Doğadan 7 otlu bitki çayı

Minimaus91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2014
10
0
86
Ankara
selam kızlar :) Bugün diyette 5.günüm gayet iyi gidiyo ama ben pek fazla bitki çayı içmeyi sevmiyorum.İçmemin faydalı olucağını biliyorum o yüzden de başlamaya karar verdim.Şimdilik deneme olsun diye doğadan 7 otlu çay aldım kullanan var mı memnun kaldınız mı bi de kullanıp memnun kaldığınız farklı çay önerilerinizi yazarsanız bana çok yardımcı olursunuz şimdiden teşekkürler :)

selam kızlar :) Bugün diyette 5.günüm gayet iyi gidiyo ama ben pek fazla bitki çayı içmeyi sevmiyorum.İçmemin faydalı olucağını biliyorum o yüzden de başlamaya karar verdim.Şimdilik deneme olsun diye doğadan 7 otlu çay aldım kullanan var mı memnun kaldınız mı bi de kullanıp memnun kaldığınız farklı çay önerilerinizi yazarsanız bana çok yardımcı olursunuz şimdiden teşekkürler :)

7 otlu güzel bir çay ama çok içme ben kabız olduğumda içiyorum metobolizmamı onlara alıştırmak istemiyorm
kayısılı açaili bitki çaylarını çok seviyorum ben
yeşil çayı da seviyorum:34:

Çok afedersiniz ben de kabızlık problemi yaşıyorum biraz da onun için aldım aslında bu çayı ama kayısılı olanı da denicem teşekkür ederim :)

Çok afedersiniz ben de kabızlık problemi yaşıyorum biraz da onun için aldım aslında bu çayı ama kayısılı olanı da denicem teşekkür ederim :)

iyi gelir ozaman canım ama sen yinede arada yap hep içme bu sefer
onu içmediğinde çıkamazsın yine wc ye:1:

Bu bitki çaylarına fazla güvenmeyin bizzat doktorum dedi
östrojen hormonunu yükseltik
yumurta kisti oluşumuna sebep oluyormuş

Back
X