Tüp Bebek Merkezleri Doç.dr.ulun uluğ

kızlarrr bana yardımcı olurmusunuz ben yeni negatif sonuc aldım iki basarısız mikroenjeksiyon tedavim var umut tıp merkezi nasıl bir yer hijyen hemsire konusunda ve en önemlisi hangi doktora gitmeliyim ne olur yardım edin su an burayı düsünmeye karar verdim galiba ama cok korkuyorum 2 basarısız denemem var enver kurt ve ulun beyden cok bahsediyorlar hangisi ne gitmeliyim sizce simdiden herkese cok tesekkür ediyorum allahım gönlünüze göre versin

kızlarrr bana yardımcı olurmusunuz ben yeni negatif sonuc aldım iki basarısız mikroenjeksiyon tedavim var umut tıp merkezi nasıl bir yer hijyen hemsire konusunda ve en önemlisi hangi doktora gitmeliyim ne olur yardım edin su an burayı düsünmeye karar verdim galiba ama cok korkuyorum 2 basarısız denemem var enver kurt ve ulun beyden cok bahsediyorlar hangisi ne gitmeliyim sizce simdiden herkese cok tesekkür ediyorum allahım gönlünüze göre versin

ben ulun ve umut derim umut tüp bebek merkezi öğle çok büyük yer değil ama içindeki ekip bu işte çok iyi zaten ekibin başında mustafa bahceci var yani umut tüp bebek merkezine sadece ulun bey için git demiyorum çalıştığı ekip içinde oraya git diyorum

bende ulun beyin hastasıym onun sayesinde 2.denememde hamile kaldım takiplerimede ona gidiyorum bize çok güven veriyo ilgisi alakası mükemmel her gidişimizde güler yüzlü karşılıyor bizi
enver bey ordan ayrıldı çoktan yerine süleyman bey geldi
ben ulun bey derim pişman olmazsın ayrıca hemşireleri embriyologlarıda çok iyi
tabii bu işler nasip işi allah hamile kalmana orayı vesile ettiyse olur

saolun kızlar ya umuduma umut oluyorsunuz beni sizden baska kim anlıyabilirki ins kendimi toparladıktan sonra görüsme ye gidecem allahın izniyle bu sefer yüzüm güler inssss allahım hepinizin gönlündekini versin ins

saolun kızlar ya umuduma umut oluyorsunuz beni sizden baska kim anlıyabilirki ins kendimi toparladıktan sonra görüsme ye gidecem allahın izniyle bu sefer yüzüm güler inssss allahım hepinizin gönlündekini versin ins

BENDE ULUN BEY DERİM BENDE ULUN BEYDE TEDAVİ GÖRDÜM SONUCUM POZİTİF VERDAMIN DEDİĞİ GİBİ MERKEZDEKİ HERKES ÇOK GÜLERYÜZLÜ İLGİLİ DOKTOR BEY İÇİN ZATEN SÖYLECEK BİRŞEY BULAMIYORUM GERCEKTEN ÇOK İYİ BİR DOKTOR

UMUT TÜP BEBEK :lepi:

ULUN ULUĞ:lepi:

Herkese selam:=) Bende bugun ikinci tüp icin ikinci defa Umut ta Ulun bey le tedaviye başaldım kızlar :=)Cok heycanlıyım .Haydı hayırlısı

hilal ben benexol,coraspirin,folbiol,elevit,crinone,clexane kullanıyorum 3.ay bitene kadar devam dedi ulun bey 2 hafta felan daha kullancam hayırlısı bakalım ama emin ol bıkkınlık geldi bu ilaçlardan ne yapalım işte herşey bebeğimin sağlığı için onun canı sağ olsunda ne olsa içerim artık....

verdam cnım bende aynılarını kullanıyorum ve banada gına geldi inankii...hele şu göbekten iğne ve jelide hiç sevmedim fitil daha iyiydi..jelden sonra 1 saat ayakta kalmak zor oluyor benim için başım dönüyor...neyse herşey hayırlı sağlıklı sıhhatli bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza almak içinn...
idrar ve kan testi istendi sizden dimii bendende bu gittiğimde istedi fakat dr.a gitmye yakın yapıcam beni 1 ay sonra çağırdıı ulun beyy...bu arada takipleriii bizde orda yaptırmaya karar verdikk daha doğrusu bahçeciye gidiyoruz yakın olduğu için perşembeleri ulun bey orda oluyormuşş bu çok iyi olduu......fakat testleri orda yaptırmıycazz çok pahalıı....bu kadar herşeyine katlandık riske atmak olmazz....

