Doç.dr.ziya kalem

Hoca gördüğüm kadarıyla çok bilgili ve kliniğe her gittiğimde kalabalık. Birçok klinik gezdim vajına yolumda küçük bir çıkıntım var ama bunu tek farkeden Ziya hoca oldu.bu arada ünvanı gezdiğim doktorlardan üstündü Doc. Dr Ziya kalem
benim yumurta toplamamyapıldı bu gün 4 yumurtam toplandı bi kaç güne transfer işlemi yapılacak.
önceden fertijin e gittim tüp bebek diye ama orda yanlış yönlendirildiğimi düşünüyorum ve aşılama yapıldı bize. ama şu an burada memnunum.
bu işlemi yapmayı düşünen kader ortklarıma tavsiyem özel kliniğe gitmeyin ve doktorun ünvanı Ve tecrübesi önemli
İnşallah bizimde şansımız Ziya Hoca ile güler

Hoca gördüğüm kadarıyla çok bilgili ve kliniğe her gittiğimde kalabalık. Birçok klinik gezdim vajına yolumda küçük bir çıkıntım var ama bunu tek farkeden Ziya hoca oldu.bu arada ünvanı gezdiğim doktorlardan üstündü Doc. Dr Ziya kalem
benim yumurta toplamamyapıldı bu gün 4 yumurtam toplandı bi kaç güne transfer işlemi yapılacak.
önceden fertijin e gittim tüp bebek diye ama orda yanlış yönlendirildiğimi düşünüyorum ve aşılama yapıldı bize. ama şu an burada memnunum.
bu işlemi yapmayı düşünen kader ortklarıma tavsiyem özel kliniğe gitmeyin ve doktorun ünvanı Ve tecrübesi önemli
İnşallah canım...Güzel haberler alırsın inşallah🌹

Kendisi çooooook ilgili ve bilgili yumurta takibi yapıyoruz şuan ve bana hep doğruları söyleyip hem espri yapıp hem motivasyon ederek çok pozitif enerji veriyor hep dualarımda :) inşallah size de iyi gelir

ayyy Allah Allaaah, hepiniz de 2020 eylül-ekim kayıtlısınız hepinizde bu doktora gittiniz öyle mi vah canım vaahhh, sizin bu senaryo burda çok oynandı yalnız. Sonu hep aynı ben söliim tatlım: ENGEL.
Konu da böyle acık kalacak, reklamını yaptığınız doktorunuz da burda engellenmiş konusuyla kala kalacak zavallıcak.
Bir de lever atlamışlar; Fertijin'i Seval Hanım'ı kötülemeler felan? ''Kim veriyor size bu akılları? zira kimse salak değil, insanları kandırmayın, umut tacirliği yapmayın, kimsenin hakkına girip karalamayın. Zavallı bir çaba içerisindesiniz, akıl fikir ve ruh sağlığı diliyorum.

merhaba ben ziya hoca ile tedavime devam ediyorum.bu konu biraz hassas bizim için . Kimseyi yanlış yönlendirmekte istemem.
ama ben fertijinde istediğim sonucu almadım. Aşılama yapıldı bana ve klinik baya kalabalık olduğundan adam gibi yatırmadılar bile .
Ziya hoca ile yapılan tüp bebek tedavimde 4 yumurtam toplandı. 3 Birinci kalıte biri Biraz geri

ilk transferimde malesaf tutmadı şu an 2. Transferim yapılacak
İnşallah tutar çünkü psikolojik olarakta çökmek istemiyorum. Ön hazırlık olarak histereskopi ameliyatı yaptı.
herşey bir yana sonuç ne olursa olsun hem hastanenin konforu ve temizliği hemde çalışanların ilgisi bir yana Ziya hocanın işine saygısı ve Kaba bir dill ile el işi diyim Bir numara
Şimdilik hiç bir aşamada ters bir durum ile karşılaşmadım. Tek terslik 1. Transferimin olumsuzluğu bunun sebebini nedense doktorda göremiyorum . Allah inşallah bizimde anne- baba olmayı nasip eder. Bedenimizin ve madi durumumuzun el verdiği sürece denemeye devam edeceğiz sanırım. Burada yazmaın sebebide
Fertijine başlarken yorumlardan farklı bir ortam ve ameliyathane alanı görmem. Deneyimlerimi yazmak.
Allah bize ve bizim gibilerin inşallah Yüreğine o sevgiyi nasip eder

