Şampuan ve Saç Kremleri Doğal Şampuan Önerisi ve Diş Macunu

gezginanne99

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2019
81
19
38
38
Kişisel bakımımızı doğal ürünlerle yapmak insana ferah ve rahat bir his veriyor. Bu sadece bende mi oluyor? :) Benim en çok sorun yaşadığım konu diş macunu ve şampuan. Diş macunu sorunumu Biomed markasıyla çözdüm gibi gözüküyor. Denemek isteyenler olursa 14-27 Mart arası Migros’ta %30 indirimle satılıyo. Deneyimlerinizi ve şampuan önerilerinizi merak ediyorum.

Ben çocuklarıma kullandığım unibaby bebek şampuanını kullanıyorum. Yeşil marka, Haccer gibi markaların helal sertifikaları var. Helal sertifikalı ürünlerin her aşamasının incelendiğini sağlığa zararlı hiç bir ürün içermemesi gerektiğini bildiğim için tercih ediyorum. Dini takıntıdan değil yani.

Rosemann ın rolonunu kullandım çok etkili değil.
Yeşil markanın rolonu da çok etkili değil. Tuz ve sonrasında lavanta yağı kullandım o da çok etkili değil ama doğal olunca zaten çok da etkili olmuyor. Sebamed in rolonunu kullandım aliminyumsuz. Biraz daha iyi ama içeriği çok da doğal değil. Yani rolon işini ben de çözemedim.

Diş macunu için yeşil marka veya doğal sertifikalı ürünlerin çoğundan memnun kaldım. Bu aralar Eyüp Sabri Tuncer in doğal diye çıkardığı diş macununu kullanıyoruz. Bu marka el kremi gibi ürünler de çıkarmış ama içinde paraben miydi sls miydi tam hatırlamıyorum ama zararlı bir madde vardı.

Diş macunu konusunda malesef doğallardan randuman alamıyorum donup dolaşıp hassasiyet alan kimyasal diş macunlarına dönüyorum ama şampuan konusunda doğala en yakın bulduğum neva botanic dökülme önleyici şampuan fiyatı ucuz değil ama saç için değiyor bence

Şampuan olarak Herbal Essence argan yağlı kullanıyorum çok güzel.
Diş macunu olarak Farmasi ve Dermokil.

Back
X