Tüp Bebek Merkezleri Doç.dr.ulun uluğ

fatmanurcum canıımm buralardaym hep yazılanlar takip ediyorum ama biraz iyi değildim sonradan başladım aşermeye yeni yeni iyiyim işte sen neler yaptn
bu arada neslihan hanım geçen cuma doğum yaptı ulun bey girdi doğumunada gayet iyi bi kızı var darıs başımıza inş.

fatmanurcum canıımm buralardaym hep yazılanlar takip ediyorum ama biraz iyi değildim sonradan başladım aşermeye yeni yeni iyiyim işte sen neler yaptn
bu arada neslihan hanım geçen cuma doğum yaptı ulun bey girdi doğumunada gayet iyi bi kızı var darıs başımıza inş.

benim haftaya randevum var duymamıştım neslihan hn doğum yaptığını çok sevindim onun adına allah analı babalı büyütsün bende ne yapayım bende arada bir girebiliyorum buralara

bende neslihan hanım doğum yaptımı yapmadımı diye sorucaktım çok sevndim rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşş....

bende neslihan hanım doğum yaptımı yapmadımı diye sorucaktım çok sevndim rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşş....

neslihan hanım doğum mu yapmış çok güzel kızı olacaktı bildiğim kadarıyla ismini ne koymuş acaba ?

Son düzenleme:

nasıl gidiyor gebelik ben şimdiden kocaman oldum

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba bende Ulun beyin hastasıyım,dondurulmuş tek embriyo transferim oldu,sonucum salı günü belli olucak.hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum bana umut oldunuz,inşallah bende sizler gibi olumlu sonuç alırımopuyorumnanaktan

gülizar canım ismini ne koyacaklarını bende bilmiyorum ama kızı olmuşş....kaç aylık hamile oldun sen bende şiştim ama o kadarda çok dğil ama hamile olduğum artık göbeğimden belli oluyorr...

canlarım ya ayın 26sında 4 ay bitecek olmasına ramen ben daha normal görünüyorum hemen hemen 3 kg aldım otobüste felan yer bile vermiyolar yaaa fisfisfis şimdi buna takıldım hafif göbeğim var işte bazen hamile olduğumu ben bile unutuyorum o derece ama bebeğim haftasıyla uyumlu sağlıklı bi şekilde büyüyo
bu arada ulun beye doğum nasıl olacak dedim kymetli bebek olduğu için sezeryan öneriyorum hastalarıma dedi yaa ben gerçi normal doğumdanda korkuyorumda sezeryanda ürkütüyo beni yaa sizin doğumunuz hakkındaki düşünceleriniz neler hangisini tercih edeceksiniz nerde doğum yapacaksınız
biz şimdiden araştırmaya başladık yumurta kapıya gelince sıkışmayalım diyoruz

bizde doğum yapacağımız hastaneyi araştırıyoruz ulun bey medikalpark,medikana ve hizmet hastanesini önerdi...bebek yoğum bakımı çok önemli dedi bizde haftaya görüşmeye gidicez bi kaç hastaneyle.....

arkadaslar umut dakı muayyene ucretı nekadar acaba on gorusmeye gıtmek ıstıyorumda cevap verırsenız cok sevınırım

azer ben ilk görüşmeye para vermedim hatta nerdeyse 2-3 ay gittim geldim tahliller takip felan oldu tedaviye başlamadan önce ama ben alman hastanesinden yönlendirilmiştim transferden sonra işlem parası verdim sadece
ama yinede bil orda muayene ücreti 150tl ilk görüşmeye para almayabilirler

merhaba bende umut tüp bebek merkezine gelmek istiyorum tavsiye edermisiniz?

yaşımdan dolayı bu konuda çok titiz davramaya çalışıyorum son denemem olacak hem maddi hemde manevi olarak çok yoruldum

güzel isim bulmuş neslihan hanım

hilall ne yapıyorsunuz? ikimizde aynı anda burdayız delikafadulden

fatmanur canım ben seni farketmedim farketseydim çıkmazdım konuşurduk iyi olurdu....bugün dr.a gittim ve bebeğim kendini göstermedi ama kız olabilirmiş....medikalde sigortalımı doğum yapıcaksın sigortasızmı???ve hangisinde uun bey karşıda göztepe doğumumu sigorta karşılıyor diyordu galiba..ama bize çok uzak olduğu için düşünemiyoruz bile...bizde fatihdeki medikalle görüşcez...bize sezearyan 2000 dedi medikal telle görüştük uluın bey çok pahalı dedi daha az olmalı dedi kafamzı karıştı yaaa.....

görüşme yine ücretsiz fakat muayne olunca 150 lira diye biliyorum....bende gittiğim dönemde ücretsizdi ilk muayene ama artık paralı....

Back
X