• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğa da Tek Başına NTV

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
0000000815.jpg

Çarşamba 21:00
DOĞADA TEK BAŞINA NASIL HAYATTA KALINIR? İnsan mı doğaya hükmeder, doğa mı insana? İnsanoğlunun doğayla imtihanı ekrana taşınacak Serdar Kılıç doğada tek başına hayatta kalmanın yollarını gösterecek. Issız ormanlarda su ve yemek nerede bulunur? Ateş nasıl yakılır, sığınacak yer nasıl olmalıdır? Barınak neyle yapılır? Serdar Kılıç ormanın derinliklerinde sıfır malzemeyle hayatta kalmanın yollarını arayacak, karda kaybolanlara ne yapmaları gerektiğini gösterecek, bataklıkta suyu arıtıp içerek yaşam mücadelesi verecek. Serdar Kılıç ile Doğada Tek Başına Çarşamba 21:00’de ekranda...

Adam sürekli ecik böcük yiyo ya, şimdi tekrarı var, deminde kurt yedi:1shok:

güzel program, sevdim ben:hulya:

Son düzenleyen: Moderatör:
İki bölümü izledim.
Güzeldi ama son bölümde yediği hamam böceği kıvamındaki şey bence gereksizdi.
Kusacaktım,kurt lezzetliymiş kiraz tadındaymış.

ntv takılıyorsun bu ara chesscimbayanssulusmile

evet canım henüz aşkı memnu yada lost tadında bi dizi bulamadımkaydirigubbakcemile3 çok alakalı diziler söyledim farkındayım amasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
belgesellerde güzel ama şekerim:hulya:

İki bölümü izledim.
Güzeldi ama son bölümde yediği hamam böceği kıvamındaki şey bence gereksizdi.
Kusacaktım,kurt lezzetliymiş kiraz tadındaymış.

evet ya sırf şov yapmak için ölüyodu nerdeyse, boğazında kaldı böceksempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

bu cinlilier yer altinda ne görseler yiyorlar o yüzden zekalari ileri seviyede diyorlar..acaba bundan dolayi midir ?

bu cinlilier yer altinda ne görseler yiyorlar o yüzden zekalari ileri seviyede diyorlar..acaba bundan dolayi midir ?

valla reyyan yazdığından bişey anladıysam arap olayımkaydirigubbakcemile3

bakalım bizim abi bugun hangi böcükleri yiceksempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

arkadas çinli demek istemis..evet bencede cekirge maymun kopek ne bulursa yiyolar pisler

haaa anladımsempatiksalakcinni gerçi çinlilerin çok zeki olduklarından şüpheliyim ama

ay bu abi bugunde çekirge yedi, nallıhan çekirgesisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Back
X