Tüp Bebek Merkezleri Doç.dr.ulun uluğ

hoşbulduk bebeği olan arkadaşlara gözleri aydın diyorum ve eşleri çocuklarıyla birlikte bir ömür boyu sağlık ve mutluluk diliyorum benim gibi anne olmayı bekleyenlerede sabır diliyorum inşallah en kısa zamanda bebeklerimizi kucaklarımıza alırız

ben üç yıldır anne olmayı bekliyorum benim eşimdede bendede bir sorun yok testler doktor kontrolleri hepsi temiz nedeni belli olmayan infertiliteymiş üç haziran ikibinonda umutta ulun bey tarafından transferim yapıldı yaşımdan dolayı tek embriyo transfer edildi sonuç negatif ilk denememdi.allah nasip ederse ocakta ikinciyi denicez.

gunaydınnnnnnnnnn
verdammmmmmmmmmmmm ay canım yaa bebegını kucagına aldın emıııı ay cok mutlu oldum masallah
allahım yavrunuzla bır omur boyu mutlu etsın ınsallah hayrını gorursunuz
ayy hılal bende fatmayı merak edıyorum yaa
telı olan yokmu acaba sorsa bırılerı yaaa
offffff
ınsalah hayırlısıyla oda kurtulmustur

nisam canım mina emmeyi hala öğrenemedi.öğrenmedende hastaneden çıkamaz.tabi kiloda alması gerekiyor.dr kilo almasını bekliyoruz diyor.büyümeden vermiycekler galiba:)) fakat dr iyi diyor allaha şükür.

Tebrik ederim canım çok sevindim bir okadarda üzüldüm bebeğin nasıl şimdi inşallah en kısa zamanda ait olduğu yere senin kucağına döner

kızlar 22 ağustosta doğum yaptım normal başladı açılma olmadı silinmede olmayınca ameliyata aldılar apar topar çok şükür sağlıklı oğlum biraz küçük ama olsun2820gr.hiç belirti olmadan aniden suyum geldi gittim zeynep kamilde oldu doğum çok şükür ikimizde iyiyiz rabbim isteyenleride güldürsün aratmasın kaderine evlat yazmadysa da sabrını genişliğini versin inş.

ay ne güzel haberler bu hepimiz bebeklerimizi kucağımıza almışız allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım

kızlar bugün ulun bey aradı tedaviden önce yaptırmam gereken hormon testlerini ve kullanacağım vitaminleri söyledi inşallah bu sefer yüzüm güler inşallahhh

fatmacım canım gözün aydın....senin kızın olucaktı diye hatırlıyorum yanlışmı hatırlıyorum....
allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşş hepimizinkileri..
kızım iyi allaha şükür fatmanur ama hala hastanede..kilo alması bekleniyor..
ulun beydemi doğum yaptın canım???

canım evet öğle söylendi hep şüphe edilmişti eğerse bizim bebek allahtan sünetliymiş o yüzden tam olarak gözükmemiş hepimiz çok şaşırdık o yüzden oğluşum şuan pembe ağırlıklı giyiniyor
Doğumu ulun bey yapmadı canım biz maddi olarak uygun olamadık doğum için o yüzden farklı bir doktor gerçekleştirdikaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
fatmanur sen benı hatırlamassın ama ılk denememde beraber yapmıstık ulunebeyde
cokkkkkkkkk sevındım senın adına
olsun oglusunda pembelı pembelı gezsın o daha bebek canım
allahım hayırlı eylesın
bızede dua et canım
ınsalah senın kadar ugrasmadan bende 3,denememde yavruma kavusuruz canım

ulun beyin hastası olan arkadaşlar ben bir kaç ay sonra ikinci denememi yapmak istiyorum fakat merak ettiğim ulun bey öncesinde herhangi bir test yada araştırma yapıyormu yoksa hemen transferemi alıyor.

hillal ilgin için teşekkür ederim.haziranda ilk denememi yaptık sonuç negatifti ulun bey beni aradı eğer istersen önümüzdeki ay buraya gel hemen ikinci transferini yapalım demişti yani üç ay içinde iki transfer biraz aklım karıştı o yüzden sizlerle konuşmak iyi geliyor.

Back
X