Doc.Dr.Aygen elik ?

ben gitmiştim, herhangi bir kötülüğünü görmedim ama soğuk ve garip bir kadın gibi geldi ban açıkçası, hatta eşim bence bilgili bri dr ama tavrı çok ilgisiz gibi falan diye yorumlamıştı yalnız arkadaşlarım orada erdin beye gidiyor ve çok memnunlar...bir arkadaşım yakın zamanda erdin beyin hastası olmasına rağmen aygen hanıma amniyosentez yaptırdı çok ilgilenmiş ekibiyle birlikte ve sadece 650 ödemiş arkadaşım...iyi bir hastane ücret açısındna bazı testlerden hiç para almıyorlar.kendin bir deneyimlersen iyi olur

cevabın için teşekkür ederim krizalit bende haftaya kontrole gideceğim kendisine
izlenimlerimi paylaşacağım...

Bugün randevumuza gittik
Aygen Çelik iyi ve işinde uzman bir doktor pek fazla konuşmuyor gerektiği kadar konuşuyor ama
işinin ehline benziyor bir sıkıntı olmazsa inşallah kendisiyle doğuma kadar devam edeceğim...

arkadaşlar merhaba ben de 7 haftalık hamileyim aygen hanıma gitmeyidüşünüyorum yarın randevum var aygen hanımın hastalrından bana tavsiyesi olan var mı illk defa kendisine gideceğim biraz soru işaretleri var kafamda

arkadaşlar merhaba ben de 7 haftalık hamileyim aygen hanıma gitmeyidüşünüyorum yarın randevum var aygen hanımın hastalrından bana tavsiyesi olan var mı illk defa kendisine gideceğim biraz soru işaretleri var kafamda
Gönül rahatlığıyla gidebilirsin , çok iyi bir Dr, sıcakkanlı, sorduğun herşeye içtenlikle cevap veriyor ücretsiz kontrol süreni bile hatırlatıyor , 2 hafta.. Ben çok seviyordum ama eşim kızımın doğumunu yapan Dr a gitmemi istedi yoksa tereddütsüz giderdim, ayrıca detaylı ultrason uzmanı

Back
X