Tüp Bebek Merkezleri Doç.dr.ulun uluğ

hihoyyytBugün kendime yeni bir sayfa acacağım öğleden sonra ulun bey ile görüşmeye gideceğim yarın için randevu istemiştim ama yarın olmayacağı için bugün için yardımcı oldular......

Son düzenleme:
tedaviye başlayacak olan arkadaşlar hepinize bol şans diliyorum allah hepinizin yardımcısı olsun ve allah hepinizin gönlüne göre versin hayırlı haberlerinizi beklicez.

arkadaşlar merhaba nasipse ekim ayında tüp bebege başlıyorum ulun beyle kısaca bana anlatır mısınız süreci.. iğneler falan göbekten mi yapılıyor ? sağlık ocakları yapıyor mu? yumurta toplama işlemi falan ağrılı bi süreç mi ? kaç günde bir kontrole çağırıyorlar bağcılarda kalıcam birde kadıköye gidip gelmek zor olacak :kedi:

emine 1983 mrb bende ulun beyin hastasıyım ilk denememi yapmıştı ocak ayı gibi 2. sini denicez şöyle söyliyim her hastanın protokolü aynı olmuyor kadın ve erkek faktörü, yaş, yumurta rezervi bunlara göre değişiyor benim şöyle olmuştu ilk hastayken muayne ediyor kist varmı diye 3. gün, sonra ilaçlarını anlatıyorlar karından iğneyi kendin uyguluyorsun hergün, 3gün çağırmıyor 4. gün çağırıyor yumurtaların durumuna bakıyor daha sonra iğneye devam ve bundan sonrakilerde sıklıkla çağırıyor fakat iğnelere yenisi ekleniyor ben 3 tane aynı anda iğne yaptığımı hatırlıyorum tam emin değilim ama 10la 12 gün sürebiliyor sonra bitana iğne var kalçadan hastanede yaptırıyorsun yumurta toplamadan önceki gece yarısı, yumurtalar çatlamasın diye, merak etme hemşireler sana herşeyi saatini söylüyorlar ertesi gün dedikleri saate işleme alıyorlar genel anastezi altında hiçbirşey hissetmiyorsun yumurtaların toplanıyor zatan toplama işlemine ulun bey girmiyor uyanınca ağrın olursa iğne yapıyorlar ağrının olup olmayacağıda kişiden kişiye değişir şunu söyliyim adet sancısı gibi çabuk geçiyor sonra sana yeni laç listeleri veriliyor ve yumurtalarınla ilgili bilgi veriliyor daha sonraki günler hergün embriliyog seni arayıp bilgi veriyor taki transfer gününe kadar sonra sana günü bildiriyorlar transferden hiç korkma normal muayne gibi sonra yeni ilaçlar daha geliyor ve sonra bekleyiş bekleme zamanında ulun beyin dediklerine dikkat et ve dinlen olacakmı olmıcakmı diye çok düşünme herşeyin hayırlısı de kendini şartlandırma onun yiyicek ekmeği varsa zaten olur allah yardımcın olsun allah gönlüne göre versin yalnız dediğim gibi bunlar benim yaşadıklarımdı senin daha farklı olbilir herkezin protokolü aynı değil ulun beye güven için rahat git korkucak hiçbirşey yok seni zorlarsa birtek yol zorlar umarım azda olsa yardımcı olabilmişimdir bol şans..........

çok sağol mavi. istanbula da yalnız gidicem eşim gelmeyecek eşim daha önce mesa oldu umutta dondurulmuş spermlerimiz var. zaten ben 1 ay izin aldım birde o izin almasın dedik işin maddi yönünü de düşünmek zorundayız. eltim ve görümcem var istanbulda onlar bana yardımcı olacaklar artık. bi de benim 5.5 cm çikolata kistim var ulun bey ameliyat önermedi şu aşamada . eğer benden yeterli sayıda yumurta toplanmaz ise tedavim iptal edilecek ameliyat olacağım. kist alınacak bakalım kısmet...karından iğneyi sağlık ocağına yaptırsam ben yapamam gibi geliyorda korkarım..:)inşallah hepimizin sağlıklı hayırlı evlatları olur

amin inşallah. görümcen yada eltin yapabilirse onlara yaptırabilirsin yada çevrende yapabilecek birisi varsa onlarada yaptırabilirsin. inşallah herşey yolunda gider,ve emeklerimiz boşa çıkmaz.

