Tüp Bebek Merkezleri Doç.dr.ulun uluğ

buraya kendi fikirlerimi yazmak istedim son okuduğum durumlardan dolayı....
ben umut tüp bebek ulun bey hastalarından biriyim ilk denememde başaramadık 2. ye yürüyoruz hiç detaya ona buna öleye böleye girmeden sadece tek cümleyle ulun beye olan güvenimi samimiyeti belirtmek istiyorum:

Bu yolda 11. de anne olucan deseler gözümü kırpmadan gene 11 indede hatta doğumumda da ULUN Bey derim arkadaşlar başka hiç bişi sölemek ve yazmak istemiyorum herşeyden önce bunun kadarde yazılı olması şart ama kimse unutmasın.....

Bende ulun beye çok ama çok güveniyorum sonucum olumsuz olsa bile yine yola ulun bey ile devam ederim

evet hakkaten öle laf söletmem yani yiğidi öldür hakkını yeme demişler.... allah nasip ederse o dönem bi gelsin hayırlısıyla neyse ne elimden geleni yapıp sonunuda onla görmeyi istiyoum hayırlısı bi oraya gelelimde canım......

hakkında hayırlısı olsun canımmmmmmm

buraya kendi fikirlerimi yazmak istedim son okuduğum durumlardan dolayı....
Ben umut tüp bebek ulun bey hastalarından biriyim ilk denememde başaramadık 2. Ye yürüyoruz hiç detaya ona buna öleye böleye girmeden sadece tek cümleyle ulun beye olan güvenimi samimiyeti belirtmek istiyorum:

Bu yolda 11. De anne olucan deseler gözümü kırpmadan gene 11 indede hatta doğumumda da ulun bey derim arkadaşlar başka hiç bişi sölemek ve yazmak istemiyorum herşeyden önce bunun kadarde yazılı olması şart ama kimse unutmasın.....

aynen canımm:49:

yeni yılınız kutlu olsun sağlık ve mutluluk içinde geçsin:71: umarım bu yıl hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırz...:21::21::21:doya doya öper doyo doyo koklarız:66:

ben ulun beyin gebe takiplerinden memnun değilim kendi fikrimi söylüyorum yada bana söyleneni
13 haftalık olduk sayılır gebelikle ilgili rutin tahlilleri daha yeni istedi ve bana birdahaki gelişinde ense kalınlığına bakıcam dedi bende benden istenenleri ikili test zannettim gittik yaptırdık sonra arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla ikili test apayrı bir testmiş ve bu test en son 13+6 ya kadar yapılıyor bende dedim heralde umutta yapılacak hemşireyi aradım o test sizden istenicek dedi
bizim doktorla frekansımız tutmadı pozitif sonucu aldıktan sonra kaç kez aradım sonucum bu diye hiç açmadı geride dönmedi ben hep hemşirelerle muhattap oldum çalışıyorum cumartesi günleri müsaitim artık cumartesileri gebe takibi yapmıyolarmış zar zor çarşamba gününe izin aldım az evvel aradılar ulun bey bundan sonra çarşamba günü hasta bakmayacakmış amiliyatları oluyomuş falan falan
şimdi bunları yazdım diye bana kesin kızacak arkadaşlar vardır ben doktorun eğitimine ve başarısına birşey demiyorum ama bizim frekansımız tutmadı doktor benimle hiç ilgilenmedi daha hiç onu ye bunu yeme yada şukadar kilo al alma yada tansiyonun şukadar kilon bukadar hiçbirşey muayene 5 dk sürüyo sürmüyo jele devam iğneye devam 3 hafta sonra tekrar gel öyle böyle bu zamana geldik 150 tl de muayene ücreti ödüyorum daha kan tahlillerimi yeni yaptırdım millet 2. ayda yaptırmış ikili testlerini tamamlamış küçükçekmeceden ne zorluklarla gidiyorum koşuyoluna zor zor Allah başımızdan eksik etmesin düşürmesinde.

doktor bey 4+4 haftlık hamileyim beta hcg 2600 çıktı vjn yolla muayene oldum doktor kese yok dedi dış gebelik olablir dedi 2 gün sonra gel dedi inanamka isetmiyorum keseyi görmek için erkenmi acaba geç döllenme olabilirmi yardımcı olursanız sevinirim 2 düşüğüm var önceden

