Tüp Bebek Merkezleri Doç.dr.ulun uluğ

canım bende karşıda oturuyorum küçükçekmecede merkez iyi diye o yola katlanacaz napalım yeterki olumlu sonuçlarla dönelim bende bir tanıdığım için soracktım raporlu kaça malolur diye yazdığın iyi oldu sağol.

rapor alırsan 1300 veriyorsun merkeze ilaçları kendin alıyorsun oda 1200 gibiymiş toplamda 2500 ben başladım tedaviye gerçekten yer iyi olsunda zaten 6 kez gidiyorsun bebiş olduktan sonra evinize yakın bir doktor bakarsınız.

verdam sana bişey soracağım cvp yazarsan çok sevinirim tatlım belki unutmuşsundur geçmiş gün ama belkide hatırlarsın
ben bu ay başlıyorum tedaviye reglin bitinde gel demişti ulun bey muayene etti kistten şüpheleniyodu hiçbirşey yok tertemiz dedi bu ay tedaviye başlayalım dedi ben içerde hazırlanırken hemşireye söyledi galiba bugünden itibaren 18. gün lucrine başlayorsun dedi
orada sormak aklıma gelmedi lucrine genelde adetin 21. günü başlıyorlar benimse 25. gününe denk geliyo bide şöyle bir durum var ben 33-34 günde bir regli oluyorum ondan dolayı mı acaba benim 25. de başlamam hemşireye soracam akşam onunda kafasını karıştıracam bide antibiyotiği hemen başlıyomuyduk yok sa regli oluncamıydı unuttum.

canım hatırladğım kadarıyla antibiyotiğe adetinin 3. günü asıl iğneye başladığında başlıyosun lucrinide ayın 18i demiş olabilir sen adetinin ilk gününü birinci gün olarak say bakalım 21. gün ayın 18nemi geliyo ama hemşireyi ara sor olmadı direkt doktoru ara önemli çünkü

verdam nsl bende dün gittim doktor belki aşılama dedi yaparız dedi bende tüp istiyorum dedim aşılama daha yaptırmam dedim bakalım ne olucak eşimin sperm testini yaptırıp birdaha gidecegiz inşallah herşey yolunda gider canım.

deryacım hayırlısı olsun aslında ulun bey bi ışık görmese aşılama yapalım demez ama tercih sizin çünkü o bazı hastalarda aşılamayı zaman kaybı olarak görüyo senin adına sevindim memnunda kalacaksın inş. ordan bebeğinle çıkarsın rapor içinde en yakın zamanda başvurularını yap zaman kaybetme

derya bende haftaya gitmeyi düşünüyorum ulun beye 20,hafta gibi gel göreyim demişti ayrıntılı usg için gel dedi bana kalırsa gidecem bakalım bebeğimi daha net görecem heyecanlıyım çok özlüyorum usg de olsa görüyorumya bir hafta bile bazen 1 sene gibi oluyo inş sen ve sen gibi özlem çeken uğraşan herkes yaşar bu duyguyu çok farklıymş tedavi aşamasında bu kadarını bile hayal etmiyodum sadece bhcg tahlil kağıdı gözümün önüne geliyodu daha ileri gidemiyodum ama şimdi onu hissediyorum bile sabahları açıkıyo galiba beni uyandırıyo hafif hafif vuruyo çok güzel bi duygu evde yalnız değilim akşama kadar konuşuyorum oğlumla allahım inş. sanada yaşatsın tüm kalbimle isteyen herkese dua ediyorum rabbim uğraştırmadan versin inş.

derya bende haftaya gitmeyi düşünüyorum ulun beye 20,hafta gibi gel göreyim demişti ayrıntılı usg için gel dedi bana kalırsa gidecem bakalım bebeğimi daha net görecem heyecanlıyım çok özlüyorum usg de olsa görüyorumya bir hafta bile bazen 1 sene gibi oluyo inş sen ve sen gibi özlem çeken uğraşan herkes yaşar bu duyguyu çok farklıymş tedavi aşamasında bu kadarını bile hayal etmiyodum sadece bhcg tahlil kağıdı gözümün önüne geliyodu daha ileri gidemiyodum ama şimdi onu hissediyorum bile sabahları açıkıyo galiba beni uyandırıyo hafif hafif vuruyo çok güzel bi duygu evde yalnız değilim akşama kadar konuşuyorum oğlumla allahım inş. sanada yaşatsın tüm kalbimle isteyen herkese dua ediyorum rabbim uğraştırmadan versin inş.

ne güzel anlatmışsın kulağa çok hoş geliyo huzur veriyo sanki
akşam aradım emine hemişireyi doğru dedi 18 gün sonra başla dedi fakat dedim 18 gün sonra adetimin 25. gününe denk geliyo yok sen 20 sinde başla dedi benim siklus 33-34 günde bir 28 olmadığı için diye düşündüm sonradan.antibiyotiğede lucrine başladığında başla dedi.

