Doğuma Hazırlık Doğa , Duru, Beril, Alya ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ttaytt

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2009
720
102
323
Kızımıza bu isimlerden birini vermeyi düşünüyoruz size hangi isim daha sıcak geliyor?

DOĞA: Yaradılış ve yapı özelliklerinin tümü, tabiat,

DURU: Berrak, saf, temiz.

BERİL: Değerli taş, zümrüt.

ALYA: Şeref, sema, gök.

bi de
CEYLİN: Cennetin kapısı, cennete açılan kapı.

Duru, Doğa ve Alya isimlerini bende severim...
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah...

bence Beril

Allah bebeklerinizi huzurla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. bende temmuz annesi olacağım kısmetse.
Temmuz anneleri bölümüne isim anketi açtım oylarsanız sevinirim

duru veya doğa bence. alya güzel geliyo kulağa ama söylemesi çok zor bence hem çocuk için hem yaşlı insanlar için

"""duru""" çok güzel bir isim..

ben bir de umay ismini önermek isterim
Umay:Türk mitolojisinde doğum ve bereketin sembolü olan en önemli tanrıçanın adıdır.
Umay:üzerinden geçtiği kişilere mutluluk getiren kuş,devlet kuşu
umay - ek_i sözlük burdan okuyabilirsin..

sağolun arkadaşlar cevapladığınız için bizim de favorimiz şu an Doğa çünkü soyadımızın içinde de geçiyor.

bence BERİL çok tatlı duruyor çok kibar bir isim bende yeni hamile olduğumu öğrendim kızım olursa koymayı düşündüğüm isimler

BADE, BERİL, BEGÜM , BENGİSU, bu isimler favorilerim ama BADE ve BERİL en favorim.

Kızımıza bu isimlerden birini vermeyi düşünüyoruz size hangi isim daha sıcak geliyor?

cnm valla bizim oğluşumuz olucak biz onun adını DOĞA koymaya karar verdik unısex bi isim olduğunu anlatıyoruz garipseyenlere hatta eskişehirsporda doğa diye biri oynuyo hiçmi duymadınız falan diyoruz kızım olsaydı duru ya da ceylin koymak isterdim

Cok sanslisiniz cunku doga ismi soy isminde de geciyorsa hele cok yakisacaktir kiziniza ben de istedim ama esim istemedi dogayi ikinciye kizim olursa doga koyacagim bende.. Beril de secenekleri arasinda.. Duruyuda seviyorum ama cok var duru doga ve beril daha az var sanki.. Sanki her adi duru olan ayni bebek mi olacak.. Bosverin isterse her yeni doagana koyulsun o isim ismi farklilastiran bebegin kendisi.. Saglikla gule oynaya berektle buyutun insallah bebisinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…