Kızlar nerelerdesiniz çoook uzun zamandır yazamadım ama ara ara girim okuma fırsatı buluyordum benim dünyalar güzeli bir kızm oldu allah olmayan herkese bu mutluluğu yaşatsınnnnnn....................

ben ulun beyin gebe takiplerinden memnun değilim kendi fikrimi söylüyorum yada bana söyleneni
13 haftalık olduk sayılır gebelikle ilgili rutin tahlilleri daha yeni istedi ve bana birdahaki gelişinde ense kalınlığına bakıcam dedi bende benden istenenleri ikili test zannettim gittik yaptırdık sonra arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla ikili test apayrı bir testmiş ve bu test en son 13+6 ya kadar yapılıyor bende dedim heralde umutta yapılacak hemşireyi aradım o test sizden istenicek dedi
bizim doktorla frekansımız tutmadı pozitif sonucu aldıktan sonra kaç kez aradım sonucum bu diye hiç açmadı geride dönmedi ben hep hemşirelerle muhattap oldum çalışıyorum cumartesi günleri müsaitim artık cumartesileri gebe takibi yapmıyolarmış zar zor çarşamba gününe izin aldım az evvel aradılar ulun bey bundan sonra çarşamba günü hasta bakmayacakmış amiliyatları oluyomuş falan falan
şimdi bunları yazdım diye bana kesin kızacak arkadaşlar vardır ben doktorun eğitimine ve başarısına birşey demiyorum ama bizim frekansımız tutmadı doktor benimle hiç ilgilenmedi daha hiç onu ye bunu yeme yada şukadar kilo al alma yada tansiyonun şukadar kilon bukadar hiçbirşey muayene 5 dk sürüyo sürmüyo jele devam iğneye devam 3 hafta sonra tekrar gel öyle böyle bu zamana geldik 150 tl de muayene ücreti ödüyorum daha kan tahlillerimi yeni yaptırdım millet 2. ayda yaptırmış ikili testlerini tamamlamış küçükçekmeceden ne zorluklarla gidiyorum koşuyoluna zor zor Allah başımızdan eksik etmesin düşürmesinde.

:19:KESİNLİKLE SANA KATILMIYORUM :19:
Ben gebelik takibimi Ulun beyle yapmıştım. Ulun bey diğer doktorlardan farklı. Neleri yiyip neleri içeceğine fazla karışmıyor. Yeter ki dengeli beslen diyor. Kahve ve kola bile iç demişti. Ancak kilo alımı konusunda çok hassas, bir ayda 4 kilo aldım diye beni bayağı fazla uyarmıştı. Tahliller konusunda da çok mütevazi fazla tahlil istemiyor. 30 Temmuz’un söylediği gibi testleri 3. ayın sonunda istedi. Eşim bu konuda çok hassastı, doktorumuza niçin geç istediğini sorduğumuzda, özellikle 12. haftanın sonunda istermiş, çünkü toxoplazma ve KMV gibi mikropların bebeği ilk 3 ay içersinde etkilediğini eğer daha önce isterse geri kalan bölümde ne olduğunu anlamadığımızı bildirdi. Halbuki bir çok arkadaşımda gebe kalır kalmaz bu testler istenmişti, demek ki gereksiz yaptırmışlar. Ben tedavi sırasında ve sonrasında yaklaşık 5 kilo almıştım, bana gebeliğin ilk 3 ayında alınan kiloların hesaplanmaması gerektiğini söylediğini hatırlıyorum. Ense kalınlığı testi için beni iki sefer hastaneye çağırmıştı, çok hassas bir ölçüm olduğu için ilk seferinde bebiş doğru pozisyonda değildi.:20:Yani bu kadar hassasiyet gösteren bir doktora yazılan şeyleri kabul edemiyorum.gebelik takiplerimin 5 înci ayında ulun beyden ayrılmak zorunda kaldım hem uzaklık hemde maddi olarak zorlandığımız için:31: keşke imkanlarım olsaydıda takibimin tamamını ve doğumu onunla gerçekleştirseydim Başka bir yerde doğum yapacağımı bilmesine rağmen ne zaman arasam telefonlarıma cevap verildi

