Tüp Bebek Merkezleri Doç.dr.ulun uluğ

gunaydıııııııııın kızlar ahhh hılalcım sende verdam fatmanur kervanına katılanlardan oldun cok sukur canım ınsaalh bu kez cocugunu 9ay sonra sag salım kucagına alırsın canım benım

verdamcım sen 2.umun beyde denemıstın dımı uzun protokol kıst yapınca kısayamı dondunuz yanı.pekı o kıstler sonradan yokoldumu yaa.nekadarda olsa hep hormon ıgnesı alıyoz ıllakı bıze problem yaratıyor ıste.ınsaalh canım bebgın kalp atıslarını duyarsın sende hayırlısıyla evladını kucagını alırsın

fatmanur sen bebegın kalp atıslarını dınledınmı cogulmu gebelıgın canım

canım 2.yi ulun beyde denedim benim ilkinden sonra ilk adetten sonra kendiliğinden hamilelik yaşadım ama annem ameliyat olmuştu oara şehir dışına gittim bilmediğim içinde sakınmadım kendimi sonra düşük olmuş onuda bilmedim küçükmüş çünkü sonrada adetterim şaştı oarada 2.tedaviye başladık iğnede kullanınca kist oldu ama allaha çok şükür şuanda çok sağlıklıyım ne hormonlarım bozuk nede kist var
iyi dileklerin için çok teşekkürler rabbim en kısa zamanda sanada yaşatsın inş.

canım benım ayy bende dedım hanı bende suan bır problem yokya bıraz sen uzun protokolde kıst olustu deyınce bıran korktum neden oldu acaba dıye.neden lugrın de oyle bır etkımı var hadı senın bebk olmus hılaldede olmus yaa ıste hormonlu sey ne olursa olsun vucud etkılenıyor yaa
canım sagol senınde ıyı dılekelrın ıcın.ınsaalh bende ıkıncıde bebklerımı kucagıma alıcamı umut edıyorum oyle bır hıc var ıcımde ılkınde ben boyle degıldım sonradan dahada olsun dıye ıstahlandım.senınde esının sperm sayısı dusuktu rabbım demekkı verınce oluyor ahhhhhhhh allahım ahhh

canım benım ayy bende dedım hanı bende suan bır problem yokya bıraz sen uzun protokolde kıst olustu deyınce bıran korktum neden oldu acaba dıye.neden lugrın de oyle bır etkımı var hadı senın bebk olmus hılaldede olmus yaa ıste hormonlu sey ne olursa olsun vucud etkılenıyor yaa
canım sagol senınde ıyı dılekelrın ıcın.ınsaalh bende ıkıncıde bebklerımı kucagıma alıcamı umut edıyorum oyle bır hıc var ıcımde ılkınde ben boyle degıldım sonradan dahada olsun dıye ıstahlandım.senınde esının sperm sayısı dusuktu rabbım demekkı verınce oluyor ahhhhhhhh allahım ahhh

canım benim eşimin spermiyogramlarda 170miyoldan fazla çıkıyodu biz kiminle görüştüysek herhalükarda normal yoldan çocuğunuz olur dediler biz beklemek istemedik onun için tüp bebeğe başladk öyleki ulun bey dahi siz en şanslı hasta gurubundasınız çünkü olmaması için hiç bir sebep yok dedi biz sadece beklemek istemedik
lucrin iğneyi ben ilk denememdede kullandım bişey olmadı sonra düşük oldu hhormonlarım değişti ondan kist oldu herkeste olacak diye bişey yok ki fazla düşünme bunlarııı boşver oluruna bırak

merhaba arkadaşlar yine buralara çok takılamadım dün yumurta toplama işlemim yapıldı 3 yumurta gelmişti 2 tanesi dölenmiş bakalım neler olacak:uhm::uhm::uhm::uhm:

merhaba arkadaşlar yine buralara çok takılamadım dün yumurta toplama işlemim yapıldı 3 yumurta gelmişti 2 tanesi dölenmiş bakalım neler olacak:uhm::uhm::uhm::uhm:

canım hadı bakalım hayılrı olur ınsaalh.sende ne problemı var canım yumurtan neden az nerde yaptırdın canım tupu ınsaalh hakkında hayırlısı olur canım benım

Ayyy canım masallah cogul gebelık gıbı gorunuyor ınsaalh hayırlısıyla kucagına alırsın bebeklerını canım

bu arada fatmanurcumm sen kalp atışalrını duydunmuuu??

duyuldu canım bugün biraz korktum gerci kahve rengi lekelenme oldu ne yapacağımı şaşırdım hemen doktoru aradım devam ederse gel dedi ama allahtan kesildi ben bunun için çok bekledim ve kaybetmekten çok korkuyoru ulun beyin telefonlara hemen cevap vermesini çok seviyorum her aradığımda ulaşabiliyorum iyi ki var

inşş güllücannn......darısı 2.denemendee snaa canımm

ayyyyy canım pek gırmıyon artık onceden yıne konusuyorduk ınsaalh canım hayırlısıyla bende 2,de umutluum bakalım su rapor ısını bır ayarlasam bakalım bana dua edın canım

fatmanur canım kalbini gördüğünde kaç haftalıktı
bende dün gittim 6+2 kalbini ben pek anlamadım ama ulun bey ucundan yakaladım biraz duydum dedi haftaya yine gel dedi emin olalım dedi çok endişeleniyorum ilk usg görüntüsü biraz büyümüş bir kese ama içindekiler görünmüyo dra en korktuğum görüntü buydu bir haftayı zor geçirdim dedim dur bakalım dedi yakınlaştırdı ozaman yolk sac ve fetusu gördü kenarda uçta yerleşmiş anladığım kadarıyla ama gördü sonunda haftaya tekrar bana çok dua edin dünden beri moralim çok bozuk tam onu bulmuşken rabbim bebeğime güç ver......

