Tüp Bebek Merkezleri Doç.dr.ulun uluğ

Hayırlı olsun benimde Doktorum ulun bey tahlil sonuçlarım çıkınca bende tedaviye başlayacağım

Doktorum ulun bey fakat ilk muayenemde yoktu ve sanırım perşembe günüde olamayacak Süleyman beyde çok iyi doktor ama ben ulun beyin olmasını tercih ederdim

Son düzenleme:
Evet en sonunda ulun bey geldi cumartesi günü muayenemi ulun bey yaptı ve moralim yerine geldi süleyman beyde iyi ama yine kendi doktorumun yeri ayrı:90:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Çoook uzun zaman oldu gelmeyeli buralara sonunda bebeğimi :emir_bebek:kucağıma aldım allah herkese bu mutluluğu yaşatsın
:71::71::71::71::71:Bana bu mutluluğu yaşatan ulun beye ve ekibine sonsuz teşekürklerrrrrrrrrr:71::71::71::71::71::71::71::71::71:

hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün. bende uzun zamandır siteye girmiyordum.yeni arkadaşlar gelmiş hepsinin yolu açık olsun inşallah herkez bebişini kucağına alır.

merhaabalarrrrrr

bnde Allah ın izniyle 30 eylül de ulun beyde ilk görüşmemizi yapacağız inşallahh hayırlı sonuçlar alırız :)

merhaba hanımlar. Öncelikle hepinize tedavinizde başarı diliyorum hepinizin önce göbeği sonra kucağı dolsun İnşallah. Ben daha temmuz gibi başlamalayı düşünüyorum tüp tedavisine. Daha henüz çalışma yapıyoruz daha önce de çalışma oldu ama tutmadı ileriki aylarda aşılama düşünüyorum sonra tüp. Bizim sorunumuz eşimle alakı uzun hikaye normal ilişki biraz zor oluyor. Eşimde boşalma sorunu var yani çok geç oluyor ya da ilişki sırasında olmuyor bu da çok yıpratıcı bir durum ve az rastlanılan birşey. Bu yüzden aşılama yada tüp bebekte şansımız olur diye düşünüyorum. Şimdi sormak istediim, ben Eskişehir'de ikamet ediyorum ve yakın olmasından dolayı Ankara düşünüyorum hızlı trenle 1.5 saat çünkü. Ama umut tüpten çok övgüyle bahsediyorlar. Ama orası İstanbulda. Orada da annem var ve koşuyolu da bize yakın çünkü annem Göztepe'de oturuyor. Ama İstanbul trenle 4 saat. Hem annemi de strese sokmak istemiyorum iğneler transfer felan bunlara şahit olsun istemiyorum. Heriey bititkren ve bekleme aşamasına geçince annem söylerim diyordum ama annemde kalmam da mantıklı aslında. Bilemiyorum sizce ne yapmalıyım. Umut tüpün başarı oranı çok mı yüksek..

merhaba hanımlar. Öncelikle hepinize tedavinizde başarı diliyorum hepinizin önce göbeği sonra kucağı dolsun İnşallah. Ben daha temmuz gibi başlamalayı düşünüyorum tüp tedavisine. Daha henüz çalışma yapıyoruz daha önce de çalışma oldu ama tutmadı ileriki aylarda aşılama düşünüyorum sonra tüp. Bizim sorunumuz eşimle alakı uzun hikaye normal ilişki biraz zor oluyor. Eşimde boşalma sorunu var yani çok geç oluyor ya da ilişki sırasında olmuyor bu da çok yıpratıcı bir durum ve az rastlanılan birşey. Bu yüzden aşılama yada tüp bebekte şansımız olur diye düşünüyorum. Şimdi sormak istediim, ben Eskişehir'de ikamet ediyorum ve yakın olmasından dolayı Ankara düşünüyorum hızlı trenle 1.5 saat çünkü. Ama umut tüpten çok övgüyle bahsediyorlar. Ama orası İstanbulda. Orada da annem var ve koşuyolu da bize yakın çünkü annem Göztepe'de oturuyor. Ama İstanbul trenle 4 saat. Hem annemi de strese sokmak istemiyorum iğneler transfer felan bunlara şahit olsun istemiyorum. Heriey bititkren ve bekleme aşamasına geçince annem söylerim diyordum ama annemde kalmam da mantıklı aslında. Bilemiyorum sizce ne yapmalıyım. Umut tüpün başarı oranı çok mı yüksek..

:49:Arkadaşım hakkında hayırlısı olsun bana sorarsan ben :66:umut tüp bebek derim

:49:Arkadaşım hakkında hayırlısı olsun bana sorarsan ben :66:umut tüp bebek derim

valla Ankara'da olsa koşa koşa gidicem. Ama İstanbul'da olunca eşimle birlikte nerden baksanız transferle birlikte 20 güne yakın orda kalmam lazım ve eşimde astım var İstanbul'un havası iyi gelmiyor birkaç gün sonra tıkanıyor geceleri felan. Ama yanımda olmazsa da olmaz. Hadi iğne vurulurken evde olmasına gerek yok ama anlaşma yapmaya gittiğimizde, yumurtalar toplanırken ki o da sperm verecek bu aşamada ve sonrada transferde yanımda olasun isterim bu da birkaç gün arayla buraya gidip gelmesi demek. Zor olacak kalsa astımı var. Ayrıca annemde stres olacak. İğne olma süreci, yumurtaların toplanması, transferi o çabamı görünce üzülecektir hem de merak edecek kaç embriyo döllencek kaçı tutacak felan işlem sırasında birşey olacak mı. Çünkü bu işleri bilmiyorlar sürekli bana soru soracak nasıl olacak diye onun merakını da gidermekle uğraşacağım ama en önemlisi stres olacak. Ona bunu yaşatmak istemiyorum. Olup bitsin öyle söylerim diyorum. Ne yapsam bilemiyorum bir kere olsun iyi bir yer olsunda diyorum. Heralde yine Ankara'da bir yer araştırıcam ben..

Benim tedavim yeni başladı ama buna rağmen çok memnunum

Back
X