Efloral Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Ekim 2019 157 52 48 28 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Evremmm41 #21 aysent .!.: canım sen bahçecide sabri beydemi tedaviye başlayacaksın? Genişletmek için tıkla... Henüz karar veremedim. Öncelikle Cem bey ile görüşme ayarlamak istiyorum ama çok yoğun ye görüşemedim bi türlü.
aysent .!.: canım sen bahçecide sabri beydemi tedaviye başlayacaksın? Genişletmek için tıkla... Henüz karar veremedim. Öncelikle Cem bey ile görüşme ayarlamak istiyorum ama çok yoğun ye görüşemedim bi türlü.
aysent Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Mart 2018 602 512 53 48 30 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Evremmm41 #22 canım aklında kalacaksa görüş bencede ama ben sabri beyden aşırı memnundum uzun uzun ilgilendi hem labaratuvarda aynı olunca ben doktor çok fark etmez dedim ama sabri beyi tanıyınca doğru karar verdiğimi anladım
canım aklında kalacaksa görüş bencede ama ben sabri beyden aşırı memnundum uzun uzun ilgilendi hem labaratuvarda aynı olunca ben doktor çok fark etmez dedim ama sabri beyi tanıyınca doğru karar verdiğimi anladım