Ayrıca ::40:
Doğum yaptırdığım hastaneye gittiğimde benden o kadar çok tahlil istenmişti ki ne işe yaradığını anlayamamıştık. Sorduğumuzda rutin testler diye geçiştirmişlerdi ama parası da bizden çıkmıştı.
Böğle birde ayrıntı varrr

Son düzenleme:

bende ulun beyn hastasıyım bu hafta başladım tup bebek için yanlız bende tam aksi sırf ulun bey için terch ettim cok samimi ve guven verdi bana rahat rahat soru sorabiliyorum cvpsız kalmıyo şaşırdım soyledklerinize tabi olabilir siz boyle hisstmşsnz fakat bana cok guler yuzlu geldi ben kendi adıma cok memnun kaldım hatta ucretsiz ilk goruşmemde dahi cok samimi cvplar aldım 15 dak neredyse vaktini aldım neyse alah evladını hayırlısıyla eline almanı nasp etsn arkadşm hayırlı saglıklı dogumun olur inş hoşçkl

:19:kesinlikle sana katılmıyorum :19:
ben gebelik takibimi ulun beyle yapmıştım. Ulun bey diğer doktorlardan farklı. Neleri yiyip neleri içeceğine fazla karışmıyor. Yeter ki dengeli beslen diyor. Kahve ve kola bile iç demişti. Ancak kilo alımı konusunda çok hassas, bir ayda 4 kilo aldım diye beni bayağı fazla uyarmıştı. Tahliller konusunda da çok mütevazi fazla tahlil istemiyor. 30 temmuz’un söylediği gibi testleri 3. Ayın sonunda istedi. Eşim bu konuda çok hassastı, doktorumuza niçin geç istediğini sorduğumuzda, özellikle 12. Haftanın sonunda istermiş, çünkü toxoplazma ve kmv gibi mikropların bebeği ilk 3 ay içersinde etkilediğini eğer daha önce isterse geri kalan bölümde ne olduğunu anlamadığımızı bildirdi. Halbuki bir çok arkadaşımda gebe kalır kalmaz bu testler istenmişti, demek ki gereksiz yaptırmışlar. Ben tedavi sırasında ve sonrasında yaklaşık 5 kilo almıştım, bana gebeliğin ilk 3 ayında alınan kiloların hesaplanmaması gerektiğini söylediğini hatırlıyorum. Ense kalınlığı testi için beni iki sefer hastaneye çağırmıştı, çok hassas bir ölçüm olduğu için ilk seferinde bebiş doğru pozisyonda değildi.:20:yani bu kadar hassasiyet gösteren bir doktora yazılan şeyleri kabul edemiyorum.gebelik takiplerimin 5 înci ayında ulun beyden ayrılmak zorunda kaldım hem uzaklık hemde maddi olarak zorlandığımız için:31: Keşke imkanlarım olsaydıda takibimin tamamını ve doğumu onunla gerçekleştirseydim başka bir yerde doğum yapacağımı bilmesine rağmen ne zaman arasam telefonlarıma cevap verildi

ayrıca ::40:
doğum yaptırdığım hastaneye gittiğimde benden o kadar çok tahlil istenmişti ki ne işe yaradığını anlayamamıştık. Sorduğumuzda rutin testler diye geçiştirmişlerdi ama parası da bizden çıkmıştı.
böğle birde ayrıntı varrr

bende ulun beyn hastasıyım bu hafta başladım tup bebek için yanlız bende tam aksi sırf ulun bey için terch ettim cok samimi ve guven verdi bana rahat rahat soru sorabiliyorum cvpsız kalmıyo şaşırdım soyledklerinize tabi olabilir siz boyle hisstmşsnz fakat bana cok guler yuzlu geldi ben kendi adıma cok memnun kaldım hatta ucretsiz ilk goruşmemde dahi cok samimi cvplar aldım 15 dak neredyse vaktini aldım neyse alah evladını hayırlısıyla eline almanı nasp etsn arkadşm hayırlı saglıklı dogumun olur inş hoşçkl

:49:bende size katılıyorum arkadaşlar

Back
X