- 26 Mart 2019
- 1
- 0
- 1
- 30
- Konu Sahibi meryeemkaraa
-
Keşke ben de vaktinde reklam olduğunu farketseydimReklam yapiyorlar baya belli oldu. Bu doktora gitmem ben.
Herkesin olabildiği gibi onun da var tabi. Herkes hata yapabilir veya her ameliyat komplikasyona açıktır tabi. Ama hastasını azarlayıp, paranoyak muamelesi yapmak bazılarına özeldirAslında çok beğendiğim bir doktordu. Durumum elverse ona ameliyat olmak isterdim.. Ama reklam demeniz biraz kuşkulanmama sebep oldu. Süleyman taştan şikayetçi olan var mı ki ?
Siz çok haklisiniz ben gördüm burnunuzu. azarlamak ve paranoyak muamelesi yapmak doktorun ayıbıdır.yaninizda olması ve hatasını telafi etmesi gerekirdi.diger yorumlarınızı da okumuştum süleyman taş 'in bu durumdaki tavrı gerçekten hiç hoş değil.revizyon olursanız umarım iyi bir doktora denk gelirsiniz.
Herkesin olabildiği gibi onun da var tabi. Herkes hata yapabilir veya her ameliyat komplikasyona açıktır tabi. Ama hastasını azarlayıp, paranoyak muamelesi yapmak bazılarına özeldir
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinSiz çok haklisiniz ben gördüm burnunuzu. azarlamak ve paranoyak muamelesi yapmak doktorun ayıbıdır.yaninizda olması ve hatasını telafi etmesi gerekirdi.diger yorumlarınızı da okumuştum süleyman taş 'in bu durumdaki tavrı gerçekten hiç hoş değil.revizyon olursanız umarım iyi bir doktora denk gelirsiniz.
Neden ona ameliyat mı oldunuz memnun degil mısınız ben de revizyon arıyorumKeşke ben de vaktinde reklam olduğunu farketseydim
Kime oldunuz kıÇok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinBurnumu gören kimse abarttığını düşünmüyor zaten, doktorum dışında. Revizyon için baya ön yargılıyım ama inşallah herkes için hayırlısı olsun. Buradaki yorumlar kıymetli, karşılaştığım tavır benim psikolojimi altüst etmişti. Burdan insanları biraz bilgilendirmeyi borç biliyorum o yüzden kendime. Tabi benim tecrübem kimseyi tamamen kötü yapmaz. Herkesin hakkında hayırlısı olsun
Kime burun ameliyatı olmus hanım ve olumsuz yorum ve ilgisiz tavırla karsılasmıs?Siz çok haklisiniz ben gördüm burnunuzu. azarlamak ve paranoyak muamelesi yapmak doktorun ayıbıdır.yaninizda olması ve hatasını telafi etmesi gerekirdi.diger yorumlarınızı da okumuştum süleyman taş 'in bu durumdaki tavrı gerçekten hiç hoş değil.revizyon olursanız umarım iyi bir doktora denk gelirsiniz.
Ozelden yazdim bakar mısınızBaşlığın sahibi
ameliyatımı süleyman beye oldumKime burun ameliyatı olmus hanım ve olumsuz yorum ve ilgisiz tavırla karsılasmıs?
Arkadaşlar merhaba burda defalarca yorum yapıp üyeliğimin iptal edilmesi çok üzücü gerçekten bir mağdur olarak yazıyorum türkiyede adalet varmı bilmiyorum varsada bu adalet parası olana var dr bekir sivri mağduru biriyim aylarca yıllarca doktor araştırdım dr süleyman taş beyefendiyi buldum daha önce görüştük çok ılımlı yaklaştı sonrasında belli bir sebeplerden dolayı doktora ulaşamadım geçenlerde sosyal medya İnstagram üzerinden yazdım asistanı cevap verdi konuyu anlattım çok soğuk yapmacık bir tavırla cevap verdi doktor beye ulaşma çabası içinde tekrar sosyal medya instagram dan yazdım yine asistan cevap verdi ve bende süleyman beye ulaşmak bu kadar mı zor daha önce defalarca konuştuk kendisi ileri dedim boş bulunup tekrar sosyal medyadan yazdım yine asistanı cevap verdi bende ankaşıldı süleyman beyde para odaklı çalışıyor artıl sağolun dedim ve beni engellemiş instagram dan kime güvenip ameliyat olacağımı şaşırdım bekir sivrinin yaptığı berbat ameliyatı düzeltirecek bir doktor arıyorum ama hepsi sadece para düşünüyor bekir sivri 300 hastasını mağdur edip kaçtı mağdur hastaların çoğu ortada kaldı ya doktor bulamıyor yada fiyatlar çok uçuk soruyorum sizce türkiyede cidden adalet var mı hakkını arayan biri için tamam ben bedava ameliyat yapsınlar demiyorum ama fiyat vermek gibi olmasını istemem ama yazacağım 30 bin ile 50 bin arası fiyat istemek nedir süleyman beyi kötülemiyorum yanlış anlaşılmasın ama asistanları çok kaba ve inanın çoğu yorumlar reklam içeriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?