Tüp Bebek Merkezleri Doç.dr.ulun uluğ

henüz öğrenmedim canım. cumartesi günü rahim filmini çektirip ona göre kararımızı verecektik. ama istanbuldaki elektrik kesintisinden dolayı işlem yapılamadı:( bende ki şanssızlık her yerde çıkıyor galiba karşıma:( bugün izin alıp akşam çektiricem inşallah. fiyatları da öğrenince buraya mutlaka yazarım.

canımmm her tedaviye başlamadan önce rahim filmi mi istiyor doktor. ben bir 3-4 ay önce z.kamil den rapor alma aşamasında çektirmiştim onun sonucu yeterli olur heralde, yoksa herkesten değil de özel duruma göre mi rahim filmi istiyor?...

Umut tüp bebek merkezinde ulun bey ile 5.denemde tanıştım ve yeni bir başlangıç ve yeni bir sayfa açtım:16: hamileyim:16:

canım napıyosun bayadır görüşemedik 33 haftalık olduk biz doğuma sayılı günler kaldı heyecanla bekliyoz 23 ünde kontrolüm var nstye bağlicak doktor sen ne durmdasın????

Kesinlikle tavsiye ederim ulun bey mükemmel bir hekim çok samimi ve güven veriyor şimdiye kadar gittiğim doktorlara benzemiyor sizi dinliyor ve açıklayıcı bilgiler veriyor. iyiki gitmişim ve tanımışım.:40:

canım değerim 112 çıktı

merhaba kızlar yazılanları okuyunca şubat ayında yaşadığım o tatlı heyecanı hatırladım ve sizlerede moral olsun diye bahsetmek istedim. bende sizlerin bu yaşadıklarınızı yaşadım ulun beyle. önce yumurta sayım kaç olucak heyecanı, sonra döllenecekmi sonra tutucakmı, hamile kalıncada sağlıklı bi bebek dünyaya getirecekmiyim heyecanı. allaha şükür şu anda 2 aylık bir oğlum var. ben bugünü ulun beye borçluyum sizlerde doğru adrestesiniz bence . umarım hepinizin güzel haberlerinizi okurum yakın zamanda

KIZLARRRR böyleee bol güzel haberli bir topik gördüğüme çok sevindimmmmmm...:49::49::49: bizde 2 tüp bebek denemesi yaptık göztepe medikal park da (biri NİSAN da , diğeri EKİM de), maalesef ikisi de negatif le sonuçlandı :43::43: forumu incelerken umut tüp bebek ve özellikle ulun bey ve süleyman beyle ilgili çok olumlu yorumlar dikkatimi çekti, sonuçta doktorlar vesile ama referanslarının iyi olması insanın içini daha rahatlatıyor.

öncelikle hepinize hayırlı olsunnnn, rabbim bicirikleriniz ömür boyu sizle eylesinnnnn ve mutlu sağlıklı mutlu musmutlu bir ömür nasip etsin:16::16::16:

bizde eşimde sperm yetersizliği var. umut a tedaviye başlamayı düşünüyoruz tekrardan inşallah ama umut u aradım önümüzdeki hafta ulun bey yokmuş rahatsızmış ancak diğer haftaya randevu veriyorlar, süleyman beye alabiliyorum ama önümüzdeki hafta için... bizde z.kamil raporu var ve özellikle tedaviye başlamasak bile en geç 2 hafta içinde tedavi ilaçlarının yazdırmamız gerektiğini yoksa sigortanın karşılamayacağını söyledi z.kamil de ki kadın. süleyman bey in de ulun bey in de tarihleri uyuyor ama karar veremedimmmmmmm hangisinden randevuu alsam die :44:

ulun bey i şiddetle tavsiye ediyorsunuz ama 2. denememizi de ismi çok duyulmuş ve memnuniyet derecesi yüksek die Aytuğ beye başlamıştık, göztepe medikal parkda ama hasta yoğunluğundan dolayı öyle adamakıllı ilgilenmiyorlardı. muayene odası farklı odada idi muayene sonrası doktorla görüşemiyorduk bile, doktora ulaşmak zordu. ulun bey in de hastası çok oldugundan böyle sıkıntılar oluyor mu?:44:

Ulun beye görüşmeye gittik ve gerçekten iyi bir doktora benziyor,ayrıca güven telkin eden biri. Biz de rapor olduğu için birçok önce ilaçları yazdırmamız gerekiyordu daha tedaviye şimdi baslamayacazzzz. . . Bide problem esimin sperm sayısı idi ona tedaviye başlamadan önce ürologümuz emre bey ile de görüşmenız de fayda var dedi ,spermlerin kalitesinin de artması tüp bebek de olumlu sonuç almada etkili dedi. Çarşamba vitamin ve folik asit yazdı (tedaviye ocak -Şubat gibi başlamayı düşünüyoruz ama ) . . Merak ettiğim eşinde sıkıntı olan tüm vakalari emre beye de mi yönlendiriyor,?...

