Doç. Dr. Süleyman Taş

meryeemkaraa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2019
1
0
1
30
Rize'de kısa bi süre görev yapmış olmasına rağmen, hem Rize için hem de şahsım için büyük şanstı diyebilirim. 5 yıl geçti ameliyatımın üzerinden gayet memnunum. İşinin ehli başarılı bir estetik cerrah.

Benim hissiyatım şu yönde: Bazı doktorlar kariyerlerinin ilk dönemleri gerçekten çalışıyorlar, özenli ameliyatlar yapıyorlar. Derken tabi ki ünlü olmaya başlıyorlar ve şımarıyorlar - fiyatlar yükseliyor, hastaya ilgi dibe düşüyor, ameliyatlara hazırlanmak plan yapmak bitiyor çünkü zaten aşırı iyi olduklarını ve her şekilde iyi sonuç çıkaracaklarını düşünüyorlar...Mesela ben Süleyman Taş'ın hastalara sadece randevu vermek için onlarda bir takım soruları cevapladıkları bir video çekmelerini istediğini duyup çok gülmüştüm. İşe adam alınacak sanki :)

E bu şekilde devam edince de başarı düşüyor ve hasta azalıyor. Ama artık "ünlü ve iyi" doktor oldukları için fiyatı düşürmek istemiyorlar. Instagram da havalı video çekmeler, bu mecralarda gizli reklam vermeler, aranıldığında sanki çok meşgullermiş gibi 6 ay sonraya randevu vermeler (sonra genelde arayıp 1-2 ay sonrasına çekerler, hihi)... Dediğim gibi bunu Süleyman Taş özelinde bir şey bildiğim için söylemiyorum, sadece genel bir hissiyat benimki. Bence iyi doktor, başarısı ve ünü arttığında da mütevazi kalabilen ve aynı dikkat ve özenle işine odaklanandır

Aslında çok beğendiğim bir doktordu. Durumum elverse ona ameliyat olmak isterdim.. Ama reklam demeniz biraz kuşkulanmama sebep oldu. Süleyman taştan şikayetçi olan var mı ki ?

Aslında çok beğendiğim bir doktordu. Durumum elverse ona ameliyat olmak isterdim.. Ama reklam demeniz biraz kuşkulanmama sebep oldu. Süleyman taştan şikayetçi olan var mı ki ?
Herkesin olabildiği gibi onun da var tabi. Herkes hata yapabilir veya her ameliyat komplikasyona açıktır tabi. Ama hastasını azarlayıp, paranoyak muamelesi yapmak bazılarına özeldir

Herkesin olabildiği gibi onun da var tabi. Herkes hata yapabilir veya her ameliyat komplikasyona açıktır tabi. Ama hastasını azarlayıp, paranoyak muamelesi yapmak bazılarına özeldir
Siz çok haklisiniz ben gördüm burnunuzu. azarlamak ve paranoyak muamelesi yapmak doktorun ayıbıdır.yaninizda olması ve hatasını telafi etmesi gerekirdi.diger yorumlarınızı da okumuştum süleyman taş 'in bu durumdaki tavrı gerçekten hiç hoş değil.revizyon olursanız umarım iyi bir doktora denk gelirsiniz.

Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için Burnumu gören kimse abarttığını düşünmüyor zaten, doktorum dışında. Revizyon için baya ön yargılıyım ama inşallah herkes için hayırlısı olsun. Buradaki yorumlar kıymetli, karşılaştığım tavır benim psikolojimi altüst etmişti. Burdan insanları biraz bilgilendirmeyi borç biliyorum o yüzden kendime. Tabi benim tecrübem kimseyi tamamen kötü yapmaz. Herkesin hakkında hayırlısı olsun

Kime oldunuz kı

Kime burun ameliyatı olmus hanım ve olumsuz yorum ve ilgisiz tavırla karsılasmıs?

Uzun zamandır birkaç siteyi yorumları forumları felan okuyarak arıyorum. Bu sayfadan sonra kendisini direk eliyorum.

Reactions: drx
Arkadaşlar merhaba burda defalarca yorum yapıp üyeliğimin iptal edilmesi çok üzücü gerçekten bir mağdur olarak yazıyorum türkiyede adalet varmı bilmiyorum varsada bu adalet parası olana var dr bekir sivri mağduru biriyim aylarca yıllarca doktor araştırdım dr süleyman taş beyefendiyi buldum daha önce görüştük çok ılımlı yaklaştı sonrasında belli bir sebeplerden dolayı doktora ulaşamadım geçenlerde sosyal medya İnstagram üzerinden yazdım asistanı cevap verdi konuyu anlattım çok soğuk yapmacık bir tavırla cevap verdi doktor beye ulaşma çabası içinde tekrar sosyal medya instagram dan yazdım yine asistan cevap verdi ve bende süleyman beye ulaşmak bu kadar mı zor daha önce defalarca konuştuk kendisi ileri dedim boş bulunup tekrar sosyal medyadan yazdım yine asistanı cevap verdi bende ankaşıldı süleyman beyde para odaklı çalışıyor artıl sağolun dedim ve beni engellemiş instagram dan kime güvenip ameliyat olacağımı şaşırdım bekir sivrinin yaptığı berbat ameliyatı düzeltirecek bir doktor arıyorum ama hepsi sadece para düşünüyor bekir sivri 300 hastasını mağdur edip kaçtı mağdur hastaların çoğu ortada kaldı ya doktor bulamıyor yada fiyatlar çok uçuk soruyorum sizce türkiyede cidden adalet var mı hakkını arayan biri için tamam ben bedava ameliyat yapsınlar demiyorum ama fiyat vermek gibi olmasını istemem ama yazacağım 30 bin ile 50 bin arası fiyat istemek nedir süleyman beyi kötülemiyorum yanlış anlaşılmasın ama asistanları çok kaba ve inanın çoğu yorumlar reklam içeriyor

Keşke kaba olan sadece asistanı olsa, bence iyi olmuş ulaşamadığınız. Bana kendisi bağırıp çağırdı, telefon fırlattı masaya doğru ve kovmaktan beter etti. İnşallah hakkınızda hayırlısı olur. Eğer durumunuz çok kötü değilse burnunuza alışmaya çalışın bence, ben öyle yapıyorum. Benim de kimseye güvenim kalmadı artık

Suleyman Tas coook coook coook pahali bir doktor ve ondan daha iyileri varken bence cok sacma.Yeni bir doktor ve hata yapma olasiligi her doktor gibi var.Ben o kadar ucret odeyecek olsam kesinlikle Emre Ilhana olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…