Doç. Dr. Süha Sönmez hocamla sil baştan başlıyorum

teşekkürler iyiyim funda sen nasılsın
bende ramazan dolayısıyla giremiyorum siteye
allah sendende razı olsun güzelim ne demek tabiki birbirimize yardım edeceğiz bu site neden var???????????
inşallah hepimizin dualarını kabul etsin rabbim
dileğimiz belli allah hepimize sağlıklı sıhhatli aklı selim hayırlı evlatlar versinnnn

amin arkadaşım inşallah bu mubarark günleri yüzü suyu hürmetin rabbim hayırlı evlatlar nasip eder inşallah

sera nasılsın canım neler yapıyosun

iyiyim pinkcim
sen nasılsın asıl sen neler yapıyorsun
nasıl gidiyor tedavii inşallah güzel sona yaklaşmışsındır
ben dinleniyorum ramazan malüm koşturmacayla geçiyor
onun dışında pende pek bir şey yokkkk:çok üzgünüm:

ben ilaç kullanıyorum kistlerim var erimemişler geçen ay ve bu ay ilaca devam canım hayırlısı diyorum

ben ilaç kullanıyorum kistlerim var erimemişler geçen ay ve bu ay ilaca devam canım hayırlısı diyorum

pinkcimmm
bu kistlerin oluşumunu engelleyecek bir ilaç yokmu canım yaaaaa
kistler yüzünden zaman kaybediyorsun yokmu bir çaresi acaba
allahım yardımcın olsun canım
inşallah sabırla devammmmm

Selamlar

4 aydır konuya yazan olmamış.Konu dr.süha sönmez olduğuna göre burada daha fazla paylaşım bekliyordum açıkcası.Genelde sanırım denemeler olumsuz sonuçlanmış.Benim yumurtalarım sorunsuz gibi,eşimin sperm sayısı az.
Sizden ricam bu durumda hangi ilaçları verecekler, ve bu ilaçların yan etkileri neler olabiliyor.
Bir de bu tarz sorunu olup MEDıCANA/Bahçelievlerde bebek sahibi olanlar varmı?? Lütfen paşlaşın.

Teşekkürler.

arkadaşlar ben süha beyde tüb bebek denemesi yapdım sonuş pozitif cıkdı ama bebeğin kalb atışları yokdu ama beni 15 gün hastanede yatırdı hiç ilgilenmedi ve kendim zorlan hastaneden cıkıp başka hastaneye gittim sonuç boş gebelik olmuş 3 ay kese düşmemiş ve sonra kanamam oldu suha beyin yüzünden ölümden döndüm 5 dakka daha gec kalsaydım ölcekmişim

arkadaşlar ben süha beyde tüb bebek denemesi yapdım sonuş pozitif cıkdı ama bebeğin kalb atışları yokdu ama beni 15 gün hastanede yatırdı hiç ilgilenmedi ve kendim zorlan hastaneden cıkıp başka hastaneye gittim sonuç boş gebelik olmuş 3 ay kese düşmemiş ve sonra kanamam oldu suha beyin yüzünden ölümden döndüm 5 dakka daha gec kalsaydım ölcekmişim

Canim gecmis olsun!Allah yardimcin olsun!Uzuldum. Suaha beyin yuzunden olumden dondum demeni anlayamdin onun yardimiyla kendine geldin mi yoksa sucluyormusun? Ben korkum Suan ben de Suha beyle tup bebege basladim///Allah hepimizin yardimcimiz olsun!

Selamlar

4 aydır konuya yazan olmamış.Konu dr.süha sönmez olduğuna göre burada daha fazla paylaşım bekliyordum açıkcası.Genelde sanırım denemeler olumsuz sonuçlanmış.Benim yumurtalarım sorunsuz gibi,eşimin sperm sayısı az.
Sizden ricam bu durumda hangi ilaçları verecekler, ve bu ilaçların yan etkileri neler olabiliyor.
Bir de bu tarz sorunu olup MEDİCANA/Bahçelievlerde bebek sahibi olanlar varmı?? Lütfen paşlaşın.

Teşekkürler.

Merhaba1 suan Temmuz ben bahcelievler Medicanaya gidiyorum.Tedaiye baslamis isen sonuc aldin mi?lutfen bir haberin verirmisin?

hanımlar 9bucuk senelik evliyim bende 2011 mart ayına kadar 2 kere aşılama yaptırdım 1 kere tüpbebek denedik kıbrısta ama kısmet değilmiş tutmadı sonra tavsiye üzerine ve internet üzerinden süha beye ulaştım hiçbir ünlü doktor muayene ücreti almadan hastayı kabul etmezken biz göreüşmeye geldik süha beyle dediğimizde hemen kabul etti ve tüpbebeğe başladık folacin ve zinc verdi kulan dedi 1ay ve gel dedi hiç para vermeden ultrasonda muayene etti dosyalarıma baktı 1aysonra gittim tubbebeğe başladık ve muayene ücreti 195 tl idi ve faturanızı saklayın tüpbebeğin ücretini öderken faturayı getirin ücretten düşülecek dediler ve 195 tl düştüler ve stressiz bir tedavi süreci güleryüzle transfer işlemini gerçekleştirirken çok titiz güvenilir bir ekipti transfer anını bile ekrandan göstererek gerçekleştirdiler çok mutlu oluyo insan bakarak görerek ve dua ederek ve şuanda 10hafta 5günlük hamileyim şükürler olsun rabbime sonrada süha sönmez beye hemde tek embriyo olduğu halde başladığımızda hiç ümidim yoktu çünkü kıbrısta 4embriyo koyulmuştu ve tutmamıştı ama 1tane emriyo tuttu ve 3tane çok kaliteli embriyomuz kaldı onlarıda dondurduk hayırlısıyla bebeğim doğsun 2yaşında çift embriyo koymayı düşünüyorum ikiz yani inş onlarda tutar..

Merhaba1 suan Temmuz ben bahcelievler Medicanaya gidiyorum.Tedaiye baslamis isen sonuc aldin mi?lutfen bir haberin verirmisin?
burda en son 2010 da sayfaya girmişler bende süha beyde geçen ay tüp bebek denedim.sonuç negatif ama bence benimle igili.tekrar süha beye gideceğim. 2 ay ara verdim.

Back
X