Saç Rengi ve Saç Boyama doğal saçıma dönmek istiyorum :((

kaptanderya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2014
16
2
3
33
arkadaşlar saçlarımı sarıya boyatmıştım 3 senedir kullanıyorum artık doğal saçlarıma dönmek istiyorum kendi saçım kumral bunun için sadece tek yol saçlarımın uzamasını beklemek mi kendi saçıma bi an önce dönmenin başka bir yolu yokmu nolur yardııııım

Boyayın saçlarınızı eski renginize yakın bir renge sonra da bir daha boyamayın. Benim saçlarım koyu kestane birara kızıla boyamıştım sonra sıkıldım siyaha boyadım bir kaç kez bir daha da boyamadım şuan eski halini aldı.

Kendi haline bırakın saçlarınızı dibi çıkıcaktır çok sırıtmazsa öyle kullanıp saçlarınız uzayınca kestirin sarı yerleri.

İyide saçınız sarıysa saçınızda açıcı var demektir eğer saçta açıcı varsa en koyu kahveye boyasınız bile akar yine sarıya döner tek çare uzamasını beklemek olur ozamanda,çünkü kahve tonları hep akıyo ve sarıya dönüyo yeniden şahsen ben uzamasını bekledim...

Son düzenleme:
ben yaşadım bunu daha önce. röfle yaptırmıştım. birkaç ay kullandım sıkıldım. kuaförüm saç diplerime en yakın renge boyadı. 3yıl oldu o gün bugündür boya vurmadım saçıma. uçlarında accık kaldı. demem o ki kendi renginize dönebilirsiniz.

ben hiç boya sürmedim bu pişmanlığı yaşamayım diye. umarım döndürürsün eski haline

Bak şimdi sen beni iyi dinle, ben 2013 Ocak ayında kızıl olan saçlarımı açtırıp karamel rengine boyattım tabi boya tutmadı aktı yine sarı oldu hem de çok çirkin bi sarı

En son artık pişman oldum eski saçlarımı özledim ama haziran ayında mezuniyetim vardı 2013 mayıs ayında son bir kez saçımı karamele tekrar boyattım ve 2014 eylül ayına kadar ellemedim. Diplerim çıktı diplerimi geçti kök boyası oldu kulağıma kadar aktı boyalarım öyle çirkin bi görüntüyle tam 1 sene dolaştım üstleri kumral altları sarı oldu en sonunda yeteri kadar uzattıktan sonra saçımın sarı kısımlarını koleston kumral boyayla boyadım en fazla 1 ton açıklık vardır boyadığım belli bile olmuyor

Saç rengine yakın bir renge boyatıp uzamasını beklemekten ve boyadan da kestire kestire kurtulmaktan başka çare yok. Sadece zaman ve sabır. Saç uzadıkça doğalına dönecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…