Tüp Bebek Merkezleri Doç.dr.ulun uluğ

biz aşılama yaptırmadık ama
ilk görüşmede muayene istiyorsan ona göre randevu veriyorlar bence muayene olmanı tavsiye ederim
tahlil konusunda önceden yapılmış bütün tahlil,rahim filmi v.s. ne varsa götür ayrı tahlil veya test istediğinde
illaki oradan istemiyor bize nerede olursa olsun yaptırabilirsiniz demişti
inşallah tedavin size bebişinizi kavuşturur:emir_bebek:

teşekkürler hilalcim nasip değilmiş
dondurulmuşumda yok malesef olsaydı bende en kısa zamanda denerdim
kısmet bakalım 3.ye ne zaman başlarız :59:

ceylincim cvbın için tşk ederim cnm sağolasın,bu arada sanırım tüp bebek tedavisi sonucun negatif,hakkında hayırlısı olsun cnm umarım bi sonraki tedaviye gerek kalmadan doğla yolla gelir meleğinn:71:

olsun canım hayırlısı olsun belki karşılaşırız bizimki mart nisan gibi olacak sanırım havalarda soğudu zaten bide istanbulda yaşamadığım için kışın belki zor olur..

olsun canım hayırlısı olsun belki karşılaşırız bizimki mart nisan gibi olacak sanırım havalarda soğudu zaten bide istanbulda yaşamadığım için kışın belki zor olur..

haklısın bende istanbulda yaşamıyorum ama soğuklar etkilermi onu bir araştırmak lazım dediğin gibi hayırlısı olsun.

inşallah herşey yolunda gider allah gönlüne göre versin. kendine iyi bakarsın allahın izniyle hiç bir sorun olmaz bizide haberdar et dualarımız seninle olsun.:emir_bebek:

tamam canım sizlerle paylaşacağım ne zaman başlarsak sizlerin dualarınada ihtiyacım oluyo çünküüü

inşallah herşey yolunda gider allah gönlüne göre versin. kendine iyi bakarsın allahın izniyle hiç bir sorun olmaz bizide haberdar et dualarımız seninle olsun.:emir_bebek:

inşallah bugün yumurta toplama işlemim yapıldı ilginctir bugün klinik çok sakindi 8 tane yumurta geldi bakalım kaçtanesi dölenecek :44:

canım benim olumlu oldu keseyide gördük kalp atışınıda duyduk herşey yolunda allah kısa zamanda sanada nasip etsin bu mutluluğu

nihan diğer topikde keseyi gördünmü diye sormuştum sen keseyide görmüşsün kalp atışınıda duymuşsun çok sevindim senin adına canım..

hillal 85 doğrudur dondurulmuş emriyolardan dolayı çağırmıştır merkezle konuştum 1500 dediler bana biraz pahallı geldi yanılıyorda olabilirim.

mavi hiç bir fikrim yok dondurulmuş fiyatlarla ilgili..bende merak ettiğim için sordum sana.diğer merkezlerde farklımı acaba?gerçi ne olursa olsun verilcek embryolar orda:)

nihan diğer topikde keseyi gördünmü diye sormuştum sen keseyide görmüşsün kalp atışınıda duymuşsun çok sevindim senin adına canım..

mavi hiç bir fikrim yok dondurulmuş fiyatlarla ilgili..bende merak ettiğim için sordum sana.diğer merkezlerde farklımı acaba?gerçi ne olursa olsun verilcek embryolar orda:)[/QUOTE :44:istanbulda yaşamadığım için ilk tercihim umuttu ikinci denememide orda yapıcam böylece olumlu olumsuz istanbul maceramı sonlandırıcam bakalım hayırlısı

Son düzenleme:

mavi hiç bir fikrim yok dondurulmuş fiyatlarla ilgili..bende merak ettiğim için sordum sana.diğer merkezlerde farklımı acaba?gerçi ne olursa olsun verilcek embryolar orda:)

istanbulda yaşamadığım için ilk tercihim umuttu ikinci denememide orada yapıcam olumlu olumsuz istanbul maceramı sonlandırıcam bakalım hayırlısı:44:

Back
X