Doç.Dr.Sühan AYHAN a burun estetiği olan varmı?

pyron

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2010
92
0
46
Ankara
kızlar gazi tıp fakültesinde doç dr sühan ayhan a ameliyat olan veya muayene olan veya tanıyan var mı? meme konusunda daha çok uzmanlaşmış aslında

burun konusunda nasıldır acaba tanıyanlar varsa yardımcı olabilirler mi lütfen bilmiyorumkismile

Sühan hocanın burun ameliyatlarına bizzat tanık oldum. Gerçekten çok güzel yapıyor. Hastalarıda çok memnun kalıyor. Reha hoca daha popüler, yani çevreden ilgi görüyor ama Sühan daha becerilikli bir cerrah. Bence burun konusunda kesinlikle Sühan hocayı tercih et derim. Dost tavsiyesi...

Sühan ayhan'a burun ameliyatı olan ya da hakkında bilgisi olan birileri var mı? Hakkında pek yorum yok burada nedense ):

sühan bey hakkında ben de araştırma yapıyorum,
asistanını aradım muayene ücreti 300 tl dedi.
sonra vazgeçtim, hakkında fazla bilgim yok,
keşke ameliyat olanlar buraya fikirlerini yazsalar

Ben geçen sene burun ameliyetı oldum. Son derece ilgili ve güven veren bir doktor. Sonuç da çok doğal. Ben memnun kaldım.

Bugün Gazi Üni. Plastik cerrahi bölümünden Sühan beyden randevu almak için aradım. Sadece kendi özel polikliniğinde muayene ediyormuş . Bu polikliniği arayıp randevu aldım 300 tl muayene ücreti varmış. Sühan beye tamamen tavsiye üzerine gidiyorum. Fiyat konusunda nasıl olur durum merak ediyorum. Buradan merak edenlere paylaşacağım. :)

Bugün Gazi Üni. Plastik cerrahi bölümünden Sühan beyden randevu almak için aradım. Sadece kendi özel polikliniğinde muayene ediyormuş . Bu polikliniği arayıp randevu aldım 300 tl muayene ücreti varmış. Sühan beye tamamen tavsiye üzerine gidiyorum. Fiyat konusunda nasıl olur durum merak ediyorum. Buradan merak edenlere paylaşacağım. :)
Paylasmani bekliyorum :))

Paylasmani bekliyorum :))
İyi akşamlarr
Bugün Sühan beye muayene oldum . Kendisi çok ilgili bir doktor A dan Z ye bütün şikayetlerinizi dinliyor. Daha sonra muayene ediyor .Muayene sonucu neler yapılacağını tek tek güzel ve açık bir dille anlatıyor. Daha önce yaptığı burunları açıklama yaparak gösteriyor. Kesinlikle ne yaptığını bilen , kendinden çok emin bir doktor. Güven konusunda hiç bir tereddütüm olmadı açıkçası . Ama gel gelelim ki maddi yanına Ücret olarak biraz pahala malesef 10000 TL fiyat verdi

• Beğen
Reactions: rip
İyi akşamlarr
Bugün Sühan beye muayene oldum . Kendisi çok ilgili bir doktor A dan Z ye bütün şikayetlerinizi dinliyor. Daha sonra muayene ediyor .Muayene sonucu neler yapılacağını tek tek güzel ve açık bir dille anlatıyor. Daha önce yaptığı burunları açıklama yaparak gösteriyor. Kesinlikle ne yaptığını bilen , kendinden çok emin bir doktor. Güven konusunda hiç bir tereddütüm olmadı açıkçası . Ama gel gelelim ki maddi yanına Ücret olarak biraz pahala malesef 10000 TL fiyat verdi

10000 tlmi yuh en ünlü doktorlar bile daha az fiyat veriyor belki çok iyidir ama estetik konusunda çok pahalı ilk defa duyuyorum ismini

İyi akşamlarr
Doktor su an gazi hastanesinde de doktorluk yapıyor. Yani devlet hastanesinde ameliyat etmiyor muymuş? Eğer gazide etse o kadar fiyat vermez diye düşünüyorum çünkü

Şu an gazide akademisyenlik yapıyor bildiğim kadarıyla ben önce gaziden randevu almak istedim zaten fiyat daha uygun olur diye aradığımda Sühan hoca burada muayene yapmıyor sadece özel kliniğinde yapıyor muayenelerini dedi ve bu kliniğin numarasını verdi.Burun konusunda çok adı duyulmamış biri olsa bile ünlü bir plastik cerrah . Özel de diğer yerleri sorup soruşturduğumda zaten en az 8000 çıktı karşıma :KK43:

Şu an gazide akademisyenlik yapıyor bildiğim kadarıyla ben önce gaziden randevu almak istedim zaten fiyat daha uygun olur diye aradığımda Sühan hoca burada muayene yapmıyor sadece özel kliniğinde yapıyor muayenelerini dedi ve bu kliniğin numarasını verdi.Burun konusunda çok adı duyulmamış biri olsa bile ünlü bir plastik cerrah . Özel de diğer yerleri sorup soruşturduğumda zaten en az 8000 çıktı karşıma :KK43:
Cevabınız için çok teşekkür ederim ben şu an Gürcan Aslan Beyi araştırıyorum siz de ilgilenebilirsiniz belki bir yardımı dokunur :)

Merhaba, 6 yıl kadar önce burun ameliyatı olmuştum Sühan Bey’e. Burnumda kemik/kemer gibi sorunlar yoktu ancak etli ve haliyle geniş bir burnum vardı. Özetle üst yarısından memnundum ama alt yarısından değildim. Ameliyattan sonra da önce şişlik olup 6 ay ila 1 yıla tamamen ineceğini söyledikleri için sabırla bekledim ancak bırakın 6 ayı, 6 yıl olmasına rağmen ne yazık ki hala geniş ve şiş duran bi burnum var. Hiç değişiklik olmadı diyemem ama o kadar az fark var ki insanlar bırakın ameliyat olduğumu anlamayı, söyleyince bile inanmıyorlar. Hatta bu ara bi yandan diş macunuyla burun küçültme gibi komik yöntemlerin peşinde çaresizce koşmaya başladım. Hatta başka bi doktor bulup tekrar ameliyat olmayı bile ciddi ciddi düşünüyorum :(

Bir kaç fotoğraf da paylaşıyorum.

Eklentiler

• 934D0560-6567-4F56-B101-6BD34B6362B5.webp
    934D0560-6567-4F56-B101-6BD34B6362B5.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 179
  • F9BB130F-C51D-4DEF-B95C-C4A7F36B20FA.webp
    F9BB130F-C51D-4DEF-B95C-C4A7F36B20FA.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 185
  • 5628E08F-A82A-4C73-87DD-033851AD1920.webp
    5628E08F-A82A-4C73-87DD-033851AD1920.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 144
Back