dün medikal parka gittik eşimle görüşmeye sezeryan 2,200tl istediler iki gün yatırıyoruz dediler fiyata herşey dahil ama bi aksilik olursa fiyat değişir dediler bebeği yoğun bakıma almak gerekirse eğer bebeğin ssksı aktif olursa ücretsiz ama bebeğe çekilen grafiler tahliller ücretli dediler düşündük bizde yaa oldu 2 değilde hafta sonu oldu doktor yok dediler 3 gün kaldım ayrıca 1000 tl daha vericem bide bebek daha doğar doğmaz nasıl ssksı aktif olsun oda laf kalabalığı bide bebeği yoğun bakıma alınca sadece küvezemi para almıyodun dimi ama bakım deyince tahlili filimi hepsi dahil olur yasemin hanımla görüştükleri halde 2200 tl istediler bize mantıklı gelmedi tutturabildiğine sanki sana ayrı bana ayrı fatmanura ayrı ben orda yapmıcam kesin kararımı verdim göztepe sskda yapcam ameliyatsa ordada aynı olacak gerek yok tek doğuran ben değilimya o kadar masrafa gerek yok tek kuruş ödemicem ordada özel oda tutarız tek kişilik olsun bişey olmaz allhın izniyle bide normal istiyorum ama eşim bebek ve benim için endişeleniyo sezeryan istiyo bakalım eskiden özeli bırak hastane bile yokmuş daha tamam bazı doğumlar kötü sonuçlanmış ama özeldede doğurup kötü sonuç alan yokmuu allah ne yazdıysa o oluyo son anda ne olacak bakalım
medikal parkta biz beklerken bi hastanın çkışını verdiler yakını geldi tahsilat için ufak bi ameliyat kadın şok oldu o parası bu parası diye 4500tl aldılar bir sayfa fatura çıkartmışlardı oda kafamızı karıştırdı ulun beylede görüşüp bizi arıcaklardı daha arıcaklar işte sende bi git gör bakalım sana ne dicekler ama hastane çok büyük ve temiz görünüyodu ama paragöz gibi geldi bana