Dogadan bitki caylari

fndkfndk

Kûn fe yekûn <3
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2009
3.389
729
398
Kizlar merhaba. Hayatimda hic diyet yapmadim ve kilomu sorun etmedim. Ama su siralar cok degil de 3-4 kilo kadar vermek istiyorum. Diyet listelerine baktim da uyabilecegimi sanmiyorum. Bu yuzden ekmegi tamamen kesmeyi ve abur cubur, tatli yememeyi dusunuyorum.

Ama buna ek olarak bitki cayi icmek istiyorum. Normalde cok severim zaten degisik bitki caylarini denemeyi. Dogadan'in caylarini cok severim.

Simdi; bana bu hedefledigim 3-4 kiloyu vermede yardimci olabilecek bir cay tavsiyesinde bulunabilir misiniz? Ama aktarlardan acik almak istemiyorum. Lutfen poset cay tavsiyesinde bulunun.

Simdiden tesekkurler.

Ben hergün doğadan form kayısı veya mısır püsküllüsünü içerim canım..
Ama günde birden fazla tüketmemeye özen gösteriyorum form çayını..
Onun dışında spor sonrası filan yeşil çay içerim..

Bu form çaylar sağlıksız diye okumuştum, kefir tüketmek gerekiyormuş, bir süre kefir de mayaladım içtim ama uğraşmadım sonra..

Gelen yorumlardan ben de nasipleneyim bari, bilmediğim birşey varsa öğrenirim.. (;

Bu arada normal çay tüketemediğim için bu bitki çaylarından içiyorum..

Ciddiye alinmadik goruyo musun? :)

Ben cay kahve su mesrubat ne kadar sivi varsa tuketiyorum. Ama cayi kahveyi sekersiz yada cok az sekerli iciyorum.

Dogadanin kayisilisini cok sevmistim bir defa denedim, ama fazla icmemek lazim. Sikinti... Cok cabuk etki gosterdi bende. Bir tane daha icsem rezil rusva olurdum herhalde. :)))

Bizde de yesil cay var, kisin ictigim bogurtlenli karisik meyveli falan caylar var, form cayi var bilmedigim bir marka ama tadi guzel, bir de besi bir yerde ve yedi otlu cay var dogadanin. Meyveli cayin sadece tadi guzel ama digerlerinden faydali olan var mi acaba? Birileri dikkate alsa keske.

kilo vermek istiyorsan en etkilisi yeşil çaydır.günde 2 kez içsen yeterli.

akşam yatmadan içmekde çok etkili.yağ yakımını kolaylaştırıyo diye biliyorum.

ben sade içemediğimden çaykur bergamotlu yeşil çay içiyorum,birde melissalı olanını.

sayenizde doğadan form kayısılıyı öğrendim bak.diyet yaparken sorun oluyo malum.denicem.

Son düzenleme:

Aynen katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…