Merhaba arkadaşlar ben 1 ay önce Melih Güven Güvenç ‘e burun estetiği yaptırdım. Tek kelime ile mükemmel bir doktor. Üniversiteden 3 arkadaşım kendisine burun yaptırmıştı ve sonuçlar harikaydı.
Burnum kemerli ve ucu düşüktü. Güven Bey ile tanışana kadar iyi referanslarıma rağmen emin değildim ama kendisi çok samimi, içten, ilgili, bitmek bilmek sorularınızı sabırla yanıtlıyor ve heyecanınıza ortak oluyor :)
en önemlisi de bu oldu benim için, sizin için ne kadar önemli olduğunun farkında ve özel hissettiriyor sizi.. çok fazla doktorla çalıştım hemşire olarak söylüyorum bunu , tabi hasta olmak farklı ama sizinle aynı heyecanı taşıyan doktor bulmak cidden zor..
her anlamda yapılan işten memnun kaldım.. doğal tam istediğim gibi bir burnum var artık :) ayrıca nefes almakta ameliyat sonrası da dahil hiç zorlanmadım.. silikon tampon kullanıyor. Gözlerimin altı hafif morardı ve 2 günde soldular.
Kişisel telefonundan rahatlıkla ulaşabildim kendisine..
Ameliyat olalı 1 ay oldu ve hafif ucunda şişlik var nefes alışım sorunsuz.. sanki burnum hep bu kadar minik ve kavisliymiş gibi geliyor :) çabuk alışırsın demişti kendisi :)
Burun estetiği yaptırmak isteyen varsa şiddetle gidin tanışın derim :)