canım ben tedaviye başladığımda lucrinle başladım ama kist olu adet olamadım tedavi iptal edildi doğum kontrl hapı kullandım kısa protokol başladık o zaman kullandım diye hatırladım ama herkese aynı olmayabilir ama neticede durumu aydınlığa kavuşturdunya sorun yok ulun bey ne derse doğrudur ben ulun beyede diyorum sizin en ufak bi öneriniz bizim için emir niteliğinde size sonuna kadar güveniyoruz

bende uzun protoklle lukrine başladığımda ilk tedavimde kist oluştu 2 ay doğum kontrol hapı kullanmıştım ondan sonra tedaviye başlamıştım tekrardan...verdam sende çapadamı oluştu kist???
derya birde hastane parasıda artmış raporlu ben gittiğim dönemde 804 liraydı artmış demekki...belkide yeni yasayla birlikte fiyatlarda dğişmiş....derya canım hakkında hayırlısı olsun...ulun bey aşılama dediğine göre tüpde daha çok şansın vardır...inşş sende pozitif sonuç alırsın....

hilalcim benim umutta oldu kist ilk denememden sonra adettim şaştı gibi oldu bide düşük olmuş galiba benim iyice dengem şaşmıştı tedaviye başladığımda normal gidiyodu ama nasipya o aya yazılmamış demekki bebeğim bi sonraki adette başladım tedaviye o zaman tuttu işte.

ayyy inşallah canım yaa bana inan çook uzak geliyor 1.5 yıldır ugraşıyoruz hastaneye gidip gelmekten mahvoldum birde hep negatif sonuç şimdi eger tutarsa benim için mucize gibi bişey olucak daha allahtan ne isterim ki şimdi biraz mutluyum sizin sayenizde iyi bir buldum o yüzden inşallah herşey iyi olucak.

bende uzun protoklle lukrine başladığımda ilk tedavimde kist oluştu 2 ay doğum kontrol hapı kullanmıştım ondan sonra tedaviye başlamıştım tekrardan...verdam sende çapadamı oluştu kist???
derya birde hastane parasıda artmış raporlu ben gittiğim dönemde 804 liraydı artmış demekki...belkide yeni yasayla birlikte fiyatlarda dğişmiş....derya canım hakkında hayırlısı olsun...ulun bey aşılama dediğine göre tüpde daha çok şansın vardır...inşş sende pozitif sonuç alırsın....

sagolasın canım bende ilk görüşmemi yaptım inşallah benimde sizin gibi yüzüm gülecek artık hakıkıza hayırlısı olur bakalım tek çare beklemek bekleyip görücez..

merhaba arkadaslar ben caresiz durumda bir bayanim 35 yasindayim ve hic cocugum yok 2 tüp bebek denememiz oldu maalesef negativ ilk defa yaziyorum bu siteyide pek bilmiyorum .umuta gitmek istiyorum ne dersiniz

daha önce nerelerde yaptırmıştın umutun hastaları memunlar sende düşünebilirsin iyi bir yerki hastaları memunlar gidip görüş istersen sen daha iyi anlarsın çünki daha önce yaptırdıgın için inşallah tutar bu denemende negatif sonuç görmek insanı mahvediyor allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşım.

birde memorial hastanesi,de var orasının fiyatları biraz yüksek onların hastalarıda memunlar istersen oraylada bir görüşüşebilirsin.karar verirsin bir yere tedavine başlarsın kadınların yaşı önemliymiş ve 35 yaşından sonra dogurganlık düşüşe geçiyormuş üçüncü tüp için iyibir yer şeçmelisin hakına hayırlısı olsun.

merhaba arkadaslar ben caresiz durumda bir bayanim 35 yasindayim ve hic cocugum yok 2 tüp bebek denememiz oldu maalesef negativ ilk defa yaziyorum bu siteyide pek bilmiyorum .umuta gitmek istiyorum ne dersiniz

ben mekezimden ve doktorumdan çok memnun kaldım çok zor bir hastayken ulun bey sayesinde gebe kaldım.....sende istersen umut tüp bebek merkeziyle bir kere görüş hakkında hayırlısı olsun

kesinlikle umutla git görüş derim bende....çok memnun kalırsın sende emin ol...hakkında hayırlısı olsun....

slm kızlar size bir sorum olacaktı,size kaç embrio transfer edildi ve kaç tanesi tuttu şimdi bire düştü embrio yani şansımız çok düştü hilal ve verdam canım bana yazarmısınız lütfen..?

bana 2 adet 8 hücreli 1.grade yerleştirmeye karar vermişlerdi yaşın küçük demişlerdi ben ısrarla 3 olmasını istedim velhasıl 1 adet comp. 2 adet 8 hücreli yerleştirildi 1 tanesi tuttu canım

sagol canım yani toplamda 3. embrio yerleştirildi dimi ben daha önce yaptırmadıgım için hücre onların ne anlama geldigini bilmiyorum canım.

Back
X