- Konu Sahibi gokdenizsen
- #1.081
beta hcg=182.5
![]()
canım benim yaaaaa süper çok tebrik ediyorum seniiiii inan kendim gebe kalmış gibi mutlu oldummmmmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beta hcg=182.5
![]()
canım benım allah saglıkla sıhhatle kucagına almayıda nasıp etsın bnde yazın kısmet olura baslıcam tedavıye..ulun beye gtmyı dusunyrm dırek..bnm yasım 24..erkek ınfertılesı sorunumuz var hareket problemımız var.. hakkımızda hayırlsıı ınş.senın yasadgn mutlulugu rabbımm bızede nasıp eder
canım benim yaaaaa süper çok tebrik ediyorum seniiiii inan kendim gebe kalmış gibi mutlu oldummmmmm
![]()
neldelinnn canım çok mutluyum duygularımı anlatamam sana inşallah seninde pozitif haberlerini alırız burdan tüm kalbimle diliyorum allahım herkesin gönlüne göre versin
aminnnnn canım inşallah
kontrol için çağırdılar mı?
ewt canım yaaa şimdide onun heyecanı başladı bende 9 ocak ilk kontrolümüz olucak doktorum ultrasonla bakıcak bakalım kese görünücekmi
beta HCG=182.5
![]()
hayırlı olsun, allah tamamına erdirsin inşallah.
bende geçen sene mart ayında yeditepe üniversitesinde başarısız bir tüp bebek denemesi yaşadım, ikinci deneme için ulun bey'e başvurduk şubat adetimde tedaviye başlıyoruz. 1. deneme başarısız olduğundan çok umutsuzdum bana umut oldun. sayfaları okurken inşallah hamilesindir diye geçirirken hamileyiiiim yazını okudum :))
inşallah bende senin gibi yazabilirim.
bende polikistik over eşimde de morfoloji sorunu var, 1. denemeden sonra histereskopi yapıldı ama bişey çıkmadı. 5.gün emriyosu transfer edilmişti gene de olmadı. eski doktorum şansın çok yüksekti olmaması için bir sebep yoktu dedi. doldurulmuşumda yok ne yazıkki.
sizde sorun neydi? 2 emriyoyu sen mi istedin? bende 2 tane transfer etsinle istiyorum ama 35 yaşından küçük olduğumdan kabul etmezler mi acaba diye düşünüyordum.
hastaneden ve ulun bey'den memnun kaldın mı, transferden sonra dinlendin mi? tedavi öncesi özel bişey yaptın mı biraz anlatır mısın? kusura bakma benim gibi bir örnek görünce soru bombardımanına tuttum seni:)))
beta HCG=182.5
![]()
öncelikle hakkında hayırlısı olur inşallah ben eylül ayında ilk denememi kocaeli üni.hast.yaptırdım malesef tutmadı çok moralim bozuldu bana neden olmadığına dair laparoskopi yaptılar daha öncesinde ilaçlı rahim filminde sol tüpümün tıkalı olduğu söylendi bu arada eşim azosperm(menide sperm yok)ama geçırmıs olduğu ameliyat sonrasında sperm gelmemeye başladı doktorumuz amelıyat olmadan önce bize ameliyat sonrası spermin gelmiceğini ve dondurmamız gerektiğini söyledi bizde özel bi hastanede eşimin spermlerini dondurduk ve sonra ameliyat oldu ve gercektende sperm gelmiyodu normal yolla gebe kalmam mümkün deıldı ilk zamanlar çocuk istemiyoduk tabi sonrasında çocuk yapmaya karar verdik kendimizi toparladık neyse laparoskopi sonrası tüpümün bitanesi açıkmış zaten ddiğeride bağırsaklara yapışıkmış onuda açtılar ve araştırma içerisindeydim hangi merkez daha iyi diye umut tüp bebek merkezini bulduk ulun beyle görüştük yinede umudum yoktu açıkçası neyse ulun bey hemen tedaviye başlayalım dedi ve sonrasında herşey yolunda gitti çok şükür eşimin spermi yok diye dondurulmuşlarla şansımız düşük olabilir diye 2 embriyo transfer etti çünkü dondurulmuş spermlerin ölü çıkma ihtimali vardı riske atmadı ulun bey çok iyi bi doktor gerçekten ekip olarak çok iyi çalışıyolar çok memnun kaldım ve tavsiye ediyorum transferden sonra ilk hafta dinlendim..sonra günlük yaşantıma devam ettim ağır iş yapmamamk şartıyla... özel bişey yapmadım..şimdi ise pazartesi gününü bekliyorum ilk ultrason randevum var bakalım kese görüncekmi şunu demeden geçemicem öncelikle rabbimin ol demesinden ibaret herşey klinik,doktor bunlar sadece vesile...........
bebeğim 5 hafta+5 günlük olmuş ultrason resmimizde var 15 gün sonra kalp atışlarını duymaya gidicez hayırlısı ulun beye sonsuz teşekkürlerrrr
Canım benim inşallah herşey gönlünce olur inan çok mutluoluyorum bu güzel gelişmeleri okudukça
:26:Canım akupunktur uygulattın mı?
amin canım inşallah... herşey çok normal gidiyodu ama dün belime şiddetli ağrı girdi ve çok kanamam oldu çok moralım bozuldu anlatamam hemen ulun beyi aradım oda bana acilen emdol adında bi fitil kullanmamı istedi bu sabah kesildi ama yinede kahverengi lekelenmem oluyo ara ara normal olduğunu söyledi doktorum inan tuvalete gitmeye korkuyorum rabbim meleğimi bana bağışlasın ne diyeyim elim kolum bağlı 23 ocakta kalp atışlarını duymaya gidicez inşallah onuda duyarız
akupunktur uygulatmadım canım
tülincim çok geçmiş olsun.tutmuş artık bu saatten sonra bişey olmaz.herkesten duyuyoruz kanamam oluyor diye.hatta burda birisi yazmıştı 9 ay kanamam oldu diye.onun için takma kafana ve güzelce dinlen.senin 2 denemen değil mi?kaç yıllık evlisin.
tülincim çok geçmiş olsun.tutmuş artık bu saatten sonra bişey olmaz.herkesten duyuyoruz kanamam oluyor diye.hatta burda birisi yazmıştı 9 ay kanamam oldu diye.onun için takma kafana ve güzelce dinlen.senin 2 denemen değil mi?kaç yıllık evlisin.
arkadaşlar merhaba
bende 2 ay önce ulun beyle görüştüm,bu günlerde tedavim başlayacak...bana yardımcı olur musunuz?benimde 2. denemem olacak,öyle korkuyorum ki...yine olumsuz olacak diye...neler yapmalıyım?ne önerirsiniz?
öncelikle hakkında hayırlısı olsun inşallah bende senin gibiydim ilk olumsuzluğumu yaşadıktan sonra bidaha olmicakmış gibi geliyordu banada rahat ol ulun bey çok iyi bi doktor onun sayesinde 5 haftalık hamileyim keseyide gördüm sıra kalp atışlarnda bakalım tabi öncelikle hersey rabbimin ol demesinden ibaret rabbim nasip ederse ancak böyle güzel şeyler yaşarız tavsiyem çok rahat ol hersey olucağına varır olmasada kendini üzme herşeyin zamanı var belki şimdi belki başka zaman herseye hazırlıklı ol hiç bişeyi kafana takma