Doğal olmayan burun istiyorum

Estetik olduğu belli olsun senelerdir bakıyorum fakat hep bi doğallık zaten şuanki burnum doğal o kadar para dökücem estetik olduğum belli olsun istiyorum ankara da yokmu böyle doktor ya
Valla ben de anlamıyorum doğal takıntısını. Doktora ilk gittiğimde, burnum güzel olsun da doğal takıntım yok dedim. "Sana öyle doğal bir burun yapacağım ki kimse anlamayacak estetik yaptırdığını." dedi. İyi de ben bunu istemiyorum ki dedim. Hakikaten yüzüm o havalı burnu kaldırırdı. Umarım burnunuz istediğiniz gibi olur.

E zaten estetik olduğu belli olmayan burun yok ki, en azından ben her gördüğümü anladım şimdiye kadar. Bir tek fotolarda ışık, efekt gibi sebeplerden yanılabilirim sanırım, onun dışında kanlı canlı gördüğüm herkesin estetik mi değil mi anlıyorum, ben anlıyorsam başkaları da anlıyordur çünkü ben çok dikkati bir insan değilim.

Ne kadar dogal olsada anlasilir bnce siz foto gosterin ona gore yapar birde her dr un bi kendi tarzi var. Yaptigi burunlari begendiginiz bi dr u secin

Var var. Ben iki kere oldum, asla anlaşılmıyor yemin ederim.

Ben de bu "doğal burun" sevmeyenlerdenim. O kadar masraf, stres derken sonuç tatmin etmiyor. Barbie nose revizyon için ben de doktor bakıyorum Estetik anlayışınızın uyduğu bir doktor bulmak çok önemli zira ona göre çok güzel olan size göre olmayabiliyor.

Şaşırdım gerçekten, doğal gibi yapılan burunlar var evet ama ne şekilde olursa olsun anlaşılıyor, el değdiği belli oluyor açıkçası. Ay yoksa bu benim gizli gücüm mü
Doğal yapıldığı için değil de eğri büğrü olduğu için asla anlaşılmıyor benimki. Açtığım konuyu görmediyseniz koşa koşa bakmanızı öneririm

Doğal yapıldığı için değil de eğri büğrü olduğu için asla anlaşılmıyor benimki. Açtığım konuyu görmediyseniz koşa koşa bakmanızı öneririm
Bukalemun gibi burnunuz var gerçekten
Mesela revizyon sonrası ilk 1 ay yazan fotoda net belli estetik.
3 ve 4. aylarda nereden geldiği belli olmayan bir kemer.
Ön görüntüde milimlik eğrilik, ondan sonraki fotoda net eğrilik.

İlk 1 aydaki haliyle kalması gerekirken kalmamış, sıkıntı oradan patlak vermiş. Çok geçmiş olsun.

Bunu doktorunuzla görüştünüz mü? Bazı burunlarda ameliyat sonrası iyileşen dokunun büyümesi (scar doku), kıkırdağın tekrar büyümesi vs olabiliyormuş. Sizinkinde de aynı durum söz konusu galiba. Kemik iyileşmesi ile alakalı gibi duruyor. Plastik cerrahi uzmanına mı kbbciye mi ameliyat oldunuz?

KBB uzmanı yaptı ameliyatımı. Kendisinin yaptığı havalı burunlu insanlar var etrafımda. Ben de ona kızıyorum zaten. Hadi ilk ameliyatta yaptın, yamulduğunu da gördün. Neyi eksik yaptığını en iyi sen biliyorsun, önlemini alman için sana gelmişim. 2. ameliyat harika olacak diye umuyordum ama 2. ay yine yamuldu. Yani bana de ki senin burnun olmuyor, sıkıntılar var ama onu da demiyor. Gayet güzel diyor.

Bende burnumdan memnundum ama son 1 aydir takinti haline getirdim dogal istedimde ne biliyim hic kavisi yok

Revizyon sonrası iyileşme 2 yılı buluyor maalesef. Yani sorun sanki ameliyatta değil de sonraki iyileşme sürecinde olmuş gibi. Keşke 2. Ameliyatı farklı bir doktora yaptırsaydınız. 1. Ameliyat sonrası bu durumun neden oluştuğunu söylemedi mi? İsterseniz 2 yılın dolmasını bekleyin.

O iki yıl buradaki yorumları okuyarak zor geçer :/ Zira kendimden biliyorum :)

Ben ilk ameliyatımda çok bilinçsizdim.Burun deliklerim görünmesin,kaydırak gibi olmasın doğal olsun dedim.Şekli beklentimi karşıladı ama çok asimetrikti.Bir yıl sonra revizyon oldum.Daha çok bozulup eski kalkıklığı gittiği ve deride bollaşma olduğu için artık tamamen başka burunlara bakmaya başladım.Derinin gerilmesi için daha kalkık bir burna ihtiyacım var .Üstelik burnum havalı olsun istiyorum.
Güvenilir tecrübeli doktorlar hep doğal burun yapıyor.Mesela ben Barış Çakır’ın burunlarını beğeniyorum.Eren Taştan ve Tural bey’i ise güvenilir buluyorum ama yaptıkları burunlar çok düz duruyor.
Daha uygun fiyatlı ve havalı revizyon burun yapan doktor bulursanız incelememiz için paylaşırsanız sevinirim.

Hüseyin Balıkçı'yı araştırdım bir süre ama fiyatlar 6-7 ay önce 30.000 civarıydı. Şu an ne durumda bilmiyorum. Randevular 2023'e kadar dolu olduğu için de randevu vermiyorlardı. Benim arkadaşım 2015'te Barış Çakır'a revizyon oldu ama yine de istediği gibi olmamıştı, o yüzden barış beyi hiç düşünmedim.

Hüseyin Balıkçı’dan en son 2025’e kadar doluyuz diye kendi mesajını okudum.Fiyatta 10 bin Euro ve Türk hasta kabuş etmiyorlarmış :/

Hangi doktora yaptırdınız acaba ben artık ankarada bulamazsam başka şehirlere bile gidebilirim çünkü geeçekten ankarada yapanlar şuan ki burnumun aynısını yapıyorlar. Bir doğaldır tutturup gitmişler:))

Böyle bir şey mi istiyorsun? Bu kadın (eskiden erkekti) Güney Amerikalı, ameliyatlarını hep Türkiye'de yaptırıyormuş. Yapay burun için doğru ülkede yaşıyorsun, Türkiye'de hasta psikolojisini, sağlığı ve uyumu çöpe atıp böyle burun yapmayı kabul edecek doktor çok var.

Eklentiler

• Screenshot_20220518-170315_DuckDuckGo.webp
    54,7 KB · Görüntüleme: 164
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…