G
gullucan
Ziyaretçi
- Konu Sahibi gokdenizsen
canım kullandığın pregesteron iğne ve bant adetini geciktiriyo benimde lekelenmem olmadı
benim ilk denememde 15 gün yattım fena gazım oldu dönemiyodum o derece düşün bağarsak tembelliği oldu lekelenme olmadı tam test günü geldi yarın hastaneye gitcem duş alıyım dedim bonyoda birden kanama başladı acile gittim usg ve bhcg yapıldı sonuç 0.00 çıktı yani hiç tutunmamışlar normal günümden 5 gün önce adet gördüm ama bütün hatayı yapan dr.yüklüyorum çünkü transfer esnasında aşırı idrar ve acıdan tansiyonum düştü bayıldım istifra felan ama doktor hanm hala işlem yapmaktaydı kendime gelmemi beklemedi ve 22 yumurtam toplandı 3 taneyi 4 hücreli olarak yerleştirdiler gerisi çöp hiçmi iyisi yoktu.neyse çapada yaptılardı ve onlara hakkım helal değildir..
ay canım senınde basından kotu seyler gecmıs.aslında ıdrara bastırırken hep catlıcak gıbı oluyon ama ne yapcan acı derken doktor ılk vajına yolunu acarken baya bır acı oluyor ama sonra hafıflıyor ne bıleyım acaba transferde anestezımı yaptırsak acaba ya.