Tüp Bebek Merkezleri Doç.dr.ulun uluğ

fatmma canım hayırlı olsun inş. güzel haberler verirsin bizlere benim doktorum ulun beydi gerçekten mükemmel bi doktor işinin ehli anlayışlı süleyman beyede muayene oldum oda iyi bi doktor zaten doktorları kötü olsaydı merkezin 14 yıldır isimi böyle zirvede olmazdı sana tavsiyem doktoruna tamamen güven ne derse harfi harfine yap ve bazı ince detaylara takılma ... kendini rahat hissetmeye bak..

Son düzenleme:
ya canım sendede varmı o
benimde kızım bazen çok oynuyor bazende oynamıyor..mesela dün pek oynamadı..acaba benim moralimle alakası olabilirmi diye düşünüyordum bende dr.a sordunmu verdam??ben daha dr.a gitmedim ama gidince sormayı düşünüyorum..birde benim dr.um bebek oynamayınca hemen gel bakarız demişti..oda kafamda olunca daha çok korkuyorum..sitres yapıyorum ya oynamıyor diye...
genelde sırt üstü yatınca çok oynuyor..ama bazende oynamıyor acaba normal bir durummu???

bebeğin arada gezmemesi çok doğal.kendini böyle tedirgin etme.zaten Allah korusun bebeğe bir şey olduğunda çok net anlaşılıyor.ben son gece ki muhtemelen bebeğim ölmüştü ne tarafıma dönsem karnım o tarafa taş gibi yığılıyordu.öteki tarafıma dönerken karnımı elimle tutup kaldırıyordum.yani bu çok belli bir durumdu.onun haricinde arad bir gezmemesi çok doğal.

verdam benimkide çok oynuyor...buraya yazdığım gün oynamamıştı ama ogün moralimde bozuktu..ama o günden beri gayet iyi oynuyorr...gerçi o günden öncede oynuyordu:)))
ayrıca kilolu annede değilimmm...evet biraz kilo aldım ama o kadarda değil yani:)))))))))))))))

bebeğin arada gezmemesi çok doğal.kendini böyle tedirgin etme.zaten Allah korusun bebeğe bir şey olduğunda çok net anlaşılıyor.ben son gece ki muhtemelen bebeğim ölmüştü ne tarafıma dönsem karnım o tarafa taş gibi yığılıyordu.öteki tarafıma dönerken karnımı elimle tutup kaldırıyordum.yani bu çok belli bir durumdu.onun haricinde arad bir gezmemesi çok doğal.

sağol canımm

fatmanur canım geçmiş olsunn kaynanana bakmakdan kendine bakamıoyrsun heraldee:))))şaka bir yana kendine iyi bak canım bizi çok yalnız bıraktın arkadaşım...

fatmanurcum geçmiş olsun hayırdır önemli bişey değildir inş.
şeker yükleme testi işte ogtt diye geçiyoya...sonucun nasıl benim 100gr.lık yükleme yapılacak haftaya

fatmanurcum geçmiş olsun hayırdır önemli bişey değildir inş.
şeker yükleme testi işte ogtt diye geçiyoya...sonucun nasıl benim 100gr.lık yükleme yapılacak haftaya

hımmm bilmiyordum adının öle olduğunu..dr sadece şeker yüklemesi demişti..sonucum 133 çıkmıştı dr da normal demiştii....

fatmanur canımm neden düşük riskin var?herşey normaldi iyi gidiyordu??sittresten ffelanmı acaba??rabbim evlatlarımzıı kucağımıza almayı nasip etsin canım
AMıNNNNNNNNNNNNNNNN

doğumunu sezeryan ile yapacak arkadaşlar genel anestezi mi epidural mi tercih edeceksiniz ben kararsız kaldım bu konuda doktoruyla yada ulun beyle görüşen varmı

ben görüşmedim fakat anestezi düşünüyorum...epidural için tehlikeli felan diyorlar belden ağşağısı tutmatabilir diyorlar sonradan...ne kadar doğru bilemem ama anestezi daha iyi gibi geliyor bana...

Back
X