doç. dr melih güven güvenç hasta yorumları( burun estetiği)

pons

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2013
1
0
86
Ankara
merhaba kızlar görünüş olarak kemikli yüzüme göre simetrik olmayan orantısız ve sağlık problemleri yaşadığım nefes almakta zorluk çektiğim bir burnum vardı. 2 sene önce dr güven beye ameliyet oldum. ameliyat sürecim ve sonrası problemsiz ve rahat bir şekilde geçti . burnumdan çok memnunum halk arasında domuz burun olarak tabir edilen yapay estetikli burunlarla aynı kefeye konulmayacak kadar güzel ve doğal . ayrıca biz bayanların çok önemsediği bir diğer konu doktor tavırları . güven bey de sevecen tavıırları ve sorularınıza bitmek bilmeyen sabrı ve enerjisiyle verdiği cevaplarla güveninizi çoktan kazanmış olacaktır. burnunuzu rahatlıkla emanet edebilirsiniz:)

Merhaba

Bundan 6 ay önce Güven Bey deviasyon ameliyatımı yaptım. Çok başarılı geçti. Aynı ameliyatı 2 sene önce devlet hastanesinde olmuştum ameliyat da normal tampon kullandıkları yetmezmiş gibi sonrasında da bir sürü sıkıntı yaşamıştım nitekim ameliyattan da verim alamadım. Sonrasında arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine Güven Bey'e gittim. Kendisi silikon tampon kullandı ve ameliyatı takiben 2 gun boyunca tamponların ortasındaki delikler sayesinde rahat nefes alabildim. 3. gün de zaten tamponlar alındı. Güven Bey hastalarıyla çok iyi ilgileniyor ayrıca gerçekten enerjisi çok yüksek ve de sabırlı. KBB uzmanı ama yaptığı estetiklerin de çok başarılı olduğunu duydum. Bundan 2 ay önce bir arkadaşım estetik ameliyatı oldu ve burnu şimdi çok güzel! Deviasyon ya da estetik farketmeksizin kendisini herkese şiddetle tavsiye ediyorum :))

Merhaba arkadaşlar ben 1 ay önce Melih Güven Güvenç ‘e burun estetiği yaptırdım. Tek kelime ile mükemmel bir doktor. Üniversiteden 3 arkadaşım kendisine burun yaptırmıştı ve sonuçlar harikaydı.
Burnum kemerli ve ucu düşüktü. Güven Bey ile tanışana kadar iyi referanslarıma rağmen emin değildim ama kendisi çok samimi, içten, ilgili, bitmek bilmek sorularınızı sabırla yanıtlıyor ve heyecanınıza ortak oluyor :)
en önemlisi de bu oldu benim için, sizin için ne kadar önemli olduğunun farkında ve özel hissettiriyor sizi.. çok fazla doktorla çalıştım hemşire olarak söylüyorum bunu , tabi hasta olmak farklı ama sizinle aynı heyecanı taşıyan doktor bulmak cidden zor..

her anlamda yapılan işten memnun kaldım.. doğal tam istediğim gibi bir burnum var artık :) ayrıca nefes almakta ameliyat sonrası da dahil hiç zorlanmadım.. silikon tampon kullanıyor. Gözlerimin altı hafif morardı ve 2 günde soldular.

Kişisel telefonundan rahatlıkla ulaşabildim kendisine..

Ameliyat olalı 1 ay oldu ve hafif ucunda şişlik var nefes alışım sorunsuz.. sanki burnum hep bu kadar minik ve kavisliymiş gibi geliyor :) çabuk alışırsın demişti kendisi :)

Burun estetiği yaptırmak isteyen varsa şiddetle gidin tanışın derim :)

Merhaba herkese
Guven doktorla,Tanismamiz tam 6 yil oncesine dayaniyor. Hasta olarak hem pimpirikli hemde detayci olmama ragmen sabirla beni dinledi benim canim doktorum. Yapacaklarini detaylariyla anlatarak beni rahatlatti. Ameliyat oncesi ve sonrasinda hep yanimda destek olan Doktoruma sevgilerimi burdan da iletmek isterim. Bu arada soylemeden edemem muhtesem bir burnum var. ben soylemezsem kimse anlamiyor. Soyledigimde ise sasiriyorlar. Aaa ne kadar dogal duruyor soylemezsen anlayamazdik diyorlar.. ustelik sayesinde 6 senedir nefes aliyorum. Beni hayata dondurdugu icin ve super burun yaptigi icin kendisine cok tesekkur ediyorum.

Marhaba fotoğraf ğaylaşma inkanınz var mı

Merhabalar, fotoğraf atmanız mümkün müdür rica etsem? Yeni üye olduğum için böyle bir imkan var mı ondan da emin değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…