Saç Rengi ve Saç Boyama Doğal saçıma nasıl dönebilirim

Simassa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2014
51
0
1
Ankara
Herkes gibi bende bir hata yapıp saçımı açmaya karar verdim ve hiç beğenmedim şimdi eski doğal saçıma dönmek istiyorum ama bu kaç ayımı ya da yılımı alır çok pişman oldum aynalara bakmak istemiyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

beş senemi aldı hala dahada uçlarından aldırıyorum sen yine şanslısın benim birde kafam yandı su topladı tedavi oldum hoş ben yanık olsada bakım falan yapıp birşekilde sarı saçlı olarak geziyordum ama kafam o derece yanınca korktum peşinede hamile kaldım zaten

5 sene mi (( gözümün hızasına kaç yılda gelir peki

saçın ne renkti eski fotolarından bi parça kesip koyarsan sana yardımcı olabilirim
beklersen çok uzun yıl alır
çünkü bazen açıcı yanlış kullanıldığında saçta yanma yapar ve saç uzasada uçlardan kopar
saçının uzamasıda gecikebilir beklersen kaç yıl bilemiyorum ayrıca saçın şu an hangi tonlarda onu da görmem gerekir
eğer açıksa diplerin çirkin bir görüntü yaratabilir
sana tavsiyem saçının kendi rengine boya ve kurtul
zaten boyadığında da altındaki açıklıktan dolayı 1 ton açama yapacaktır.
ama o şeklde de uzatabilrsin çok sırtmaz hatta hiç sırıtmaz

Zaten boyattım ama akma yaptı şimdi ikinci kez boyatıcam sonra uzama sürecine girmek istiyorum göz hizama kadar kendi saçım kaç yılda gelir peki

önceki saçım bu renkti ( çok güzeldi ve uzundu şimdi de uzun ama doğal saçıma dönmek için kestirmek gerekiyormuş

4 numaraya boya cnm bence
zaten 1-2 haftaya açılacak hafif o da balyaj gibi durur ve illaki açılacak altta sarı var sonuçta

Boyattıktan sonra hiç boyamasam 2 yıl falan eski saçıma kavuşur muyum sizce

Boyattıktan sonra hiç boyamasam 2 yıl falan eski saçıma kavuşur muyum sizce

Bekle bi dibin çıksın sonra kuaföre gidip kendi saçına en yakın renge boya 15 gün sonra bir daha boya rengin oturur sonra da oluruna bırak

Ama altındaki renk açık akmaz mı yani 2 boyamadan sonra oturur mu rengi artık

Birde saçımın yanma ihtimali var mı kaç boyatmada oturur renk ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…