Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Paylasmani bekliyorum :))Bugün Gazi Üni. Plastik cerrahi bölümünden Sühan beyden randevu almak için aradım. Sadece kendi özel polikliniğinde muayene ediyormuş . Bu polikliniği arayıp randevu aldım 300 tl muayene ücreti varmış. Sühan beye tamamen tavsiye üzerine gidiyorum. Fiyat konusunda nasıl olur durum merak ediyorum. Buradan merak edenlere paylaşacağım. :)
İyi akşamlarrPaylasmani bekliyorum :))
İyi akşamlarr
Bugün Sühan beye muayene oldum . Kendisi çok ilgili bir doktor A dan Z ye bütün şikayetlerinizi dinliyor. Daha sonra muayene ediyor .Muayene sonucu neler yapılacağını tek tek güzel ve açık bir dille anlatıyor. Daha önce yaptığı burunları açıklama yaparak gösteriyor. Kesinlikle ne yaptığını bilen , kendinden çok emin bir doktor. Güven konusunda hiç bir tereddütüm olmadı açıkçası . Ama gel gelelim ki maddi yanına Ücret olarak biraz pahala malesef 10000 TL fiyat verdi
Doktor su an gazi hastanesinde de doktorluk yapıyor. Yani devlet hastanesinde ameliyat etmiyor muymuş? Eğer gazide etse o kadar fiyat vermez diye düşünüyorum çünküİyi akşamlarr
Bugün Sühan beye muayene oldum . Kendisi çok ilgili bir doktor A dan Z ye bütün şikayetlerinizi dinliyor. Daha sonra muayene ediyor .Muayene sonucu neler yapılacağını tek tek güzel ve açık bir dille anlatıyor. Daha önce yaptığı burunları açıklama yaparak gösteriyor. Kesinlikle ne yaptığını bilen , kendinden çok emin bir doktor. Güven konusunda hiç bir tereddütüm olmadı açıkçası . Ama gel gelelim ki maddi yanına Ücret olarak biraz pahala malesef 10000 TL fiyat verdi
Cevabınız için çok teşekkür ederim ben şu an Gürcan Aslan Beyi araştırıyorum siz de ilgilenebilirsiniz belki bir yardımı dokunur :)Şu an gazide akademisyenlik yapıyor bildiğim kadarıyla ben önce gaziden randevu almak istedim zaten fiyat daha uygun olur diye aradığımda Sühan hoca burada muayene yapmıyor sadece özel kliniğinde yapıyor muayenelerini dedi ve bu kliniğin numarasını verdi.Burun konusunda çok adı duyulmamış biri olsa bile ünlü bir plastik cerrah . Özel de diğer yerleri sorup soruşturduğumda zaten en az 8000 çıktı karşıma![]()
Rica ederimCevabınız için çok teşekkür ederim ben şu an Gürcan Aslan Beyi araştırıyorum siz de ilgilenebilirsiniz belki bir yardımı dokunur :)