Doctor Who izleyicileri :)

sedaecrin

“Kırarlar diye hayal kurmaktan vazgeçilmez.”
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2011
7.800
1.834
398
Doctor ve yardımcıları uzay ve zamanda insanlara yardım ediyor.
asterborous Yıldız Kümesi'ndeki Gallifrey gezegeninden olan Doctor, bir Zaman Lordu'dur. TARDIS(Time and Relative Dimension in Space yani Uzayda Zaman ve İzafi Boyutlar) adındaki uzay ve zamanda yolculuk yapabilen kulübesiyle seyahat ediyor.Son Büyük Zaman Savaşı'ndan kurtulan Doctor türünün son örneğidir mükemmel bir bilim-kurgu dizisi çıkış tarihi 1963 türkiye de cnbc-e de pazar günleri akşam 22:00 da yayınlanıyor 5. sezonda fakat kendi ülkerinde BBC One kanalıydı galiba orada 7. sezonda tabi burada indirip izlyebiliriz mükemmel bir dizi gerçekten ben izlmeye doyamıyorum ingilizce bilgisi olan arkadaşlar elbette konuşulanalrı analr ingilizce konuşuluyor çünkü fakat alt yazı da var yani dublaj izlemeyn arkadaşlara kesinlikle şiddetle tavsiye ederim :40:

ben 5. sezona kadar izledim ama yine dr değişti yeni dr u sevmedim izlemeyi bıraktımmm:9:
ama çok güzel bi dizi gerçekten:34:

ben 5. sezona kadar izledim ama yine dr değişti yeni dr u sevmedim izlemeyi bıraktımmm:9:
ama çok güzel bi dizi gerçekten:34:

ben de aynen izledim halen de takip ediyorum david tennant doktor olarak süperdi ya keşke hep o devam etse bende aynen matt smith'e alışamadım izlememe kararı almıştım ama yine de dayanamadım izlemeye devam :9:

ben de aynen izledim halen de takip ediyorum david tennant doktor olarak süperdi ya keşke hep o devam etse bende aynen matt smith'e alışamadım izlememe kararı almıştım ama yine de dayanamadım izlemeye devam :9:

evet ya çok güzeldi david tennant la:23: bi kaç bölüm izledim sonrada ama sarmadı sanki değre dr un büyüsünden kurtulamadım :1::1::1::1::1:
ama bende düşünüyorum izlemeyi yinede :34:

evet ya çok güzeldi david tennant la:23: bi kaç bölüm izledim sonrada ama sarmadı sanki değre dr un büyüsünden kurtulamadım :1::1::1::1::1:
ama bende düşünüyorum izlemeyi yinede :34:

david olsa daha güzeldi tabi ama artık ben de matt smith ile idare ediyorum bilim kurgu dizilerini de severim zaten konusuyla ilgileniyorum artık doktorla ilgilenmeyi bıraktım david olsaydı başka tabi :9: izle tabi güzel dizi :40:

Bende Matt Smith'e alışamayıp David Tennant'ı özleyenlerdenim!
Hiç kaçırmadan izliyordum önceden ama daha 1 bölüm bile izlemedim
.
Dizi gerçekten güzel ve doktor değişse bile izleyeceğim. :61:

Bende Matt Smith'e alışamayıp David Tennant'ı özleyenlerdenim!
Hiç kaçırmadan izliyordum önceden ama daha 1 bölüm bile izlemedim
.
Dizi gerçekten güzel ve doktor değişse bile izleyeceğim. :61:

herkesde aynı dert muzdarip anlaşılan :34: aynen david çok mükemmel bir oyuncuydu mimik ve hareketleri tam doktorluğa o bilim adamlığına yakışıyordu ama matt smith öyle değil neyse izliyoruz artık eski doktorumuzun anısına ve de bilim kurgunun hatırına :9::34:

herkesde aynı dert muzdarip anlaşılan :34: aynen david çok mükemmel bir oyuncuydu mimik ve hareketleri tam doktorluğa o bilim adamlığına yakışıyordu ama matt smith öyle değil neyse izliyoruz artık eski doktorumuzun anısına ve de bilim kurgunun hatırına :9::34:

David'ın daha ağır bir ifadesi vardı ama Matt'in öyle değilki çok şebek bir ifadesi var :1: Hakaret olarak demedim bu arada yanlış anlaşılmasın. :34: Aynen öyle hem kim kalıcı ki bu doktor da biraz vakit sonra değişir :61:

David'ın daha ağır bir ifadesi vardı ama Matt'in öyle değilki çok şebek bir ifadesi var :1: Hakaret olarak demedim bu arada yanlış anlaşılmasın. :34: Aynen öyle hem kim kalıcı ki bu doktor da biraz vakit sonra değişir :61:

aynen hakaret değil tabi doğru söyledin değişik bir ifadesi var yani matt smithin :1: bu da gidici nasıl olsa bakalım yenisi nasıl olacak

