Doç Dr cemal fırat hocama tşklerimi sunarım

ravzanur4444

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2017
1
0
1
44
Daha önce 4 kez burun ameliyati oldum hem şekil hem de hefes alma sorunlarim vardı ameliyatımı kulak bogaz burun doktorları yaptı ve giderek her sefasında kötüleşti.burnumun içinde bir delik oluştu sonrasında bir çok doktora başvurdum ancak kimse ameliyat etmek istemedi en son Doç.Dr cemal hocaya başvurdum ameliyat ile ilgili bilgiler verdi ve ameliyat olmaya karar verdim.Hem burnumun şekli çok iyi oldu hemde burnumun içindeki delik kapandi 5 kez ameliyat olmama ragmen burnum tam istedigim şekli aldi ve çak rahatladim şiddetle tavsiye ediyorum Doç.Dr cemal fırat hocama sonsuz tesekkürler ediyorum

Ben Ahmet aslanı düşünüyordum ama şimdi sizin yazdıklarınızı okuyunca kararsız kaldım, cemal beye mi gitsem siz ne dersiniz?

Daha önce 4 kez burun ameliyati oldum hem şekil hem de hefes alma sorunlarim vardı ameliyatımı kulak bogaz burun doktorları yaptı ve giderek her sefasında kötüleşti.burnumun içinde bir delik oluştu sonrasında bir çok doktora başvurdum ancak kimse ameliyat etmek istemedi en son Doç.Dr cemal hocaya başvurdum ameliyat ile ilgili bilgiler verdi ve ameliyat olmaya karar verdim.Hem burnumun şekli çok iyi oldu hemde burnumun içindeki delik kapandi 5 kez ameliyat olmama ragmen burnum tam istedigim şekli aldi ve çak rahatladim şiddetle tavsiye ediyorum Doç.Dr cemal fırat hocama sonsuz tesekkürler ediyorum

Yeni
Ben Ahmet aslanı düşünüyordum ama şimdi sizin yazdıklarınızı okuyunca kararsız kaldım, cemal beye mi gitsem siz ne dersiniz?

Mayıs 2018'de Malatya İnönü Üniversitesinde Doç Dr. Cemal Fırat’a burun estetiği ameliyatı oldum. Nefes problemim yoktu. Sadece hafif bir kemerim vardı onu aldırmak istedim. Kendisi de bana aynen öyle yaparız çok bir değişiklik olmaz çok güzel olur dedi. Sonuç olarak burun sırtımdan fazla alınması sebebiyle yandan bakınca kaydırak gibi duruyor. Ayrıca ucu da top gibi ve geniş. Ameliyattan önce nefes problemim yoktu sonrasında o da oluştu. Kendisine 4 ay bitince başvurdum. Burnumun güzel olduğunu söyleyerek başından savdı. Yaşadığım mağduriyeti anlatamam gerçekten. Cemal Fırat’dan hiç memnun kalmadım.

Back
X