıyacağı kadar iyiydi. Gıdım gitti, gözlerim eşitlendi, yanak sarkmalarım
düzeldi. En önemlisi sonucun aşırı doğal olmasıı. Aldığım yorumlarda sen güzelleşmişsin, seni çok iyi gördüm vb. oldu. Gerçekte önemli olansa benim nasıl hissettiğim. Mutluyum ve iyiki diyorum. Estetik operasyonlar olan kişi tarafından genelde gizleniyor. Buna ben de dahilim. Açıklansa dahi takma isim tercihimiz oluyor. Fakat böylesi önemli ve detaylı ameliyatta sonuç başarılıysa, başarının sahibine hakkı olan gururu yaşatmamız gerekir. Bu forumu açma sebebinde bu.

Back