Yazdıklarımı bir daha okudum evet fertijin denemem tutmadığı için belki olumsuz şeyler yazmış olabilirim . Belkide olumlu olsa idi daha farklı şeyler yazardım ama şu psikolojim o şekilde yazmayA yönlendiriyor.
beklide burada yine olumsuz sonuç alır ve başka yerde farklı bi tedavi alırsam bu seferde Ziya hocanın eksiklerini yazacağım.
dediğim gibi yaşamayan bilemez bu uğraşlarımızı .Bu psikolojiyi çeken bilir ama yanlış gördüğüm şeyide yazmam gerekir benim gibi çeken . Benim düştüğüm hatalara düşmesin deneyimli birinden azda olsa yolunu çizsin

Kendisi çooooook ilgili ve bilgili yumurta takibi yapıyoruz şuan ve bana hep doğruları söyleyip hem espri yapıp hem motivasyon ederek çok pozitif enerji veriyor hep dualarımda :) inşallah size de iyi gelir
Bende Ziya hocaya gidiyorum haftaya yumurta toplama işlemi olacak inşallah güzel sonuç alırım.çok araştırdım

Bende Ziya hocaya gidiyorum haftaya yumurta toplama işlemi olacak inşallah güzel sonuç alırım.çok araştırdım
Kendisi cok ilgili ve bilgili bir doktor. Ayrica calisanlar da cok ilgililer. Bence bunlar cok onemli. Ve tabiki doktor ustunlugu de bence cok onemli. Benm de transferim 9 ocakta yapildi. Bence gayet guzel ilgileniyorlar. Ins sizinde sonuclariniz guzel olur.

ayyy Allah Allaaah, hepiniz de 2020 eylül-ekim kayıtlısınız hepinizde bu doktora gittiniz öyle mi vah canım vaahhh, sizin bu senaryo burda çok oynandı yalnız. Sonu hep aynı ben söliim tatlım: ENGEL.
Konu da böyle acık kalacak, reklamını yaptığınız doktorunuz da burda engellenmiş konusuyla kala kalacak zavallıcak.
Bir de lever atlamışlar; Fertijin'i Seval Hanım'ı kötülemeler felan? ''Kim veriyor size bu akılları? zira kimse salak değil, insanları kandırmayın, umut tacirliği yapmayın, kimsenin hakkına girip karalamayın. Zavallı bir çaba içerisindesiniz, akıl fikir ve ruh sağlığı diliyorum.
Ben mesajınızı şimdi görüyorum belki de sözünüz bana bile değil ama emin olun Ziya beyin öyle bir şeye ihtiyacı yok. Ben açıkçası bu yola girmeden önce buradan üyelik açma gereksinimi duymamıştım. İhtiyacınız olmamasını temenni ederim ama ihtiyaç duyarsanız da gidip tanışmanızı tavsiye ederim

Kendisi cok ilgili ve bilgili bir doktor. Ayrica calisanlar da cok ilgililer. Bence bunlar cok onemli. Ve tabiki doktor ustunlugu de bence cok onemli. Benm de transferim 9 ocakta yapildi. Bence gayet guzel ilgileniyorlar. Ins sizinde sonuclariniz guzel olur.
Merhaba sonuç olumlu olmuştur inşallah :)

Çok sevindim hayırlı olsun :) Çarşamba günü inşallah 🤗 dualarınızı beklerim
Saol cnm darisi senin basina ins 🙇‍♀️ allah isteyen herkese bu duyguyu tatmayi ve kucagina almayi nasip etsin. Ben ziya hocaya en basindan cok guvendim. Benim ilk tup bebek dememdi ve tuttu cok sukur🙇‍♀️ ins seninde guzel sonuclarini aliriz. Transfer günü 4 kere gidip gelmistim bende odaya🤭 biraz az su icmisim surekli icip icip girdim odaya😂

Ben mesajınızı şimdi görüyorum belki de sözünüz bana bile değil ama emin olun Ziya beyin öyle bir şeye ihtiyacı yok. Ben açıkçası bu yola girmeden önce buradan üyelik açma gereksinimi duymamıştım. İhtiyacınız olmamasını temenni ederim ama ihtiyaç duyarsanız da gidip tanışmanızı tavsiye ederim
sözümün size olmadığını düşünüyorsanız neden cevap verme gereksinimi duyuyorsunuz?
Bu noktadan sonra yazdığınızın devamını okumaya gerek bile duymadım. Kesin öyledir, aynen aynen.

:) cevap vermeye zeka yetmeyince hareket normal tabii.
engelledim gitti sizi.
şimdi ''engelli olan sizsiniz'' gibi gerzek bir espriye daha hazırlanmalı mıyım acaba?
basitsin.

merhaba arkadaslar ben de ziya hocaya basladım istanbulda kendisi ilk aşılamamı yaptırdım inofolic combi ve progsteran ile devam ediyorum şuan 5, gün kendısı ılgılı ve bilgili rabbım utandırmasın allah herkese yardımcı olsun.

Back
X