Ben bu diziye Matt ile başladım ve gayet sevdim sürekli David diyenleride pek anlamamıştım. Başladım 1. sezondan izlemeye (2005) başladım. Christoper'ın resimlerine pek ısınamamıştım ama dizide gayet sevdim.David'i ilk değişimde gördüğümde hastası oldum. Mimikleri çok harikaydı bazen yaptığı kabalıklar gülmesi çılgın çılgın konuşması filan harikaydı. En iyi yardımcısıyda bence Rose'du . İkisi bence en süper ikiliydi. Senarist değişikliğinede pek ısınamadım zaten. Eski senaristin konuları daha iyiydi. Olaylar olduğunda tüm dünya ayağa kalkıyordu herkes birşeylere yardım ediyordu bu yeni senaryoda 3,5 insan tek var. 5. sezon finali çok kötüydü haşmetli 4 sezon finalinden sonra çok sönük kaldı. Matt'in mimiklerinide beğenmiyorum . Doktorun değişmesini istiyorum artık.

Ben bu diziye Matt ile başladım ve gayet sevdim sürekli David diyenleride pek anlamamıştım. Başladım 1. sezondan izlemeye (2005) başladım. Christoper'ın resimlerine pek ısınamamıştım ama dizide gayet sevdim.David'i ilk değişimde gördüğümde hastası oldum. Mimikleri çok harikaydı bazen yaptığı kabalıklar gülmesi çılgın çılgın konuşması filan harikaydı. En iyi yardımcısıyda bence Rose'du . İkisi bence en süper ikiliydi. Senarist değişikliğinede pek ısınamadım zaten. Eski senaristin konuları daha iyiydi. Olaylar olduğunda tüm dünya ayağa kalkıyordu herkes birşeylere yardım ediyordu bu yeni senaryoda 3,5 insan tek var. 5. sezon finali çok kötüydü haşmetli 4 sezon finalinden sonra çok sönük kaldı. Matt'in mimiklerinide beğenmiyorum . Doktorun değişmesini istiyorum artık.

Matt'de iyi elbette ama David bir başka yani onu diğer doktorlara değişmem ben şahsen.dediğin gibi en iyi yardımcı Rose ama Martha'yı da başarılı buluyordum o da favorilerimdendir.Matt'in evet mimikleri pek diziye uygun gelmiyor bana da zaten 7. sezonun sonunda matt değişecek diye biliyorum şu an ki yardımcıları da aynen o sezonda 7 8. bölümde değişecek

$524595_331929396869018_170907589637867_889150_634490817_n.webp
Jenna-Loise coleman doctor'un 7. sezonda rose ayrıldıktan sonra ki yeni yardımcısı :)

Doctor Who 6. sezonuyla 6 Ocak'ta CNBC-e'de... CNBC'den takip eden varsa duyurulur:34:

Selam arkadaşlar,
bende doctor who yu çok severek izliyorum.
Tabi daha bir çok diğerlerinin yanında :) Foruma gleir gelmez direk bu konuyu aradım zaten.

İnsanın fazla yapıcak bişeyi olmayınca bol bol film dizi izliyor di mi :)

Doctor Who | Dizi İzle, Yabancı Dizi ,Yerli Dizi, Son Bölüm İzle, ben burdan takip ediyorum ama önereceğiniz daha iyi bi site varsa ona da bakmak isterim.

Birde türkiyedeki film siteleri hep engelli oluyor diye ben artık ingilizce orjinal dil izlemeye başladım filmleri. Onlarıda Watch Movie Data Base tan takip ediyorum. Sizin daha iyi site önerilerinzi varsa lütfen söyleyin orlarda takılıyım birazda :)

Selam arkadaşlar,
bende doctor who yu çok severek izliyorum.
Tabi daha bir çok diğerlerinin yanında :) Foruma gleir gelmez direk bu konuyu aradım zaten.

İnsanın fazla yapıcak bişeyi olmayınca bol bol film dizi izliyor di mi :)

Doctor Who | Dizi İzle, Yabancı Dizi ,Yerli Dizi, Son Bölüm İzle, ben burdan takip ediyorum ama önereceğiniz daha iyi bi site varsa ona da bakmak isterim.

Birde türkiyedeki film siteleri hep engelli oluyor diye ben artık ingilizce orjinal dil izlemeye başladım filmleri. Onlarıda Watch Movie Data Base tan takip ediyorum. Sizin daha iyi site önerilerinzi varsa lütfen söyleyin orlarda takılıyım birazda :)

Ben dizimag sitesinden izliyorum canım tüm yabancı dizileri doctor who da dahil.Çevirileride oluyor alt yazılı yani

50.yıl özel bölümünde en büyük maceraları yola koyuluyor.:2013 'de Londra Ulusal Galerisinde korkunç birşey uyanıyor;1562'de Elizabeth İngiltere'sinde ölüm saçan bir komplo hazırlanıyor ve uzayda bir yerde eski bir savaş ,yıkıcı bir sonuca uzanıyor.Doctor'un tehlikeli geçmişi geri gelip onu avlıyor.

50. yıl bölümü tüm dünya ile birlikte Türkiyede de CNBC-E'de yayınlanacak.23 Kasım saat 22:00'da.Uzun bir aradan sonra David Tennant Doctor Who'da muhteşem bir 50. yıl özle bölüm olacak bence :16:

Back
X