Tüp Bebek Merkezleri Doç.dr.ulun uluğ

böğle doktor kaldımı? ne güzel inşallah bizde kendisiyle ilk adımı dün attık

evet hala var canımmmmm....biz bize yakın olan hastaneylede görüşmüştük umutdan önce..ve kararsız kalmıştık..fakat ulun beyle görüştükten sonra kararımızı hemen verdik ve orda tedaviye başladık..

nisa canım 3 ay sonra felan tedaviye başlamıştık...bende senin gibi geçen yıl ramazanda kimyasal gebeliği yaşamıştım...aralıkdada 2.tedavime başlamıştım...
bugün hemşireyle konuştuk 1800 olmadan çıkamaz dedi hastaneden..zaten emmeyi öğrenmedende çıkamaz...inş en yakın zamanda emmeyi öğrenir ve kiloda alıp kızımı kucağıma alırım sağlıklı sıhhatli bir şekilde..
doğumum 20 eylüldü fakat 10 gün önce alırız demişti dr sezaryan olacağı için...bu arada fatmanur doğurdumu???

Son düzenleme:
ayy hılal yaa bendemı acaba denesem 3, ay sonra
offffffff cok karısıgım
hem umut hem korku var ıcımde
ulunbeyden memnunum ama 3,cuyu acaba ordamı denesem dıyorum bazen kafam karısıyor
maddı yondede 3,denemede raporlu yapmasammmı dıyorum
2,cıyı raporlu yapmıstım her ıhtımalı dusunuyorum
canım
neyse doktorumda soyler zaten
sence baslasammı 3ay sonra

ayy hılal yaa bendemı acaba denesem 3, ay sonra
offffffff cok karısıgım
hem umut hem korku var ıcımde
ulunbeyden memnunum ama 3,cuyu acaba ordamı denesem dıyorum bazen kafam karısıyor
maddı yondede 3,denemede raporlu yapmasammmı dıyorum
2,cıyı raporlu yapmıstım her ıhtımalı dusunuyorum
canım
neyse doktorumda soyler zaten
sence baslasammı 3ay sonra

ya canım ben orda devam et derim çünkü herşeyini biliyor ulun bey..ama yinede sen bilirsin..sonucunda bende ilk denememde başka hastane yaptırmıştım sonucumda kimyasaldı ve ben oraya daha gitmedim...ama ben memnunda değildim...
sen 2 denemenide raporlumu yaptın??raporlu yaptıysan daha raporlu deniyebilirmisin?ben 2 kez deneniyor diye biliyorum yasa değişmediyse hala tabi...
sen kendini başlamaya hazır hissediyorsan 3 ay bekledikten sonra başla derim ben...
bende ilk sonuçtan sonra beklemek istememiştim...birde hastanede araştırdık biz ve umutu bulduktan sonra başladık büyük umutlarlaaaaaa....histeroskopi fiyatı ne umutta??orda yaptırıcan diymi??dr bu sonuca göre zaten tedaviye başla der...

Bende aranıza yeni katıldım yada katılacağım bugün merkezi aradım ulun beyin olmadığının pazartesi günü geleceğini söylediler pazartesi günü için randevu aldım

Bende aranıza yeni katıldım yada katılacağım bugün merkezi aradım ulun beyin olmadığının pazartesi günü geleceğini söylediler pazartesi günü için randevu aldım

evet bende aradaım tel görüşmek için banada izinde olduğunu haftaya salı geleceğini söylediler umuttan..

hılalcım ben ılkını kendı gucumle yaptım
2,denemeyı raporla yaptım
umutta bıldıgım kadarıyla 1250 ımıs hısteroskopı
cok pahalı ıslemeler yaa
yanı heryerdemı oyle bılmıyorum
sımdı kanamam basladı
ulunbeyle gorusucem ve merkeze bende sorucam kaca yapıyonuz dıye
duruma gore yapıcam ya bu ay ya sonrakı ay hısteroskopıyı canım
bende boyle azım geldı belkım hamıs kalırım dıye hanı kımyasal olduya tuttu dıye umut gelıyor boyle sızlerı gordukce masalah dıyorum genelde herkes hamıs kalmıs
ınsallah banada nasıp olur

ndevılcım ulun bey ıyı bırdoktor
gerektıgınde konusan
laga luga yapmayan
hem olumsuz hem olumlu yonuda soyleyen
ve ısınde bence ehıl yaa benım tek embrıyomu 5,gune kadar gıderse transfer edıcem demıstı ve oyle yaptı
cok sukur tutmustu ama degerlerım dusmeye basladı ve bebegım gıttı
sımdı bende adetımın bıtmesını beklıyorum
ve ulun bey geldıkten sonra tekrar konusucaz ve ıslemler yapıcak
allah sızede yardım etsın ve cok aratmadan vesıle etsın onları ama veren allah bunu sakın unutmayın

nisam canım histeroskopi fiyatlı genelde böle...bende ilk denememi kendi gücümle yapmıştım..2.denemyi raporlu yapmıştım...bence bu adetinde yaptır histeroskopiyi..sen orda 2 kez denedin belki indirimler yaparlar size..

bakalım hılalcım
gıdınce ulun beyle konusucam
hemen yaparsa yapıcam ama butceyı sarstı ıyıcene bu tedavıler
herseyımı kısıyorum tedavıye verıyoz

ayyyyyyy ınsallah canım ınsalah
zaten ben yapım geregı sıkmayada alıstım
daha acamam:))))))))))))))
melegımde annesınden oyle ogrenır dımı
cok mutlu oluyorum boyle hamıs annelerı gordukce yaaaaaaa

kızlar 22 ağustosta doğum yaptım normal başladı açılma olmadı silinmede olmayınca ameliyata aldılar apar topar çok şükür sağlıklı oğlum biraz küçük ama olsun2820gr.hiç belirti olmadan aniden suyum geldi gittim zeynep kamilde oldu doğum çok şükür ikimizde iyiyiz rabbim isteyenleride güldürsün aratmasın kaderine evlat yazmadysa da sabrını genişliğini versin inş.

kızlar 22 ağustosta doğum yaptım normal başladı açılma olmadı silinmede olmayınca ameliyata aldılar apar topar çok şükür sağlıklı oğlum biraz küçük ama olsun2820gr.hiç belirti olmadan aniden suyum geldi gittim zeynep kamilde oldu doğum çok şükür ikimizde iyiyiz rabbim isteyenleride güldürsün aratmasın kaderine evlat yazmadysa da sabrını genişliğini versin inş.

canım bende şimdi ne durumdasın diye yazıcaktım sana..ama doğurmuşsun ne güzel..
gözün aydın..rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşş hepimizinkileri...
yok canım oğlun gayet iyi küçük deme...benimkinin yanında çok iyi...benimki 1 aylık oldu nerdeyse ve 1 720 kilosu....ve hala benimle değillllllll...seninki senin yanında..
çok güzel bişey dimi verdammm??o kadar hastane araştırdın demek zeynep kamilde doğurdun..
acaba fatmanurda doğurdumu onuda merak ediyıorumm..o sendende önceydi...

mrb.arkadaşlar ben yazılarınızı uzun zamandır takip ediyorum ama yeni üye oldum sanırım artık fazla yazmıyorsunuz .yeniden burada olduğunuzu ğörürsem çok sevinicem....

Back
X