- Konu Sahibi gokdenizsen
arkadaşlar merhaba herkese... benimde evlendiğim 3 yıl bitti fakat hiç gebelik yaşamadım tüp bebek fikri kafama iyice yerleşti çünkü başka şansım kalmadı yaş itibariylede doğal yolla korunmama rağmen hiç gebe kalmadım 1 kezde aşılama yapıldı o da tutmadı. göztepe parkmedikal e bu pazartesi gittim aytuğ beye fakat içime sinmedi hiç ilgi yok. bana 2 yıl önceki tahlil sonuçlarıma ve nerdeyse 1 yıl önceki aşılama sonuçlarına bakarak tüp bebek yapalım deyip ücret konusu için yan odaya yollayıverdiler.. tamamen ticari gibi hissettim olayı ve şu an çok kararsızım bana yardımcı olabilirmisiniz.. adapazarında yaşıyorum ulaşımda ücretlerde önemli benim için..
canım çideri ara 150 tl ye üye ol sonra umuta git ister süleyman beye ister ulun beye hiç farketmez onlar bir ekip ikiside çok iyi doktor (benim doktorum ulun bey) tüp bebek tedavisi 4350 tl ye yaptır yani çidere verdiğin 150tl ile birlikte 4500 tl ilaçlar dahil fiyatı canım. ben transfer aşamasına gelmedim daha ama memnunum ilgi ve alakadan.