hilal canım benide 2 şubatta gitmiştim 23 şubatta çağırdı kan idrar testi istedi evet ama burda yaptırman şart değil dedi ben göztepe ssk da yaptırcam salı günü bizde oraya devam ediyoruz bizim ikili test zamanı yaklaştı göztepe sskda da dosyam olsun orda yaptırırız dedik
o göbekten olan iğne çok morartıyo ya seninde öyle oluyomu
bide bişey sorcam size ulun bey cinsellik hakkında bişey dedimi sakıncalı yada değil diye ben sormaya çok utanıyorum

verdam cnım bende aynılarını kullanıyorum ve banada gına geldi inankii...hele şu göbekten iğne ve jelide hiç sevmedim fitil daha iyiydi..jelden sonra 1 saat ayakta kalmak zor oluyor benim için başım dönüyor...neyse herşey hayırlı sağlıklı sıhhatli bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza almak içinn...
idrar ve kan testi istendi sizden dimii bendende bu gittiğimde istedi fakat dr.a gitmye yakın yapıcam beni 1 ay sonra çağırdıı ulun beyy...bu arada takipleriii bizde orda yaptırmaya karar verdikk daha doğrusu bahçeciye gidiyoruz yakın olduğu için perşembeleri ulun bey orda oluyormuşş bu çok iyi olduu......fakat testleri orda yaptırmıycazz çok pahalıı....bu kadar herşeyine katlandık riske atmak olmazz....

canım ya ben senn hamile olduğunu okumuştum yanlişmi okumuşum inşaallah doğru okumuşumdur hamileykende devammı edio iğneler bebişe zarrar vemiomu göbekten oluyorum demişsin

hilal canım benide 2 şubatta gitmiştim 23 şubatta çağırdı kan idrar testi istedi evet ama burda yaptırman şart değil dedi ben göztepe ssk da yaptırcam salı günü bizde oraya devam ediyoruz bizim ikili test zamanı yaklaştı göztepe sskda da dosyam olsun orda yaptırırız dedik
o göbekten olan iğne çok morartıyo ya seninde öyle oluyomu
bide bişey sorcam size ulun bey cinsellik hakkında bişey dedimi sakıncalı yada değil diye ben sormaya çok utanıyorum

verdam biz yine özele sorduk 270 felan dedi ama sigortada yapılıyorsa bizde sigortada yaparızz..yoksa testlere çok para gidicek...
cinsellik konusunda bende sormaya utanıyorum ve dr.da bu konuyla ilgili bişey sölemiyor..acaba hemşireye sorsakmı???bildiğim kadarıyla 3 ay olmaması gerekiyormuş ama dr.dan duyduğum bişeydeğil millet öle sölüyorr...insan herşeyen korkuyor yaa..dr.bana normal hayatına devam edebilirsin diyor fakat annemler bütün herkes bişey yapma çocuğa bişey oluyor diyor...dr.herşeyi yiyebilirsin diyorr ama ben yinede korkuyorum neskafe felan içmiyorum..dikkat ediyorum yediklerime hala birde dr bana süt felan içmene gerek yok dedi şimdilik fakat başka dr.lar iç diyorr....sana bu konuyla ilgili bişey söledimi??
bu arada göbekten iğne benide morartıyor..zaten ulun bey morartan iğneye devam ediceksin dedi göbekten iğne için....
ikili test kaçıncı ayda yapılıyormuşş??

canım ya ben senn hamile olduğunu okumuştum yanlişmi okumuşum inşaallah doğru okumuşumdur hamileykende devammı edio iğneler bebişe zarrar vemiomu göbekten oluyorum demişsin

canım evet şükürler olsun hamileyim...ve hala göbekten iğneye devam ediyorum zaten devam ettiriyorlar...

Back
X