- Konu Sahibi gokdenizsen
kızlar merhaba aklıma bişey takıldı ulun beyle geçen günkü randevümde ayrıntılı usg yaptı biraz bizede rıza madazlıya randevü aldı bebeğin sağlıklı olduğunu söyledi haftasıyla uyumlu gelişmesi güzel herhangi bir sorun görünmüyo dedi ama niye rıza hocaya yönlendirdi bişeymi gördü de bize söylemiyo diye düşündük rıza hoca anomalili bebekler ve ayrıntılı usg alanında nam yapmış bi doktor ben ayrıntılı usg yapıyodum önceden ama tüp bebek üzerine yoğunlaşınca bıraktım ve bu alanda biçok kişi iyi yaparım diyor ama herkese güvenilmiyor ama rıza hoca bu işin uzmanı bide o görsün detaylı usg yapsın dedi ve randevü aldı bizim için
acaba ulun bey hastalarını genel olarak rıza hocayamı yönlendiriyo yoksa bi sorun gördüklerinimi yönlendiriyo şaşırdık ya biz başından beri hep bi ikilemde kalarak bu haftaya geldik bi şey olacak diye aklımız çıkıyo ama bebek gayet sağlıklı kocaman olmuş günler ne kadar çabuk geçiyo felan dedi usg esnasında kalbine beline beynine organlarına baktı iyi dedi bişey görse söylerdi dimi kızlar
acaba ulun bey hastalarını genel olarak rıza hocayamı yönlendiriyo yoksa bi sorun gördüklerinimi yönlendiriyo şaşırdık ya biz başından beri hep bi ikilemde kalarak bu haftaya geldik bi şey olacak diye aklımız çıkıyo ama bebek gayet sağlıklı kocaman olmuş günler ne kadar çabuk geçiyo felan dedi usg esnasında kalbine beline beynine organlarına baktı iyi dedi bişey görse söylerdi dimi kızlar