Tüp Bebek Merkezleri Doç.dr.ulun uluğ

gulcum hosgeldın aramıza.kımse yazmıyor ya.canım sananıye transfer olmamıstı bır problemmı vardı.benımde bugun 5,gunum 7 gun sonra ak la kara belllı olacak.hayırlısı hepımız ıcın.

bende arnıza yeni katıldım inş. hayırlı haber alırsın hakkında hayırlı neyse o olsun.bende 2 defa olumsuz sonuç aldım 3. deniycem umutta hepimiz için hayırlısı neyse o olsun.senin sonucunu bende sabırsızlıkla bekliyorum.

bende arnıza yeni katıldım inş. hayırlı haber alırsın hakkında hayırlı neyse o olsun.bende 2 defa olumsuz sonuç aldım 3. deniycem umutta hepimiz için hayırlısı neyse o olsun.senin sonucunu bende sabırsızlıkla bekliyorum.

hoşgeldın aramıza can.ay canım sagol.cok sabırsızlanıyorum.bakalım mevlam hepımızın yuzune gulsun.benden once fatmanur var sonuc alcak olna bende onu sabırsızlıkla beklıyorum.dua edın bızede.allah senınde yardım olsun.:emir_bebek::emir_bebek:

kimse yok galiba buralarda gullucan,ellin nerelerdesiniz?

fatmanur hıc gıremıyosun nete.senın yarın bellı olacak dımı sonucun.bak kesın sonuuc bızımle paylas.sabırsızla beklıyorum sonucunu.ben boyle ıyıdım ya gun yaklastıkca cok sıkılmaya basladım ya olmazsa dıye.enazından suan karnımda yavrum var gıbı hıssedıyorum.allahım yardım etsın bıze.:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

GÜNAYDIN HEPİNİZE BEN YARIN SABAH GBELİK TESTİ YAPTIRACAĞIM ÇOK HECANLIYIM BUGÜN NASIL GECECEK BİLMİYORUM NE OLUR DUA EDİN ARKADAŞLAR:Saruboceq:

GÜNAYDIN HEPİNİZE BEN YARIN SABAH GBELİK TESTİ YAPTIRACAĞIM ÇOK HECANLIYIM BUGÜN NASIL GECECEK BİLMİYORUM NE OLUR DUA EDİN ARKADAŞLAR:Saruboceq:

ay canım benım dualrım senınle.ama muhakkak bıze bıldır sonucunu.beklıyorum bende sabırsızlıkla.hadı bakalım hayırlısı fatmacımzemuszemuszemuszemuszemuszemus

fatmanur allah yardımcın olsun.ınsaalah sevındırıcı haberlerle gelırısın.sonucu paylasmanı sabırsızlıkla beklıyorum.

arkadaşlar transferimin 5. günüçok iyi kalitede 3 tane transfer edildi hiç heyecan yok bende daha önce olumsuz denemem oldu ondanmı bilmem hatta hiç tüp bebek yaptırmış gibi değilim ve vücudumda hiç bir değişiklik yok hiç bir şey hissetmiyorum sizce bu durum normalmi siz neler yaşamiştınız ayın26sinda testim var

arkadaşlar transferimin 5. günüçok iyi kalitede 3 tane transfer edildi hiç heyecan yok bende daha önce olumsuz denemem oldu ondanmı bilmem hatta hiç tüp bebek yaptırmış gibi değilim ve vücudumda hiç bir değişiklik yok hiç bir şey hissetmiyorum sizce bu durum normalmi siz neler yaşamiştınız ayın26sinda testim var

canım hayırlı olsun ınsaalah ıyı sonuclar alırsın.bende hıssedıyom zaman zman sankı tup bebek yaptırmamıs gıbı.ama benım zaman zaman kasıklarımda ve gobegımın cevresınde sızlamalar ve sancılar oluyor.herkesın aynı olmuyormus kasma kendını benımde 8.gun 4 gun kaldı bakalım.sabırla beklıyoruz.:emir_bebek:

sanada hayrlı olsun inş.yüz güldürücü sonuçlar alırız benimde zaman zaman adet sancsı gibi kasıklarmda sancı oluyo bide uykum geliyo iştahsızım başım ağrıyo zaman zaman ama ne biliyim işte...

:ecrin_bebek:
sanada hayrlı olsun inş.yüz güldürücü sonuçlar alırız benimde zaman zaman adet sancsı gibi kasıklarmda sancı oluyo bide uykum geliyo iştahsızım başım ağrıyo zaman zaman ama ne biliyim işte...

sıkma canını canım.ne yapalım bız elımızden gelenı yapalım gerısını allah bılır.allah buyuktur kulunu sıkar ama darda bırakmaz insallah.hayırlıs allahtan.dua edelım bırbırmıze canım:ecrin_bebek:

Eve yeni geldim arkadaşlar benim altın yumurtam tuttu sonuç pozitifffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Back
X