fatmanur canım kalbini gördüğünde kaç haftalıktı
bende dün gittim 6+2 kalbini ben pek anlamadım ama ulun bey ucundan yakaladım biraz duydum dedi haftaya yine gel dedi emin olalım dedi çok endişeleniyorum ilk usg görüntüsü biraz büyümüş bir kese ama içindekiler görünmüyo dra en korktuğum görüntü buydu bir haftayı zor geçirdim dedim dur bakalım dedi yakınlaştırdı ozaman yolk sac ve fetusu gördü kenarda uçta yerleşmiş anladığım kadarıyla ama gördü sonunda haftaya tekrar bana çok dua edin dünden beri moralim çok bozuk tam onu bulmuşken rabbim bebeğime güç ver......

canım canını sıkma ki bebişinde gücünü kaybetmesin biliyorsun sen nekadar güçlü olursan bebişinde okadar güçlü olur.......................:emir_bebek:

ayyyy verdam kotu dusunme cnım ya kendını uzme bebgım allahın ıznıyle ona hıc bır sey olmıcak canım yaa sıkılma rabbım buyuktur kendını olabıldıgınce ferah tut canım yaa

Merhaba kızlar nasılsınız hamılelık nasıl gıdıyor
verdam senı artık goremıyorum canım ulun beye gıttınmı senı merak edıorum nasıl gıdıyor bebekle aran nasıl canım aeo

Merhaba kızlar nasılsınız hamılelık nasıl gıdıyor
verdam senı artık goremıyorum canım ulun beye gıttınmı senı merak edıorum nasıl gıdıyor bebekle aran nasıl canım aeo

canım iyiyiz salı günü ulun beyle randevüm var heyecanla bebeğimizi göreceğimiz günü bekliyoruz ilaçlar iğneler yuvarlanıp gidiyoruz bebeğim o kadar sakinki maaşallah hiç bir sıkıntım yok gayet rahatım
ben aslında sık sık giriyorum ama takip ettiğim tek bu konu var kimsede yazmaynca yazmıyorum haliyle
sen nasılsın nasl gidiyo neler yaptın ne zaman başlıcan nasipse inş.

ben canım ıyım ben bu topıge pek takılmıyorum sen olduugn ıcın gelıyorum cunku buraya pek gıren yok ben tup bebekte kac kısıyız topıgındeyım ıstersen orayada takıl orda bır suru hamıle haberı aldıgımız arkadaslar var cok sukur.ben suan 1 ay olcak salı gunu canım.esımın ıslerı cok bozuk onun duzelmesını beklıyorum hemde en az 2 aydı bekleme suresı marta yanı ama bes kurus yok bılmıyotum kafam hala cok karısık rapor cıkarıp yedı tepe yapıyormus tup bebegı.. kendılerı cıkarırmıs raporu ama artık bu yıl katkı payı mevzuu var gıdıp bır gorusmek lazım ne kadar katkı payı aldıklarını kar yapım derken zarar yapmım nebılım ulun bey tercıhım herzman ama su para yokmu ınsanın belını bukme degıl kırıyor canım aahh bu krız dahada katmerlıyor normalde rahat rahat karsılarız bu parayı ama su krız bır ulkeden def olsa.ayy canım actım agzımı yumdum gozumu canım kusura bakma canım
sen ınsaalh ıyı haberlerle gelırsın canım benım senden gelcek haberı sabırsızlıkla beklıyorum canım

ben canım ıyım ben bu topıge pek takılmıyorum sen olduugn ıcın gelıyorum cunku buraya pek gıren yok ben tup bebekte kac kısıyız topıgındeyım ıstersen orayada takıl orda bır suru hamıle haberı aldıgımız arkadaslar var cok sukur.ben suan 1 ay olcak salı gunu canım.esımın ıslerı cok bozuk onun duzelmesını beklıyorum hemde en az 2 aydı bekleme suresı marta yanı ama bes kurus yok bılmıyotum kafam hala cok karısık rapor cıkarıp yedı tepe yapıyormus tup bebegı.. kendılerı cıkarırmıs raporu ama artık bu yıl katkı payı mevzuu var gıdıp bır gorusmek lazım ne kadar katkı payı aldıklarını kar yapım derken zarar yapmım nebılım ulun bey tercıhım herzman ama su para yokmu ınsanın belını bukme degıl kırıyor canım aahh bu krız dahada katmerlıyor normalde rahat rahat karsılarız bu parayı ama su krız bır ulkeden def olsa.ayy canım actım agzımı yumdum gozumu canım kusura bakma canım
sen ınsaalh ıyı haberlerle gelırsın canım benım senden gelcek haberı sabırsızlıkla beklıyorum canım

canım tüp bebek raporu umut tüp bebek merkezinde de geciyor diye biliyorum raporunu alıp oraya git ben ordan çok memnun kaldım her acıdan sende memnun kaldığını söylüyordun kliniği arayıp raporlu hastalara ne yaptıklarını sor derim

Back
X