Tüp Bebek Merkezleri Doç.dr.ulun uluğ

Dün ulun bey ile görüşmeye gittim görüşme gayet iyi geçti bir sürü tahlil istendi
genetik tahlillerde var bunların içinde bunları nerde yaptırabililirim acaba ?

ndevılcım ulun bey ıyı bırdoktor
gerektıgınde konusan
laga luga yapmayan
hem olumsuz hem olumlu yonuda soyleyen
ve ısınde bence ehıl yaa benım tek embrıyomu 5,gune kadar gıderse transfer edıcem demıstı ve oyle yaptı
cok sukur tutmustu ama degerlerım dusmeye basladı ve bebegım gıttı
sımdı bende adetımın bıtmesını beklıyorum
ve ulun bey geldıkten sonra tekrar konusucaz ve ıslemler yapıcak
allah sızede yardım etsın ve cok aratmadan vesıle etsın onları ama veren allah bunu sakın unutmayın

evet çok konuşmuyor net cevaplar veriyor ilk gözlemlerim bunlar canım aradaığında kendisine kolaylıkla ulaşılabiliniyor mu bu benim için çok önemli

mrb akadaşlar. ndevil senin kaçıncı denemen olacak benim merak ettiğim ulun beyin genetik testleri ne zaman istiyor bana bundan bahsetmedide.cevplarsan sevinirim.

kızlar ulun bey negibi testler istiyor benden sadece hormon testleri istedi..adetin 3.günü yaptırt dedi

fatmanurcum canm tebrik ederim allah bağşlasn oğlunu hayrlı sağlıklı uzun ömür versin
ne garip dimi geçen sene bu zamanlar hastanenin kapsnı aşındryoduk git gel...şimdi bebeklerimiz bizimle rabbime hep şükrediyorum bu kadar güzel bi emanet nasip ettiği için
oğlun sünnetli doğmuş ne güzel peki ismini ne koydunuz ee haliyle kıza endekslendiniz...size büyük süpriz olmuştur

belgin benim bildiğim kadarıyla ilk yada ikinci denemeden negatif sonuç alındığında yeni bir denemeden önce anne ve baba adayına gerekirse embriyoya genetik test ve embriyoyunun rahime tutunmasında bir sorun varmı diye bakıyorlar rahimi inceliyorlar.ama her hastaya uygulanıyormu bilmiyorum ama testlerin maliyeti yüksekmiş yaptıranlar öyle dediler.

arkadaşım benim eşim azospermi ekimde başlıyoruz biz allah kısmet ederse 2.tedavimize ilkini ankarada yaptırmıştık şimdi umutta düşünüyoruz o yüzden ulun beyle konuşmak istedim başlamadan yaptırmam gerekenleri oda bi kaç hormon testi istedi ve iki tane vitamin verdi bakalım hayırlı artık..

umutun doğru bir seçim olduğunu düşünüyorum zaten ulun bey çok iyi bir doktor hakkımızda hayırlısı olur inşallah.dilerim senin için herşey yolunda gider ve güzel haberler verirsin bize.

inşallah canım bakalım bu son şansımız ilk denememizde gelişmemiş sperm hücreleri bulunmuştu inşallah bu sefer emre bey sayesinde sperm bulunur ve bende bebeğime kavuşurum inşallah hepimiz kavuşuruz siz tedavidemisiniz şuan sorununuz ne arkadaşım...

benim ilk denemem haziranda oldu sonuç olumsuzdu 2.denem ocak ayı gibi ben ve eşimde sorun yok yapılan test sonuçları rahim filmi hepsi temiz çıktı bebeğin olmamasının sebebi nedeni belli olmayan infertiliteymiş benim dondurulmuş embriyolarım var onları kullanıcaz.herşeyin hayırlısı inşallah bizde kavuşuruz bebeklerimize.

inşallah canım allahın vermeye gönlü olmadığında bunlarda bahane oluyor sanırım bak sizde sorun yok bizde sorun var olmuyor hayırlısı allahtan inşallah olur ve bizde kimseye boynu bükük bakmayız allahım korktuğumuz yerlere uğratmasın..AMİN

amin.rabbim kimine hemen bebek verip çocuğunun sorumluluğuyla sınarmış kiminede bebek vermez onun sabrıyla sınarmış.ben bu sınavı verip bebeklerimize kavuşucağımıza inanıyorum

hilalcim nbr nasılsın bebeğin hastaneden çktımı dün oğlumuzu kontrole götürdük tahlil bekleme arasında umuta gittik ziyarete neslihan hanım aklmdaydın ne yaptı felan diyodum arıcaktım sen geldin dedi seni sordu ne yaptı bebeği çıktımı hastaneden acaba dedi bende bildiğim kadarıyla 2 kiloya ulaşmasnı bekliyorlardı dedim
bizimkini ulun beye çıkardık sıcak bir tanışma oldu bebeğim için

tüp bebek fiyatları merkezine göre değişiyor ben umutta yaptırdım ilaçlar hariç dörtbinlira tuttu ama devlet yardımı almadım.sen alırsan daha hesaplı olur

Back
X