Doç. Dr. Teoman Eskitaşçıoğlu burun estetiği ?

ttcbn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2016
28
7
86
34
Arkadaşlar merhaba çok yakın bir tarihte burun ameliyatı olmak istiyorum doktorum teoman eskitaşçıoğlu daha önce kendisine ameliyat olan var mı ya da kayseri umut özbebit dışında önerisi olan var mı
bir de yalçın yontar var devlet hastanesinde daha önce kendisine ameliyat olan var mı acaba?

Arkadaşlar merhaba çok yakın bir tarihte burun ameliyatı olmak istiyorum doktorum teoman eskitaşçıoğlu daha önce kendisine ameliyat olan var mı ya da kayseri umut özbebit dışında önerisi olan var mı
bir de yalçın yontar var devlet hastanesinde daha önce kendisine ameliyat olan var mı acaba?
merhaba. Benim doktorum yalçın yontar. Burun ameliyatı olmadım göğüs küçülttüm çok memnunum süper bi doktor hem mesleki olarak hem insanlık we yakınlık olarak müthiş bi insan kesinlikle tawsiye ederim. Burun ameliyatı olanlarında çok memnun oldğunu biliorm. Yani kesinlikle tawsüye ederim hiç düşünmeden gidin zaten ona dewam edersinz

merhaba. Benim doktorum yalçın yontar. Burun ameliyatı olmadım göğüs küçülttüm çok memnunum süper bi doktor hem mesleki olarak hem insanlık we yakınlık olarak müthiş bi insan kesinlikle tawsiye ederim. Burun ameliyatı olanlarında çok memnun oldğunu biliorm. Yani kesinlikle tawsüye ederim hiç düşünmeden gidin zaten ona dewam edersinz
ben yalçın yontara geçen hafta muayene oldum. Ama en az 6 ay beklemeniz gerekir dedi:KK43: Sırada 80 tane bekleyen hasta var :KK43: :KK43:

Teoman hocaya 9 ocak pztsi ameliyat oldum bakalim sonuclar nasil olcak beklemedeyim.am asunu soyleyebilir gercek zor bi ameliyat burun ameliyati

Teoman hocaya 9 ocak pztsi ameliyat oldum bakalim sonuclar nasil olcak beklemedeyim.am asunu soyleyebilir gercek zor bi ameliyat burun ameliyati
Canım sonuç nasıl. Paylaşcakmısın? Ben daha fazla ameliyat olmak için beklemek istemiyorum :KK43:

Arkadaşlar ben de Teoman beye ameliyat olmayı düşünüyorum yaptıran varsa memnun olup olmadığınızı paylaşır mısınız

25 ocak 2017 de teoman bey e ameliyat oldum. Açıkcası sizi pek dinlemiyor kafasına göre yapıyor. Mesela ben küçük olsun dedim o yüzüne yakışmaz dedi ve büyük yaptı ama profilden bakınca kemer falan kalmadı. Fazlada kaldırmamıs ben kalkık demiştim. Ama herkes çok doğal olmuş diyor eğer doğal bir şey istiyorsaniz teoman beye güvenin derim hem akademisyen olması da pozitif bir durum sürekli yeni şeyler üstünde çalısmak zorunda bu insanlar kendini geliştiriyo. Ama dediğim gibi sizi değil kafasındaki sesi dinliyor. Bide bende hafif bir eğrilik oldu yan yatmaktan falan olabilir masajla azaldı ama hala var belli belirsiz olduğu için tekrar gitmedim

Burnum bu şekilde oldu kızlar:nazar:

Eklentiler

• 60BB9381-7394-4D27-BD0C-FD144C8CBF23.webp
    60BB9381-7394-4D27-BD0C-FD144C8CBF23.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 709
  • F48E0C2F-7256-4EC8-8E3B-9C008E7B1528.webp
    F48E0C2F-7256-4EC8-8E3B-9C008E7B1528.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 845
merhaba, hala kayseride teoman eskitaşcıoğlu için araştırma yapan arkadaşlar var, asla asla tercih etmeyin, ben kendisine 2017 ameliyat oldum ilk 1 yıldan sonra burnum rezalet bir hal oldu, üstelik her geçen yıllarda daha berbat oldu ve asla darbe o bu şu almadım, tamamen rezil bir işçilik çıkarmış beyfendi. şuan ankaradayım ve farklı bir doktor arayışı içindeyim rinoplasti için. teoman eskitaşcıoğlu net olarak hayal kırıklığı yarattığı gibi tekrar revizyon için gittiğimde de maşallah hiç bir sorumluluk almadı. verdiğiniz para çöp üstelik ucuzda bir ücreti yok

merhaba, hala kayseride teoman eskitaşcıoğlu için araştırma yapan arkadaşlar var, asla asla tercih etmeyin, ben kendisine 2017 ameliyat oldum ilk 1 yıldan sonra burnum rezalet bir hal oldu, üstelik her geçen yıllarda daha berbat oldu ve asla darbe o bu şu almadım, tamamen rezil bir işçilik çıkarmış beyfendi. şuan ankaradayım ve farklı bir doktor arayışı içindeyim rinoplasti için. teoman eskitaşcıoğlu net olarak hayal kırıklığı yarattığı gibi tekrar revizyon için gittiğimde de maşallah hiç bir sorumluluk almadı. verdiğiniz para çöp üstelik ucuzda bir ücreti yok
merhaba malesef bende sizinle aynı durumdayım. Teoman beye ameliyat oldum. Şu anda burnum eskisinden daha kötü. Psikolojik olarak çökmüş durumdayım. Revizyon için doktor araştırıyorum. Siz revizyon oldunuz mu?

Back
X