- 26 Temmuz 2020
- 18
- 13
- 8
- Konu Sahibi birdilektuttum03
Merhaba arkadaşlar Ziya hocayla ilgili forumda çok güncel bilgiler bulamadım tüp bebek yaptıracağım daha önce ondan olumlu sonuç alan oldumu ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım...Güzel haberler alırsın inşallahHoca gördüğüm kadarıyla çok bilgili ve kliniğe her gittiğimde kalabalık. Birçok klinik gezdim vajına yolumda küçük bir çıkıntım var ama bunu tek farkeden Ziya hoca oldu.bu arada ünvanı gezdiğim doktorlardan üstündü Doc. Dr Ziya kalem
benim yumurta toplamamyapıldı bu gün 4 yumurtam toplandı bi kaç güne transfer işlemi yapılacak.
önceden fertijin e gittim tüp bebek diye ama orda yanlış yönlendirildiğimi düşünüyorum ve aşılama yapıldı bize. ama şu an burada memnunum.
bu işlemi yapmayı düşünen kader ortklarıma tavsiyem özel kliniğe gitmeyin ve doktorun ünvanı Ve tecrübesi önemli
İnşallah bizimde şansımız Ziya Hoca ile güler
Kendisi çooooook ilgili ve bilgili yumurta takibi yapıyoruz şuan ve bana hep doğruları söyleyip hem espri yapıp hem motivasyon ederek çok pozitif enerji veriyor hep dualarımda :) inşallah size de iyi gelirHoca gördüğüm kadarıyla çok bilgili ve kliniğe her gittiğimde kalabalık. Birçok klinik gezdim vajına yolumda küçük bir çıkıntım var ama bunu tek farkeden Ziya hoca oldu.bu arada ünvanı gezdiğim doktorlardan üstündü Doc. Dr Ziya kalem
benim yumurta toplamamyapıldı bu gün 4 yumurtam toplandı bi kaç güne transfer işlemi yapılacak.
önceden fertijin e gittim tüp bebek diye ama orda yanlış yönlendirildiğimi düşünüyorum ve aşılama yapıldı bize. ama şu an burada memnunum.
bu işlemi yapmayı düşünen kader ortklarıma tavsiyem özel kliniğe gitmeyin ve doktorun ünvanı Ve tecrübesi önemli
ayyy Allah Allaaah, hepiniz de 2020 eylül-ekim kayıtlısınız hepinizde bu doktora gittiniz öyle mi vah canım vaahhh, sizin bu senaryo burda çok oynandı yalnız. Sonu hep aynı ben söliim tatlım: ENGEL.Hoca gördüğüm kadarıyla çok bilgili ve kliniğe her gittiğimde kalabalık. Birçok klinik gezdim vajına yolumda küçük bir çıkıntım var ama bunu tek farkeden Ziya hoca oldu.bu arada ünvanı gezdiğim doktorlardan üstündü Doc. Dr Ziya kalem
Bende Ziya hocaya gidiyorum haftaya yumurta toplama işlemi olacak inşallah güzel sonuç alırım.çok araştırdımKendisi çooooook ilgili ve bilgili yumurta takibi yapıyoruz şuan ve bana hep doğruları söyleyip hem espri yapıp hem motivasyon ederek çok pozitif enerji veriyor hep dualarımda :) inşallah size de iyi gelir
Kendisi cok ilgili ve bilgili bir doktor. Ayrica calisanlar da cok ilgililer. Bence bunlar cok onemli. Ve tabiki doktor ustunlugu de bence cok onemli. Benm de transferim 9 ocakta yapildi. Bence gayet guzel ilgileniyorlar. Ins sizinde sonuclariniz guzel olur.Bende Ziya hocaya gidiyorum haftaya yumurta toplama işlemi olacak inşallah güzel sonuç alırım.çok araştırdım
Ben mesajınızı şimdi görüyorum belki de sözünüz bana bile değil ama emin olun Ziya beyin öyle bir şeye ihtiyacı yok. Ben açıkçası bu yola girmeden önce buradan üyelik açma gereksinimi duymamıştım. İhtiyacınız olmamasını temenni ederim ama ihtiyaç duyarsanız da gidip tanışmanızı tavsiye ederimayyy Allah Allaaah, hepiniz de 2020 eylül-ekim kayıtlısınız hepinizde bu doktora gittiniz öyle mi vah canım vaahhh, sizin bu senaryo burda çok oynandı yalnız. Sonu hep aynı ben söliim tatlım: ENGEL.
Konu da böyle acık kalacak, reklamını yaptığınız doktorunuz da burda engellenmiş konusuyla kala kalacak zavallıcak.
Bir de lever atlamışlar; Fertijin'i Seval Hanım'ı kötülemeler felan? ''Kim veriyor size bu akılları? zira kimse salak değil, insanları kandırmayın, umut tacirliği yapmayın, kimsenin hakkına girip karalamayın. Zavallı bir çaba içerisindesiniz, akıl fikir ve ruh sağlığı diliyorum.
Merhaba sonuç olumlu olmuştur inşallah :)Kendisi cok ilgili ve bilgili bir doktor. Ayrica calisanlar da cok ilgililer. Bence bunlar cok onemli. Ve tabiki doktor ustunlugu de bence cok onemli. Benm de transferim 9 ocakta yapildi. Bence gayet guzel ilgileniyorlar. Ins sizinde sonuclariniz guzel olur.
Merhaba evet sonucumuz pozitif oldu cok sukurMerhaba sonuç olumlu olmuştur inşallah :)
Çok sevindim hayırlı olsun :) Çarşamba günü inşallahMerhaba evet sonucumuz pozitif oldu cok sukur6 hafta 3 gunluguz su anda
sizin transferiniz yapildi mi
Saol cnm darisi senin basina insÇok sevindim hayırlı olsun :) Çarşamba günü inşallahdualarınızı beklerim
sözümün size olmadığını düşünüyorsanız neden cevap verme gereksinimi duyuyorsunuz?Ben mesajınızı şimdi görüyorum belki de sözünüz bana bile değil ama emin olun Ziya beyin öyle bir şeye ihtiyacı yok. Ben açıkçası bu yola girmeden önce buradan üyelik açma gereksinimi duymamıştım. İhtiyacınız olmamasını temenni ederim ama ihtiyaç duyarsanız da gidip tanışmanızı tavsiye ederim
Aynı isminiz gibi tertemiz delirmişsiniz Allah yardımcınız olsunsözümün size olmadığını düşünüyorsanız neden cevap verme gereksinimi duyuyorsunuz?
Bu noktadan sonra yazdığınızın devamını okumaya gerek bile duymadım. Kesin öyledir, aynen aynen.