Merhaba ben ilaçlı transfer olmuştum temmuzda sağlıklı embriyolar ile ama olumsuz oldu sebebi rahimde enfeksiyondu şimdi onu tedavi ettik şuan doğal siklus ile ilerliyoruz yumurta takibindeyiz sonucu inşallah yazarım size. Sizde bende olumlu sonuç alırız inşallah Allah kolaylık versin hepimizeMerhaba arkadaşlar
Bu ay histeroskopi olacagim, polip alınacak.
Önümüzdeki ay da doğal siklusla transfer planlanıyor.
Sizden merak ettiğim şu, doğal siklusla transfer olan var mı, sonuç nasıl oldu?
Yapay siklusa göre fark etti mi sizce, hangisi daha etkili oldu?
Bu benim ilk tedavim. İnşallah son olur ve sonuca ulasabilirim. Bilmediğim her şeyi buradan öğrendim. Tecrübelerinizi söyleyebilir misiniz bu konuda da
Dogal siklus ya da yapay siklus için neye göre karar veriyorlar
Bende mesela pco pcos yok
Çikolata kistleri var
Sağlıklı bir embriyom var pgtli. En büyük endişem çikolata kisti yüzünden negatif olması. İlk seferde pozitif sonuç almayı beklemek gerçekçi mi bilmiyorum. Ama inşallah öyle olur
Aminn hepimize inşallah. Ben de bu hafta histereskopi olacağım. Enfeksiyon durumundan ben de şüphe ediyorum. Geçen sene kürtajdan sonra PID geçirdim hastane kaldım 10 gün falan. O zamandan beridir enfeksiyon sıkıntısı devam ediyorMerhaba ben ilaçlı transfer olmuştum temmuzda sağlıklı embriyolar ile ama olumsuz oldu sebebi rahimde enfeksiyondu şimdi onu tedavi ettik şuan doğal siklus ile ilerliyoruz yumurta takibindeyiz sonucu inşallah yazarım size. Sizde bende olumlu sonuç alırız inşallah Allah kolaylık versin hepimize
Enfeksiyonu akıl eden doktor kimdiMerhaba ben ilaçlı transfer olmuştum temmuzda sağlıklı embriyolar ile ama olumsuz oldu sebebi rahimde enfeksiyondu şimdi onu tedavi ettik şuan doğal siklus ile ilerliyoruz yumurta takibindeyiz sonucu inşallah yazarım size. Sizde bende olumlu sonuç alırız inşallah Allah kolaylık versin hepimize
Benim ilk 2 transferim doğal siklus oldu herhangi bir ilaç kullanmıyorsun ilaçsız bir şekilde rahmin kalınlaşmasını vs bekliyorsun. Tabi masrafı da az oluyor hatta hiç olmuyorMerhaba arkadaşlar
Bu benim ilk tedavim. İnşallah son olur ve sonuca ulasabilirim. Bilmediğim her şeyi buradan öğrendim. Tecrübelerinizi söyleyebilir misiniz bu konuda da
Çikolata kistleri var
Sağlıklı bir embriyom var pgtli. En büyük endişem çikolata kisti yüzünden negatif olması. İlk seferde pozitif sonuç almayı beklemek gerçekçi mi bilmiyorum. Ama inşallah öyle olur
Merhaba transfere 1 2 gun kala dogal siklusta antibiyotik verdimi size. Azitro gibi ?Benim ilk 2 transferim doğal siklus oldu herhangi bir ilaç kullanmıyorsun ilaçsız bir şekilde rahmin kalınlaşmasını vs bekliyorsun. Tabi masrafı da az oluyor hatta hiç olmuyor
Monodoks verdiler bana 4 günlük kullanım. Benim de doğal siklusMerhaba transfere 1 2 gun kala dogal siklusta antibiyotik verdimi size. Azitro gibi ?
Çok iyii, çok sevindim. Hiç kalınlaşma sorunu olmadı şuana kadar. Hayırlısıyla sorunsuz olur inşallahBenim ilk 2 transferim doğal siklus oldu herhangi bir ilaç kullanmıyorsun ilaçsız bir şekilde rahmin kalınlaşmasını vs bekliyorsun. Tabi masrafı da az oluyor hatta hiç olmuyor
Monodoks verdi doktorMerhaba transfere 1 2 gun kala dogal siklusta antibiyotik verdimi size. Azitro gibi ?
Merhaba transfere 1 2 gun kala dogal siklusta antibiyotik verdimi size. Azitro gibi ?
İnşallah Allah emeklerinizi boşa çıkarmasınÇok iyii, çok sevindim. Hiç kalınlaşma sorunu olmadı şuana kadar. Hayırlısıyla sorunsuz olur inşallah
Arkadaşlar doktorum kararını değiştirdi doğal siklus yapamayız dedi. Sebebi ise benim kürtajdan sonra değişen adet duzenim. Önceden 28 günde birdi. Artık her ay degisiyor 35. Güne kadar çıkıyorMerhaba arkadaşlar
Çikolata kistleri var
Benim de adetlerim düzensiz hatta hafif pkos da var yine de doğal siklus olacağını söylemişti doktor. Ama çok da detaylı konuşamamıştık açıkçası. Adet düzensizliğinde doğal siklus yapılmıyor muymuş? Sizinki ilaçlı olacak o zaman değil mi?Arkadaşlar doktorum kararını değiştirdi doğal siklus yapamayız dedi. Sebebi ise benim kürtajdan sonra değişen adet duzenim. Önceden 28 günde birdi. Artık her ay degisiyor 35. Güne kadar çıkıyor
Şöyle söylim ben de doktorla çok konuşamadım histereskopi öncesi konuştuk öyle ama muhtemelen yarın bana ayrıntılı bilgi verir artıkBenim de adetlerim düzensiz hatta hafif pkos da var yine de doğal siklus olacağını söylemişti doktor. Ama çok da detaylı konuşamamıştık açıkçası. Adet düzensizliğinde doğal siklus yapılmıyor muymuş? Sizinki ilaçlı olacak o zaman değil mi?
Hakkınızda hayırlısı olsun hangi yöntem sizin için daha iyi olur doktorunuz en iyisini bilir zatenŞöyle söylim ben de doktorla çok konuşamadım histereskopi öncesi konuştuk öyle ama muhtemelen yarın bana ayrıntılı bilgi verir artık
Hepimiz için hayırlısı inşallahHakkınızda hayırlısı olsun hangi yöntem sizin için daha iyi olur doktorunuz en iyisini bilir zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?