Kizlaaar aranizda morfoloji dusuklugu nedeniyle tup bebek deneyen var mi???tecrubelerinizi paylasirsaniz coook sevinirim

bu konuya daha cok ulun bey hastası yazsa ya.. kararsızlar var benim gibi yardimci olun hanimlaaar :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ULUN BEYıNN HASTALARI YADA HATASI OLMAK ıSTEYEN ARKADAŞLAR GELıN TOPLANALIM
Öncelikle ben fikrimi belirteyim
Ulun bey mükemmel bir doktor şuan kendisiyle tedavim devam ediyor Alman hastanesinden yine bahceci gurubuna bağlı olan umut tüp bebek merkezinde göreve başladı.Tedavime başlamadan önce yapılacak olan bütün hazırlığı yaptı beni diğer merkezler gibi hemen başlayalım demedi daha önceki tedavilerimin neden olumsuz olduğunu araştırıp öğle tedaviye başladı diğer merkezler ise elindekileri getir adet 2 günü tedaviye başlayım demişti ve hep hayal kırıklığına uğramıştım ilk defa bir doktor benimle bukadar çok ilgilendi her aradığımda kendisine ulaşabiliyorum ama diğer tedavi gördüğüm merkezlerde ise doktora ulaşmayı bırak geri dönüş zahmetinde bile bulunmuyorlardıııııı.

Ben de Ulun Bey'e tedavi oluyorum ve çok memnunum kızlar. Tavsiye ederim. Tüp bebek için gezmediğimiz merkez kalmamıştı. Ancak aynı dediğiniz gibi ilgilenen yok, birşey sorduğumuzda bir karış suratla yanıt alıyorsunuz başka merkezlerde. Neyse ki Ulun Bey ile tanışma fırsatı yakaladık.

Öncelikle Umut Tüp Bebek Merkezi çalışanlarına ve randevu almamı sağlayan Doktorburada.com ekibine çok teşekkür ederim. http://www.doktorburada.com/doktor/ulun-ulug-V1ud adresinden Ulun Bey'den randevumu sorunsuz bir şekilde aldım ve Ulun Bey tam saatinde ilgilendi benimle. Gayet temiz bir tüp bebek merkezi. Son derece açıklayıcı bilgiler verdi. Gitmeden önce sorularımızı hazırlamıştık, sorularımızdan çoğunu sorma fırsatımız olmadan kendisi cevaplamıştı bile verdiği bilgilerle :) Tedavimize yeni başladık ancak burada yazılanları da okuyunca ve Ulun Bey'in doktorburada.com profiline de bakınca gayet başarılı olduğu aşikar :)

Bize şans dileyin kızlar!

Slm kizlar tedaviler hayirli olsun bi sorum olcakti semiha sakirde rapor çıkartan varmi varsa ne kadar zamanda çıkıyor yardimci olurmusunuz

Kizlar umut tup bebekte imsi teknigiyle bebegi olan varmı bende oraya baslamayi düşünüyorum

Kimse yokmu ulun byden son zamanda iyi sonuc alan

Kimse yokmu ulun byden son zamanda iyi sonuc alan

merhaba, ben umut tüp bebek ulun beyde tedavi gördüm. Benim daha önce çocuğum oldu. Eşimin spermlerinde sorun sebeiyle tüp bebek yapıldı. Benim çocuğum olduğunu söylediğim halde ulun bey benden yok histeroskopi yaptırmamı yok kendime genetik test yaptırmam gerektiğini söyledi. Açıkcası bana para ve maddiyat yaklaşımlı geldi. Tavırları da biraz ciddiyetsiz geldi. Mesela ultrason ile kontrol yaptı durum hakkında hiç bilgi vermeden ilaç yazdı gönderdi. Umut tüp bebekde çok profesyonel bir yer gibi gelmedi. Açıkcası kendi tecrübelerim ile orayı tavsiye etmem . Ama tabi karar sizin.

Merhaba 2 sene once orda tedavi gordum ilki kimyasalla sonuclandi ulun bey genetik test istedi arastiralim dedi pihtilsma cikti..o ana kadar hersey iyiydi dondurulmus tdavim oldu kese goruldu kalp atisi icin gttgmde bana direk bebegin kalp atisi yok yarin gel kurtaj yapalim dedi..hemde muayane sirasinda soledi beynimden vurulmusa dondum neden bole oldu dedigimde nasip kismet tamam nasip kismette benim dondurulmus tedavi icin gittgm kontrollerde 2.donmusuda koyucagini soleyip transfer zamaninda donmuslarin ikiside
cozuldugu halde 1 tanesini cope atan ulun beye
cok kızgınım..

Son düzenleme:
bu arada kürtajıda ya 1.000 tl yada 1.500 tl dedıler yalan olmasın 2 sene once sankı ben keyfımden yaptırcaktım ama yaklaşım hıc hos degıldı arkadaşında dedıgı gıbı tamamen tıcarı bakıyolar.. ılk gıttıgım zaman esıme dedım cok anlayışlı cok memnunum doktorumdan ama ısın ıcıne gırınce bın pısman oldum..karar sızın ıcınıze neresı sınıyosa orda yaptrın..bırımız memnun kalır dıgerımız kalmaz..

Vqzgectim bende zaten on gorusmeyi muayene olmadan yapmıyor e ben memnun kalnazsam muayne ucreti çöp olacak onun icin esimin isteğiyle vazgeçtim ordan

Vqzgectim bende zaten on gorusmeyi muayene olmadan yapmıyor e ben memnun kalnazsam muayne ucreti çöp olacak onun icin esimin isteğiyle vazgeçtim ordan

selam. cok haklısın. Biz ikinci denemeyi kesin orada yapacağımızı düşünüp muayene olduk verdik ücreti. bugun Memorialla görüşünce vazgeçtim ordan. onlar da muayene ucreti alıyoruz diyorlar ama almiyorlar.

Is degil gerçekten onu duyunca vazgeçtim işte

akadaşlar merhaba bildiğiniz üzere bende hipo hastasıyım ve haziran gibi tüp bebek denemesi yaptırmak istiyorum dr . ulun ulug beye gitmek istiyorum hastası olan varmı aranızda yada giden
bilginize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler

Back
X