Doctor Who

Eveet ben de 2. sezona geçtim ve doktor değişti,sanırım daha sonra da değişiyor bu doktor öyle mi :) Bakalım 3. kere değişmesinin sebebini ne olarak açıklayacaklar dizide..Merakla bekliyorum o bölümleri.:KK51:

:) çoookk güzeell :) çok sevindimmm 2. sezona geçmene. daha çok meraklanıcaksın çoookkkk :)

Son bölümü izleyen var mı? beğendiniz mi merak ediyorum da... Ben hala alışamadım doktora.

Valla kaç bölüm oldu ben hala alışamadım yeni doktora. İzleyen yok mu hiç bu aralar yeni sezonu?

Koskoca DOCTOR WHO yu forumda 1-2 kişi izliyo olamaz değil mi? Bir çok yabancı dizi izlememe rağmen "bu sezona kadar" her bölümünü severek izlediğim tek dizi. Yeni doktora sezon bitmesine rağmen alışamadım tabi Claraya da.. David Matt ve Karen(amy) den sonra yeniler çekilecek gibi değil. Dizi ciddi anlamda artık senaryo sıkıntısı çekiyo

david ve donna ikilisi benim favorim cok guzel bi arkadaşlıktı pondlarıda severdim ama claraya bi turlü seveedim onca bölüme rağmen sanırım kadın doctor nasıl olur onu deniyolar clarayla

david ve donna ikilisi benim favorim cok guzel bi arkadaşlıktı pondlarıda severdim ama claraya bi turlü seveedim onca bölüme rağmen sanırım kadın doctor nasıl olur onu deniyolar clarayla
Benim favorum david ve rose du. İkisinin aşkı :KK68: ilk doktorda iyiydi şimdiki doktordan 100 kat daha iyiydi hatta

Ya sezona ara verdiler bir türlü başlamadı gitti yeni bölümler. Acaba bu doktorla birlikte tıkandı mı, yeni doktor mu arıyorlar. Özledim dizimi :(

Bu sezon hep iki iki ilerliyor... Son bölüm muhteşemdi ayrıca. Capaldi gerçekten çıtayı Tennant'dan daha yukarı taşıyacak. :KK37: Clara artık gitmeli. Ben Christmas bölümünü heyecanla bekliyorum. Yeni Master'a yani Missy'e de alıştım. Bir de River olursa ortaya tadından yenmez bir bölüm çıkacak. Son bölüme dair ayrıntıları sevdim ben. Mesela "İnsan mısın Zygon mu?" ve Osgood ikizlerinin ayrıntılarına bayıldım. Capaldi'nin savaş yorumundaki performansına zaten diyecek tek kelimem yok. Nefes almadan, göz kırpmadan izledim o sahneyi. Kötü Clara göze çarpmadı çünkü itici olması gereken bir rolü oynadı. Oysa bir yol arkadaşı olarak sevmemiz gereken biri olmalı. Keşke hep The İmpossible Girl hallerinde kalsaydı.

Edit: Ayrıca bu sezon sevgili (!) Moffat'ın kafasına ne düştüyse, T. Davies sezonlarına değinmeler, göndermeler falan... :KK200:

Benim favorim nedense hala ilk doktor ve rose yada david ve rose

Rose çok başkaydı yeri ayrıdır bende keşke hep o olsaydı :KK51:

Matt de çok iyiydi yalnız seçimler başarılı yapılıyo herkes çok başka bişeyler katıyo doctor who ya şimdi 9.sezondayım biticek diye izlemiyorum bile haha:KK48:

Back
X