Tüp Bebek Merkezleri Doç.dr.ulun uluğ

canım inşallah busefer herşey yolunda gider ve umudunu umutta bulursun ben inanıyorum busefer olacak :49:

slm canım seninle aynı zamanda tedavi olduk dimi, arife günü test yaptırmıştık beraber hatta sen umutta yaptırmıştın testini sonuç pozitifti. sonra sendemi keseyi göremedin benim gibi kimyasal gebelikmi oldu seninde anlamadım ben senin 2.tutu diye biliyorum ilkini kaybetmiştin.2.tutmadımı senin.

canım benim 5.yumurtam oluştu 2.tanesi kaliteliydi 2.tanesi transfer oldu.dondurulacak yumurta kalmadı bazı kızların çok oluyor donduruluyor ben yeniden igne kulanıcam acaba yumurta sayısını artırmak için doktor birşey önertebilirmi.2 hafta dinlenip kendime geliymde konuşucam doktorla.ssk ilaçların bir miktarını ve merkezin bir miktarını karşılıyor.merkeze 1.300 veriyorsun ssk olunca.
deryacım ben bir çok doktora gittim sorun nedir niye çocuğumuz olmuyor diye üç doktorda bana yumurtaların büyümüyor dediler ilaç verdiler büyüdü ama yine olmadı tüp bebekte ulun bey en hafif iğne tedavisi verdi onda 19 yumurtam büyüdü 14 tanesi dölendi en kaliteli olan 4 taneyi ayırdılar gerisini bozdular 4 tanenin birini transfer ettiler 3 taneyi dondurdular şimdi şubatta gidip 2 taneyi transfer edip 1 taneyi bozucam transfer için 1500 lira istiyorlar zaten buda olmasa umutla bütün bağımı koparıcam çünkü istanbula gitmek zor oluyor .herşey kader kısmet biraz tekerleme gibi anlattım ama bu işleri artık anlamıyorum.inşallah hepimiz anne olucaz manen ve madden imkanın varsa hiç bekleme yeniden dene bu sefer olucak canım...

deryacım ben bir çok doktora gittim sorun nedir niye çocuğumuz olmuyor diye üç doktorda bana yumurtaların büyümüyor dediler ilaç verdiler büyüdü ama yine olmadı tüp bebekte ulun bey en hafif iğne tedavisi verdi onda 19 yumurtam büyüdü 14 tanesi dölendi en kaliteli olan 4 taneyi ayırdılar gerisini bozdular 4 tanenin birini transfer ettiler 3 taneyi dondurdular şimdi şubatta gidip 2 taneyi transfer edip 1 taneyi bozucam transfer için 1500 lira istiyorlar zaten buda olmasa umutla bütün bağımı koparıcam çünkü istanbula gitmek zor oluyor .herşey kader kısmet biraz tekerleme gibi anlattım ama bu işleri artık anlamıyorum.inşallah hepimiz anne olucaz manen ve madden imkanın varsa hiç bekleme yeniden dene bu sefer olucak canım...

canım benim 3.ay bekleme sürem var vucudun dinlenmesi için 3.ay arayla yapılıyormuş tüp bebek. benim orda dondurulmuşlarım yok yumurta kalmadı bende donduracak yeniden ignelerle yumurta büyütme işlemi v.s bende birkez daha orada deneyim diyorum sürekli merkez degiştirmiym diyorum.birde bu ignelerden göbegim gögüslerim şişti öylece kaldı sizinde böyle oldumu.:21::21:

canım benim 3.ay bekleme sürem var vucudun dinlenmesi için 3.ay arayla yapılıyormuş tüp bebek. benim orda dondurulmuşlarım yok yumurta kalmadı bende donduracak yeniden ignelerle yumurta büyütme işlemi v.s bende birkez daha orada deneyim diyorum sürekli merkez degiştirmiym diyorum.birde bu ignelerden göbegim gögüslerim şişti öylece kaldı sizinde böyle oldumu.:21::21:
aynen öyle canım benimde göğüsten ziyade göbek bir felaketti birde benim 2 ay felan sürdü inmesi çokta ağırıyordu bana ulun bey istersen 1 ay sonra gel transferini yapıyım demişti demekki herkesin değişiyor sende bekle 3 ay sonra yaparsın inşallah arka arkaya burada güzel haberler vericez.

