Herkes gibi bende bir hata yapıp saçımı açmaya karar verdim ve hiç beğenmedim şimdi eski doğal saçıma dönmek istiyorum ama bu kaç ayımı ya da yılımı alır çok pişman oldum aynalara bakmak istemiyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Herkes gibi bende bir hata yapıp saçımı açmaya karar verdim ve hiç beğenmedim şimdi eski doğal saçıma dönmek istiyorum ama bu kaç ayımı ya da yılımı alır çok pişman oldum aynalara bakmak istemiyorum
beş senemi aldı hala dahada uçlarından aldırıyorum sen yine şanslısın benim birde kafam yandı su topladı tedavi oldum hoş ben yanık olsada bakım falan yapıp birşekilde sarı saçlı olarak geziyordum ama kafam o derece yanınca korktum peşinede hamile kaldım zaten
saçın ne renkti eski fotolarından bi parça kesip koyarsan sana yardımcı olabilirim
beklersen çok uzun yıl alır
çünkü bazen açıcı yanlış kullanıldığında saçta yanma yapar ve saç uzasada uçlardan kopar
saçının uzamasıda gecikebilir beklersen kaç yıl bilemiyorum ayrıca saçın şu an hangi tonlarda onu da görmem gerekir
eğer açıksa diplerin çirkin bir görüntü yaratabilir
sana tavsiyem saçının kendi rengine boya ve kurtul
zaten boyadığında da altındaki açıklıktan dolayı 1 ton açama yapacaktır.
ama o şeklde de uzatabilrsin çok sırtmaz hatta hiç sırıtmaz