nihan canım tedavin hayırlı olsun..inşş bu tedavinde evladını kucağına alırsın...

meldayel canım bebekle uğraşıyorum ondan giremedim...sen nasılsın çok kilo aldım yazmışsn kaç kilo aldın??bebeğinin kilosu iyimi??bende hamileyken çok kilo aldım ve şimdi nasıl vericem diye düşünüyorum..bir daha hamile kalırsam yememe dikkat edicem..ne kadar az kilo alırsan çocuk o kadar büyük oluyor.gerçi hem anne hemde bebekde kilo alabiliyor..ama yinede dikkat etmek gerek kiloyaa..

nihan canım tedavin hayırlı olsun..inşş bu tedavinde evladını kucağına alırsın...

meldayel canım bebekle uğraşıyorum ondan giremedim...sen nasılsın çok kilo aldım yazmışsn kaç kilo aldın??bebeğinin kilosu iyimi??bende hamileyken çok kilo aldım ve şimdi nasıl vericem diye düşünüyorum..bir daha hamile kalırsam yememe dikkat edicem..ne kadar az kilo alırsan çocuk o kadar büyük oluyor.gerçi hem anne hemde bebekde kilo alabiliyor..ama yinede dikkat etmek gerek kiloyaa..

adaşım hatırladın mı ben???
bu sene başında az mı yazıştık senle hangi hastane olsun filan diye.
terik ederm kızın olmuş. kısmetse bende kız bekliyorum.37.haftamdayım. bakalım cimcime ne zaman gelcek?
özelden de yazışabiliriz :)

belgin sen yaptın kısmetse nezaman başıyorsun?ara ara yazabilirsen gelişmelerden haberdar et bizleri yılbaşına kadar bir kaç arkadaş arka arkaya gidiyoruz umuta inşallah hepimizden güzel haberler gelir bu arada ulun beyemi gidiceksin kesinleştimi?

adaşım hatırladın mı ben???
bu sene başında az mı yazıştık senle hangi hastane olsun filan diye.
terik ederm kızın olmuş. kısmetse bende kız bekliyorum.37.haftamdayım. bakalım cimcime ne zaman gelcek?
özelden de yazışabiliriz :)

canım hatırladım konuştuğumuzu ama adaşım olduğunu bilmiyordum:))demek 37.haftadasın ne güzell çoğunu atlatmışsın..ben 37 haftaya gelemeden doğum yapmıştım 32.haftada yaptım:(sen riski atlatmışsın...sağlıklı sıhhatli bir şekilde kızını kucağına alırsın inşşş....özeldende mesajlaşabiliriz canım..sen burdan yazınca bende burdan cevap yazıyım dedim:))

Son düzenleme:

inşallah canım hihoyyyt

canım hatırladım konuştuğumuzu ama adaşım olduğunu bilmiyordum:))demek 37.haftadasın ne güzell çoğunu atlatmışsın..ben 37 haftaya gelemeden doğum yapmıştım 32.haftada yaptım:(sen riski atlatmışsın...sağlıklı sıhhatli bir şekilde kızını kucağına alırsın inşşş....özeldende mesajlaşabiliriz canım..sen burdan yazınca bende burdan cevap yazıyım dedim:))

hilall ulun bey gebelik takibi yapıyor mu?

belgin sen yaptın kısmetse nezaman başıyorsun?ara ara yazabilirsen gelişmelerden haberdar et bizleri yılbaşına kadar bir kaç arkadaş arka arkaya gidiyoruz umuta inşallah hepimizden güzel haberler gelir bu arada ulun beyemi gidiceksin kesinleştimi?

evet canım kasımda umutta lun beyle başlıyorum ekimde olcaktı fakat ptesi dayımı kaybettik ertelemek zorunda kaldım bide karnımın ağrısı yüzünden erteledim sen nezaman başlıyorsun

Back
X