Saç Rengi ve Saç Boyama Doğal olarak,yazın saç rengini açmak için ne önerirsiniz?

Carmen_

I’m waiting for the miracle 💫
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2010
4.982
4.794
373
merhaba ark.lar... ben şuan tatildeyim ve saçlarım dipten baya bi kendi rengim,(koyu kumral) uçlar açıldı açık kumralımsı gbi bşy oldu ve ben de 1 senelik uğraşım boyunca kendi rengime döndüm sayılır. Fakat, şöyle bişey var ben açık saç rengimi de inanılmaz özledm!! ve geçen yaz tatilde sarışındm,şmdi o fotolarıma bakıyorm da özlüyorum ama saçm da doğal rengine döndüğü için tabiiki boyamaya kıyamıyorum... bana şmdi güneşten,havuzdan denizden de birazck etkisiyle açılacak olan ne önerirsiniz doğal olarak ne yapabilirm boyasız? :44: papatya suyu diceksiniz belki bliyorum ama o da fayda edermi ki bnm saçıma bilemiyorum... çok açık kumrallarda işe yarıyor o bence sarı yapıyor doğal olarak güneşten de biraz. Önerilerinizi bekliyorumm teşekkür ederm şmdiden... :42:

Son düzenleme:
baktığım yerde de cvp alamadm maaleseff :43: :50:

Son düzenleme:
merhaba ark.lar... ben şuan tatildeyim ve saçlarım dipten baya bi kendi rengim,(koyu kumral) uçlar açıldı açık kumralımsı gbi bşy oldu ve ben de 1 senelik uğraşım boyunca kendi rengime döndüm sayılır. Fakat, şöyle bişey var ben açık saç rengimi de inanılmaz özledm!! ve geçen yaz tatilde sarışındm,şmdi o fotolarıma bakıyorm da özlüyorum ama saçm da doğal rengine döndüğü için tabiiki boyamaya kıyamıyorum... bana şmdi güneşten,havuzdan denizden de birazck etkisiyle açılacak olan ne önerirsiniz doğal olarak ne yapabilirm boyasız? :44: papatya suyu diceksiniz belki bliyorum ama o da fayda edermi ki bnm saçıma bilemiyorum... çok açık kumrallarda işe yarıyor o bence sarı yapıyor doğal olarak güneşten de biraz. Önerilerinizi bekliyorumm teşekkür ederm şmdiden... :42:

doğal saç rengini açıcı spreyler duymuştum bu tarz ürünleri incele belki işine yarar

hair.jpg

go+blonder+-+before+and+after.jpg

sb-go-blonder-controlled-lightening-spray.jpg

bunun haricinde %6lık peroksit+su+limon suyu karışımı var
hair+lightening.jpg

CookingChinchillas: Lightening hair with hydrogen peroxide and lemon (before and after)
bu son resimde ise şunlar kullanılmış
You need:
3 tablespoons hydrogen peroxide 6%
1 tablespoon water
1 tablespoon lemon juice

hair mask and conditioner for after

oksijenli suyla açmıştım ben ama çok yıpratıyo. En iyisi bitkisel yollarla açmak

tşekkür ederm ark.larr önerileriniz için, papatya suyu aldm bakalm bütn gün güneş görüyo saçlarm da zaten skıcam çıkıcam valla sonucu paylaşırm :34:

Bu arada aldğm ürünün adı pauline extra blonde papatya özlü bi sprey ama uçlarmda da çok az boya kaldı fakat 1 seneye yakn boyamıyorum,bide bi yerlerde turuncu yansımalar da yaptığını duydm ??

doğal saç rengini açıcı spreyler duymuştum bu tarz ürünleri incele belki işine yarar

hair.jpg

go+blonder+-+before+and+after.jpg

sb-go-blonder-controlled-lightening-spray.jpg

bunun haricinde %6lık peroksit+su+limon suyu karışımı var
hair+lightening.jpg

CookingChinchillas: Lightening hair with hydrogen peroxide and lemon (before and after)
bu son resimde ise şunlar kullanılmış
You need:
3 tablespoons hydrogen peroxide 6%
1 tablespoon water
1 tablespoon lemon juice

hair mask and conditioner for after

canım o doğal saç rengini açan ilk bahsetmiş oldugun blonde spreyleri nerden alabiliriz ???

bunun haricinde %6lık peroksit+su+limon suyu karışımı var.

Arkadaşlar bu bahsedilen karışımı nasıl kullanmak lazım güneş ışıgı yada sadece bekletmek yeterli gelir mi?

Back
X