Saç Rengi ve Saç Boyama Doğal renge dönmek

CatlakB

ALLAH'ım Hakkım(ız)da Hayırlısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2013
8.601
5.099
248
Kızlar saçlarım bakır tonlarında bisey yakıştığı söyleniyor ama renk acık olduğundan dolayı tiftik tiftik duruyor, veya bana öyle geliyor. Neyse.
Benim doğal Rengim kestane tonlarında.
Saç uzatma maceram var birde.
Hem sac uçlarımda beyaz beyaz noktalar var ve buralardan kopuyor.
Kendi rengime dönsem mi sizce ?

Kızlar saçlarım bakır tonlarında bisey yakıştığı söyleniyor ama renk acık olduğundan dolayı tiftik tiftik duruyor, veya bana öyle geliyor. Neyse.
Benim doğal Rengim kestane tonlarında.
Saç uzatma maceram var birde.
Hem sac uçlarımda beyaz beyaz noktalar var ve buralardan kopuyor.
Kendi rengime dönsem mi sizce ?
Canım saçında kaç kat boya var.Ben mesela kendimi bildim bileli boyuyordum, taki açıcıyı sürdükten sonraya kadar.5 aydır boyamıyorum 7-8 cm diplerim çıktı ve kendi boyasız saçım çok parlakmış meyer.Bende doğal rengime dönmek için,uzatma kürleri uyguluyorum, çeşitli konularımda var.Yani tavsiyem, boyasız günlere merhaba de,enazından açıcıdan kurtul, ve saçındaki boya çıkmadıkça,2 katı çıkma,saçında hep tek kat boya olsun, enazından,ben saçımı kat kat boyadım, 12 kat falan atmışımdır.işte hepsinden kurtuluyorum,boya işi bitti benim için tamamen:stop::stop::stop::stop::stop:

Canım saçında kaç kat boya var.Ben mesela kendimi bildim bileli boyuyordum, taki açıcıyı sürdükten sonraya kadar.5 aydır boyamıyorum 7-8 cm diplerim çıktı ve kendi boyasız saçım çok parlakmış meyer.Bende doğal rengime dönmek için,uzatma kürleri uyguluyorum, çeşitli konularımda var.Yani tavsiyem, boyasız günlere merhaba de,enazından açıcıdan kurtul, ve saçındaki boya çıkmadıkça,2 katı çıkma,saçında hep tek kat boya olsun, enazından,ben saçımı kat kat boyadım, 12 kat falan atmışımdır.işte hepsinden kurtuluyorum,boya işi bitti benim için tamamen:stop::stop::stop::stop::stop:

Kaç kat derken ?
Ben en son ocak ayında boyadım oda aktı bakır tonuna döndü.
Ben diyorum ki kendi rengime döneyim sonra birakayim o uzasın hem de çürümüş muz kıvamından kurtulayım :D :D :D

Bazı ürünler var, son boyanan rengi saçtan alıyor. Kuaförler yönlendirir sizi ya da google ile arama yapın. Oriel ile karışmasın, saçı sarı yapmıyor, en son yapılan boyayı alıyor.

Bazı ürünler var, son boyanan rengi saçtan alıyor. Kuaförler yönlendirir sizi ya da google ile arama yapın. Oriel ile karışmasın, saçı sarı yapmıyor, en son yapılan boyayı alıyor.

Nen koyu yapıcam ya :D
Koydum kafaya :D

Kaç kat derken ?
Ben en son ocak ayında boyadım oda aktı bakır tonuna döndü.
Ben diyorum ki kendi rengime döneyim sonra birakayim o uzasın hem de çürümüş muz kıvamından kurtulayım :KK70: :KK70: :KK70:
Olur tabi iyi olur:KK48:doğal rengine boya:-)sonra uçlarını uzadıkça kesersin kırıklarını:KK48:sürekli boyama ama:-)

Aynen benimde üst üstüne açıcı röfle derken saçlarım döküldü beyazlarım da var bundan sonra el kınası yakmayı düşünüyorum

Aynen benimde üst üstüne açıcı röfle derken saçlarım döküldü beyazlarım da var bundan sonra el kınası yakmayı düşünüyorum
Bencede kına en iyisi doğal saçın üzerine yakılan kına saçı okadar yumuşatıyorki ,denemiştim ,ama boyalı saçta tutmuyor.:KK69:

Kestane rengi boya almayı düşünüyorum sonuç olaral

Back
X