ceylin -naz ve derya 76 çok geçmiş olsun
sağolasın ndevil
rabbim sana bu üzüntüyü yaşatmasın
inşallah tedavin sonunda bebişin göbüşünde olur :49:

mavicim hayırlısı olsun canım
rabbim ol desin yeterki bence bu sefer olacak inşallah:49:
bende artık bu işleri nasiple alakalı olduğuna iyice inandım
tabiki drun, merkezin farkı var ama bence ilk sırada nasip kısmet,
olacaksa her halikülarda oluyor :34:

bence doğru bir karar vermişsin deryacım en azından biz drumuzu drumuz bizi az-çok biliyor
belki farklı şekilde bir tedaviyle neden bu sefer olmasın
belkide aynı zaman diliminde başalrız
hayırlısı canım hakkımızda her zaman hayırlısı :emir_bebek:

benimde hala göğüs ve özellikle göbek kısmı şiş ne zaman inecek
halbuki kilo artışı filan yok sadece balon misali şişlik :25:

mavi seninki dondurulmuşla olduğu için dr 1 ay sonra gel demiştir..bu arada dondurulmuşla tedavimi 1 500 tutuyor?

deryacım bencede bekle biraz kendini topla,kendini hazır hissettiğinde tekrar başlarsın tedavine..

ceylinnaz sana da geçmiş olsun inş en yakın zamanda evladına kavuşursun..
tüm isteyen herkese rabbim evlat nasip etsin inş...

selam kızlar,ulun bey'de aşılama yaptıran var mı?Ben görüşmeye gidicem ama ne yapmam gerek bilmiyorum ilk görüşme nasıl geçiyor,muayene ediyor mu?
Birde başka yerde yaptırılan tahlil sonuçlarını kabul ediyor mu yoksa illa orda mı yaptırmamız lazım?

Son düzenleme:
selam kızlar,ulun bey'de aşılama yaptıran var mı?Ben görüşmeye gidicem ama ne yapmam gerek bilmiyorum ilk görüşme nasıl geçiyor,muayene ediyor mu?
Birde başka yerde yaptırılan tahlil sonuçlarını kabul ediyor mu yoksa illa orda mı yaptırmamız lazım?
biz aşılama yaptırmadık ama
ilk görüşmede muayene istiyorsan ona göre randevu veriyorlar bence muayene olmanı tavsiye ederim
tahlil konusunda önceden yapılmış bütün tahlil,rahim filmi v.s. ne varsa götür ayrı tahlil veya test istediğinde
illaki oradan istemiyor bize nerede olursa olsun yaptırabilirsiniz demişti
inşallah tedavin size bebişinizi kavuşturur:emir_bebek:

ceylinnaz sana da geçmiş olsun inş en yakın zamanda evladına kavuşursun..
tüm isteyen herkese rabbim evlat nasip etsin inş...

teşekkürler hilalcim nasip değilmiş
dondurulmuşumda yok malesef olsaydı bende en kısa zamanda denerdim
kısmet bakalım 3.ye ne zaman başlarız :59:

slm canım seninle aynı zamanda tedavi olduk dimi, arife günü test yaptırmıştık beraber hatta sen umutta yaptırmıştın testini sonuç pozitifti. sonra sendemi keseyi göremedin benim gibi kimyasal gebelikmi oldu seninde anlamadım ben senin 2.tutu diye biliyorum ilkini kaybetmiştin.2.tutmadımı senin.

canım benim olumlu oldu keseyide gördük kalp atışınıda duyduk herşey yolunda allah kısa zamanda sanada nasip etsin bu mutluluğu

ceylin_naz canım rabbim hepimizi sevindirir inşallah, biz doğmadan çok önce yazılmış anlımıza kaderimiz yapıcak çok bir şey yok hergün belki her saat başında belki dahada fazla dua ediyorum ve ediyoruz dilerim bir gün dilek kapımız açık olurda dualarımız kabul olur.

hillal 85 doğrudur dondurulmuş emriyolardan dolayı çağırmıştır merkezle konuştum 1500 dediler bana biraz pahallı geldi yanılıyorda olabilirim.

Son düzenleme:
nasılsınız kızlar buğün dr gittim hipotroitim normale dönmüş fakat dr bir ay daha ilaca devam etmem gerektiğini söyledi sanırım benim tedavi birkaç ay ertelenecek..

Back
X