- Konu Sahibi gokdenizsen
KIZLAR NERDESİNİZdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben hep burdaym ama kimse yazmıyor artık
fatmanurcum hamilelik nasıl gidiyo kaç haftalık oldu bebeğin
Aaaaaaaaaaa bende hep burdayım ama sız yazmayınca bende yazmıyorum yaaa
verdamcım sen raporu capadan mı marmaradanmı aldın canım bende marmaraya artık gıtmeye karar verdım canım orayı ıyı dıyorlar canım bılgılerını beklerım
Kızlar ay bugün yazabildim ben 26/01/2010 tarihinde sonuç aldım ve sonuçum pozitif hihoyyythihoyyythihoyyyt
tebrik ederim canım allah tamımına erdirsin. bu arada gebeliği nerden saymaya başlıyacağına karar veremeyen arkadaşlara sözüm. benim bildiğim trasnferden 12 gün geri gidiyorsunuz ve o günden saymaya başlıyorsunuz. yani ne ilk regl tarihi ne de transfer günü hesaplanıyor çünkü ikisi de hata veriyor. bu sayfa hamişler sayfası olmuş rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin...
yenibirgün hayırlı olsun allah tamamına erdirsin en kısa zamanda rabbim isteyen herkese versin aratmadan özletmeden bekletmeden....
güllücan canım marmara hastanesinde işler nasıl yürüyo bilmiyorum ben çapadan aldım ve fazla uğraşmadım eşim ateş hocanın hastasıydı o bize tüp bebeğe uygundur raporu yazdı sonra tüp bebek uygulama + tedavi raporu 20 günde çıktı sadece eksik hormon testlerimi yaptırdım ve aşılama için raporuda orda çıkartmıştım tedavide orda olunca ne biliyim biz hiç beklemedik 20 gün en fazla....
gebelik haftası son adet tarihinden heseplanıyo bu gün doktordaydım benim yanımda hesap yapıldı usg makinasına işleniyoya ölçüm felan yapıyolar ona göre işte son adet tarihi baz alınıyo 3-5gün eksik veya fazla çkması normal mesela benim adetime göre 9+5 ölçüme göre 9+1 hafta olmuş
fatmanur benim pek bulantım yok hatta hiç yok çok şükür anlık geliyo gidiyo uyku halide yok benim migrenim var artan progesteron ve değişen hormonlara bağlı olarak sık sık atak geliyo
Kızlar ay bugün yazabildim ben 26/01/2010 tarihinde sonuç aldım ve sonuçum pozitif hihoyyythihoyyythihoyyyt
Arkadaslar Ben Bahceci de tedavimi oluyorum ama transferler Umut ta yapiliyormus sanirim. Sormak istedigim Umut un orada otopark sorunu varmi? Kendi aracimizlami gelelim taksiylemi ?
kesınlıkle park sorunu var canım bende her gıttığımde bunu yasıyorum ama yınede taksıyle gıtmenı tavsıye etmem sonucta transferden cıkınca bırde taksı bulma stresıne gırme. sen umutun onunde ınersın esın uygun bır park bulur oyle gelır yanına.