doğal kadın derler ama makyajsız da görmek istemezler

safiyesercan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2013
1.745
73
113
35
size bi sorum olacak sevgilinizin yanına makyajlı mı gidersiniz ben hep doğal halimle giderim genel de makyajsız olarak ama sevgilim makyajlı hallerimi de gördü ikiisni karşılaştırınca makayjsız bi tuhaf görünüyormuşum özellikle gözlerim öyle diyor ve bu da benim moralimi bozuyo yaptığım makyajda da bişey yok bi kalem bi rimel o kadar ama bu ona anormal geliyo sizce ne yapmalıyım makyajsız nasıl güzel ve doğal gözükürsünüz?

Nemlendirici...

Sadece nemlendirici.. Hayatımda fondöten sürmedim sivilcem hiç yok burnumda 3-4 siyah nokta ufacık o kadar onlarıda sıkıyorum gidiyor:) annem alıştırmıştı sağolsun..

canım ben nişanlımın yanına giderken azıcık pembemsi allık ( doğal kırmızılık olmuş gibi ) ve rimel sürüyorum yalnızca çok makyaj olmadığı için makyajsız görsede farketmiyor erkrk işte ama özel bi zaman olursa o zaman makyaj yapıyorum eyeliner ruj falan o zaman daha bi başka bakıyo tabi :)) bence hafif makyaj yapabilirsin sonuçta evlendiğinde sabah kalkınca ilk göreceği kişi sen olucaksın

bi bayan gözünden söylüyorum ki sadece rımel bile sürsen emin ol çok fark ediyo ki ben rımeli çıkarmaya üşendiğimden sadece kalem çekerim fondöten falan sürmem

Ya hepsi yalanci makyaj ve topuklu ayakkabi herzaman erkegin vazgecilmezi yapilan bir arastirmada erkekler guzel veya bakimli diyelim bu tarz kadinlari daha cok dinleyip anlamaya calisiyormus koc uzerinde denedim gercekten pacozken daha saldirgan oluyor bakimliyken daha sakin:)

Ya hepsi yalanci makyaj ve topuklu ayakkabi herzaman erkegin vazgecilmezi yapilan bir arastirmada erkekler guzel veya bakimli diyelim bu tarz kadinlari daha cok dinleyip anlamaya calisiyormus kocam uzerinde denedim gercekten pacozken daha saldirgan oluyor bakimliyken daha sakin:)

eşim daha sevgiliyken makyaj yaptığımda, güzelliğini kapatmışsın yine derdi.
evlendikten sonra fark etmiyor zaten her halinle görüyor.

ben göz kalemi sürmezsem kendimi eksik hissediyorum :)

yüz yıkama sabunları veya jelleriyle yüzünü yıka peeling yap, sonra istersen pamuğa yüz silme toniklerinden döküp yüzünü sil pamukla :) niveanın toniği güzel oluyo hem yüzü temizliyo hem canlandırıyo. maskeler de var yüze sürüp yıkananlar veya soyularak çıkanlar da iyi. sonra nemlendirici sür. yani önce cilt temizliği ve bakımı lazım doğallık için. sonra rimel göz kalemi pembe tonlarında ruj olabilir :112:

Onların doğaldan kastı makyajlı bakımlı onlara doğal halimiz oymuş gibi geliyor, çok doğal olmamak lazım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…