- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.406
- 248
bilmem :SHaha niye ne zorun vardida uyumadin hi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilmem :SHaha niye ne zorun vardida uyumadin hi![]()
Analık deniyor buna, ilk zamanları hafıza silmese başka çocuk yapar mı kadınlar
Hele ilk 3 ay gece uykusu diye birşey yok, gece hayatı yaşıyoruz resmen
Bende nasıl bir travma olduysa artık, tek çocukla kaldım
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah, uykusuzluklar yorgunluklar bir yana çok güzel bir duygu, süt kokulu ipek gibi tenlerini koklamaya doyamıyor insan![]()
Valla doyamıyorum just, birkaç ay sonra 20'sine girecek ama o benim hala süt kokulu kuzumeşşek kadar olsa da öpmeye koklamaya doyamıyor musun peki mune abla![]()
Valla doyamıyorum just, birkaç ay sonra 20'sine girecek ama o benim hala süt kokulu kuzumAllah herkese evlat nasip etsin, tüm annelerinde evlatlarını bağışlasın inşaallah
![]()
sebebini bilmiyorum 2,5 senedir istisnasız gece 3 ten önce asla uyumuyorum,saat 02:55 bile olsa o üçü bekliyorum nedenseeşim yatağa gittiğimde saat 3 olmuş diyor her seferinde
![]()
Valla doyamıyorum just, birkaç ay sonra 20'sine girecek ama o benim hala süt kokulu kuzumAllah herkese evlat nasip etsin, tüm annelerinde evlatlarını bağışlasın inşaallah
![]()
![]()