Doc.Dr.Yusuf ÜSTÜN

SevgiTezcan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2010
9
0
36
Ankara
Merhaba Arkadaşlar
Sitede yeniyim ve ilk açtığım konu Ankara Medica Hastenesinde çalışan Kadın Doğum Uzmanı Doc.Dr.Yusuf Üstün ile ilgili olsun istedim
Kendisi tanıdığım en iyi, en sabırlı, en başarılı, en bilgili, en güleryüzlü, en ilgili, en işinde uzman, pratik, insan sevgisi olan, empati kurabilen, sevecen, mükemmel harika doktor.
Onu tanıyan ve düşüncesini paylaşmak isteyen herkesten yorum bekliyorum lütfen paylaşalım

evet kesinlikle arkadaşıma katılıyorum ... ben hamileliğim boyunca 3 doktora gittim ama Doktor yusuf üstünden bir tane daha varmı bilmiyorum... işinin ehli.. güler yüzlü, anlayışlı, ilgili, Allah binlerce kez razı olsun olsun kendisinden... sağlıklı bir doğum yaptım sayesinde ve şimdi oğlum 5 aylık.. kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır.

ben de aynı fikirdeyim, mükemmel bir hekim, çok şanslı olduğumu düşünüyorum kendisine gitmekle...

Yusuf bey benim de doktorumdu. Gecen sene Kasim ayinda (2010) oglumu dunyaya getirdi.
Ilk kez anne oldugum icin bir baska doktorla kiyaslamam zor kendisini.
Tavsiye uzerine gittigim ve ilk muayeneden sonra da bir baskasina gitmeyi asla dusunmegim sevgili doktorum.
Tekrar anne olma durumun olsa, nerede olursa olsun yine Yusef Ustun'u bulurum :)

6 ay bebek istediğim halde olmadığı için Yusuf Üstün hocamla tanıştım. Kendisi çok ilgili,sıkılmadan tüm sorularıma cevap veren ,
işinde uzman biri. Yapılan tetkikler sonucunda pko olduğumu öğrendim, dünyam yıkıldı sandım ama Yusuf hocam sağolsun
moralimi yerine getirdi.Dün rahim filmi çektirdim hiç ağrım sızım olmadı. Gebe kalırsam kesinlikle Yusuf hocamdan başkasını düşünmem.

Son düzenleme:
Yusuf hoca ile ilgili söylenecek çok şey var. Ama buralara sığmaz. Ankarada tek geçilecek doktor. Başkasını kesinlikle aramayın.

ben de randevu aldım yusuf beye en kısa zamanda gidicem..ama memnun kalacağımdan hiç şüphem yok..:49:

muayene ücreti 172 tl
tetkiklerin %90ı
normal doğum 2550
sezaryen 2800

merhaba arkadaşlar

ben dr.yusuf üstün'e gitmek istiyorum ama medicanadan ayrılmış, şu an nerede çalıştığını bilen yada ona ulaşabileceğim adres yada telefon numarası bilen varmı? çok acildir!

teşekkürler

merhaba arkadaşlar

ben dr.yusuf üstün'e gitmek istiyorum ama medicanadan ayrılmış, şu an nerede çalıştığını bilen yada ona ulaşabileceğim adres yada telefon numarası bilen varmı? çok acildir!

teşekkürler

Düzce üni.tıp fakültesine gitti prof olarak atandı 2 yıl orda kalıcak.

Yusuf Üstün Hoca Profesör olarak yeniden Medicana Ankara Hastanesinde hasta kabulüne başlamış arkadaşlar. 2011 de ilk ve tek doğumumda beni bütün endişelerimden, heyecanımdan kurtarıp üstelik normal doğumda sonuna kadar yanımda olan bu mükemmel insana şu an 3 yaşını dolduran oğlumun sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesini borçluyum. Allah yolunu açık etsin o zaman doçent idi hakettiği yere gelmesine çok sevindim.

Bir çok özel hastane ve doktor araştırmalarımız dan sonra Medicana hastanesinden Prof.Dr. Yusuf Üstün ile tanışıp kontrol ve doğumu hocamız ile yapmaya eşim ile karar verdik. Ne kadar doğru bir karar verdiğimiz şimdi daha iyi anlıyorum. Bir insanda önce insan sevgisi sonra işine saygı işte böyle olmalı. Doğumda en önemli şey hocanın dogum öncesi ve doğum sırasında sizinle olan iletişimi ve saat gözetmeksizin yanınızda olmasıdır. Bir pazar akşamı doğum sürecimiz başladı ve hocamız hemen hastaneye geldi. Sabaha kadar başımızda bekledi. Sanki kendi çocuğu olacakmış gibi ilgili ve titizdi. 05 Ekim 2015 tarihinde çocugumuz dünyaya geldi. Dogum sonrasında da ilgisini ve güler yüzünü eksik etmedi. İyiki varsın Yusuf hocam iyiki sizi tanımışız. Çağan$Aysun$Kürşad

Back
X