• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dogal mı ilaçlı mı transfer

gunes12306

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2024
352
160
23
31
Arkadaşlar merhaba ilaçlı transfer için sürecim başladı bu ilaçlımı dogal siklüs mü durumu fark ediyor mu adete yakın transfer olanlar dogal oluyor sanırım benim adetime neredeyse 10 12 gün kala falan transfer olacak normal mi

Arkadaşlar merhaba ilaçlı transfer için sürecim başladı bu ilaçlımı dogal siklüs mü durumu fark ediyor mu adete yakın transfer olanlar dogal oluyor sanırım benim adetime neredeyse 10 12 gün kala falan transfer olacak normal mi
Benimde bugün yumurtam toplandi sizin kac yumurta toplandı sizin rahminize göre zaten ayrılıyorlar iyise döllenme olmuşsa transfer yaparlar normal eger rahmin dinlememişse doktorun ona göre bilgi verir sana 1 ay sonra yani 1 regl döneminden sonra olur

Merhabalar benimki ilaçlıydı ilkte transfer adetime 9 gün kala olacaktı öyle konuşulmuştu günü gelince 2 gün daha ertelendi 7 gün kala yapıldı. Tamamen rahim kalınlığı ile alakalı sanırım ne zaman uygun olunursa o gün yapılıyor.

Back
X