Saç Rengi ve Saç Boyama Doğal gözükmeyen ombre

Masal1986

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2014
15
6
38
39
Kızlar ombre yaptırdım ama malesef istediğim gibi olmadı geçişleri çok kötü ve sert oldu.aralardan Saçlarım süzülmedi.rengi de civciv sarısı gibi çok açık bir sarı... biraz daha doğallaştırmak ve ışıltı vermek için ne yapmalıyım
Istediğim resmi yükledim (2. Resimdeki) ve kuaföre göstermiştim bir de.hiç alakası yok çok sinir oldum.

Eklentiler

• IMG_20160131_011436.webp
    IMG_20160131_011436.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 606
  • Screenshot_2015-01-05-23-23-41.webp
    Screenshot_2015-01-05-23-23-41.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 602
Diplerinde boya yok sanırım ? Eğer boya yoksa sarı tonlarda bir boyayla tümünü boyayıp kendi saç rengini biraz kırabilirsin. Kızıllanma olmasın istiyorsan küllü tercih edersin. Resimdekine yakın olur.

bu ombre değil krepe balyaj. çok yukardan başlamış sarılar çünkü. ombrede daha aşağıdan başlar.

yukarıda kalan sarı kısımları 1-2 ton koyultturabilirseniz daha iyi durur bence.

Bana boya rengi numarası veya markası tavsiye edebilecek var mı acaba boya almaya gidicem yarın

benimde ombre ile ilgili sorum var saçımı evde açık küllü kumrala boyadım fakat saçım artık bu rengi kadırmıyo diplerini kendi renginde boyayarak devam etsem abes olurmu sizce kuaför arkadaşıma sordum lur dedi ama bıçak kasmiş gibi durur sanki bu seferde

benimde ombre ile ilgili sorum var saçımı evde açık küllü kumrala boyadım fakat saçım artık bu rengi kadırmıyo diplerini kendi renginde boyayarak devam etsem abes olurmu sizce kuaför arkadaşıma sordum lur dedi ama bıçak kasmiş gibi durur sanki bu seferde
Sadece diplerini mi koyu renge boyicaksin? İmkânsız değil ama doğru rengi tutturabilmen bi de gecisleri doğal yapman lazim YouTube da var böyle videolar

Geçişler gerçekten çok sert ve keskin olmuş.

Ben de 3-5 sene önce kuaföre gittiğimde istediğimden çok açık renk balyaj atmıştı, çok sinirlenmiştim hatırlıyorum da. Balyajları koyu kahveye boyayıp 10-15 dk. bekletmiştim. Aralarda doğal ışıltı gibi olmuştu rengi.

Sizde isterseniz bir deneyin, en azından saç dibi ile ombreli kısım arası bu kadar keskin geçiş olmaz.

Son düzenleme:
işte o doğal geçişler mesele
Bence sacinizi 6.0 koyu kumrala boyayin o sarilar zamanla alttan çıkacak zemin açık olduğu için hem daha doğal duru kac para verdiniz bu kötü ombreye benm bildgm ombre kulak altindaki hizzzadan baslar bu dip boyasi gelmiş sarı sac gibi olms gecms olsn

Bence koyu renge boyamayin sonra insan daha pisman oluyor kendimden biliyorum. Bir hafta bekleyin gozunuz alisacak saclarinizinda rengi tam oturacaktir

Back
X